Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרוש צילום של דלת פתח מילוי דלק רנו מגאן 96-02

yakov1987
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ערב טוב חברים.

היום ה"בובה" נפצעה. עצוב.

נשברה לה הדלת של פתח מילוי דלק. הבובה שלי היא- רנו מגאן 96. מכל מי שיש לו רכב זהה מהשנים 96-02 ויכולים לעזור בצילום, אני מבקש תצלום של איזור הציר בו הדלת מתחברת לגוף. אני מאוד מאוד אודה למי שיעשה את המאמץ הקטן, זה יוכל לעזור לי מאוד בתיקון.

יעקב

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.ebay.co.uk/itm/RENAULT-megane-fuel-flap-/130613964717?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1e6932efad#ht_1160wt_1163

15 לירות שטרלינג וזה אצלך .

2 ברגי 8 מאחורי הכנף סוגרים את המכסה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.ebay.co.uk/itm/RENAULT-megane-fuel-flap-/130613964717?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1e6932efad#ht_1160wt_1163

15 לירות שטרלינג וזה אצלך .

2 ברגי 8 מאחורי הכנף סוגרים את המכסה .

תודה על התגובה. העניין הוא שהדלת הזאת לא צבועה וצריך עוד לצבוע. לא יודע כמה יעלה. הדלת אצלי לא שבורה רק חלק ממש קטן מהחיבור ואני רוצה לתקן, רק לא מצליח להבין עדיין איך היא בדיוק ישבה, לכן אני רוצה להעזר בתמונות. בכל מקרה אשמור את האפשרות הזו למקרה שלא יהיה פתרון אחר.

פרידריך ניטשה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר'ה עם מישהו יכול לעזור בצילום, אודה לו מאוד.

פרידריך ניטשה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...