Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כל כך מצחיק שזה גורם לי לבכות.

אם רמת שירות הלקוחות של שאר החברות מהווה איזו שהיא סיבה

לא להצטרף לרמי לוי, אין מה להוסיף. :brickwall:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
או כל מכשיר שהוגדר על ידי היצרן כpentaband או "עולמי", כי אחד התדרים של פלאפון הוא 2100, שזה רשתות דור 3 באירופה וישראל, והשני זה 850 מה"ץ, שנמצא בשימוש ברשתות אמריקאיות ואוסטרליות.

אותה בעיה תהיה גם ברשת פלאפון - לא כל מכשיר יעבוד בה, היות והיא נפרסה מלכתחילה כרשת UMTS, ואין בה תמיכה לאחור.

בכלל כן, אם יש לך קצת הבנה טכנית ומכשיר pentaband, לא יהיה לך יותר מדי צורך בשירות שלהם.

דבר נוסף שאנשים לא יודעים, שיכול להיות שהמכשיר יעבוד ברשת, אבל לא יקבל קליטה מלאה משום שהוא יעבוד על תדר 2100.

תדר 850 נקלט טוב בהרבה, ולא כל מכשיר שמסוגל לקלוט 2100, מסוגל גם לקלוט 850.

בכל אופן, אני עברתי לרמי לוי בגלל שאני טס לחו"ל, ואני צריך לשלם את המינימום של המינימום ושהקו עדיין יהיה פונקציונלי לשימוש מזדמן, כלומר לא לנתק אותו ולא להקפיא אותו.

פורסם

ferez, למיטב ידיעתי לרמי לוי אין הסכמי נדידה, כך שבחו"ל הוא פשוט לא יעבוד.

אם אתה משאיר אותו בארץ עדיף לך להמיר אותו לפריפייד אצל מי שייתן לך את ה-SIM הזול ביותר ולדאוג שמישהו יבצע שיחה של שניה אחת פעם ב-363 יום כדי לשמר את מספר חי.

לגבי עניין התדרים - אין "צדר עדיף" (או, ליתר דיוק, רצועת תדרים עדיפה) - מה שקובע הוא הפרישה. נסף למשל, להשוות את רשתות ה-GSM של סלקום ושל אורנג'. זו של אורנג' פועלת ב-900 מה"צ (עם מעט תחנות ה-1800) וזו של סלקום ב-1800 מה"צ, ועדיין הכיסוי של סלקום מצוין, בזכות הפרישה. עם כל סיפור ה-850 של פלאפון אני נתקל ביותר חורי כיסוי ב-3G ברשת פלאפון מאשר באורנג' אם כי בקו התחתון הרשת מצויינת, והמקום האחד שבו אני זקוק לפלאפון מחוסר כיסוי של אורנג' הוא מרתף במבנה שבו לפלאפון יש אתרי מיקרו פנימיים (כיון פלאפון מספקים שירות לאותו מוסד) בעוד שאורנג' נאלצים להסתפק בעמדה מחוץ לבניין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב למי שמתעניין במכשירים של רמי לוי-

כרגע נמכר רק הנוקיה, בתכנון הקרוב - X1 ו X3 של huawei.

הX5 שמקביל בתכונותיו לגלקסי S1 לא צפוי להגיע בקרוב.

- כך לפי נציגה ברמי לוי נשר.

פורסם

צפויים להגיע כל המבחר של חואווי, כולל טאבלטים ונתבים.

המכשירים כרגע בשלב של עברות התפריטים.

כרגע יש לנסיון דגם עם ics ומסך 4.3 שנראה ועובד יפה מאד.

פורסם

ההשקה בעוד שבועיים שלושה.

המחירים כרגע נעים בין 700 ל 800 ש"ח לדגמים הראשונים. הדגמים האחרים עושים עלייה. לפי המחיר הסופי בארץ יתפרסמו המחירים לצרכן.

פורסם

היום ניידתי בראש העין 2 קוים מסלקום לרמי לוי.

נציגה אדיבה וידענית בשם אמינה שירתה אותי ו 15 דקות אח"כ כבר היו בידיי 2 סימים. 3 שעות לאחר מכן אבדה הקליטה בסלקום, העברתי את הסימים וזהו זה.

רק ה APN מגיעים על רשת פלאפון ולא מתחברים, צריך לשנות לאלו של רמי לוי והמידע קיים כבר בהרבה מקומות באינטרנט.

שומעים מצויין והאינטרנט הרבה יותר מהיר מבסלקום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הייתי בערך ב0930 עם תינוק בעגלה לידי שעבר אח"כ לעגלת סופר, בלתי מגולח (אני, לא התינוק) וסווטשירט של "BOSCH כל כלי כלי" 8)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...