Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד אתה באמת צריך מעבר למה שהמלצנו לך כאן? מה אתה,משתולל עם הרכב קשות או שיש לך איזה 250 סוסים בגלגל?

ברור שהן טובות רפידות ודיסקים לקנות בארץ זה קצת יקר לא יודע מחירים כנס לאחת הסדנאות תגיד שאתה רוצה צלחות רפידות לסיוויק חזקה מחברה טובה ומוכרת תשאיר להם. כ 3000 ש"ח ותהיה מבסוט.

חבר פורום. פה שאני לא יפרט את שמו למען ההגינות שם פגיו שלו על 247 מ"מ מקורים צלחות רפידות ספרקו יצאה לו 4000. ש"ח.

המלצה שלי: מגבר בלם ומשאבה מרכזית יותר גדולים קאליפרים 262 מ"מ סרן דיסק אחורי צינורות שזורים, צלחות של לוקס ורפידות ebc צהובות, תראה אך הרכב מתחפר במקום בלחיצה על ברקס, כולה סיפור של אותו הכסף ואפילו פחות ממה שהשקיע כאן. חבר הפורום, אם הרכב לא עוצר גהנום אני מתפטר.

אצלי בפגיו 205 ברקסים 283 מ"מ של 307 כלשהי גאנטים קלים, רפידות צלחות לוקס, צינורות שזורים ומגבר בלם של ברלחנגו שיותר גדול משלי אולי בשלוש מידות, עוד לא החלפתי משאבה מרכזית וסרן, לסרן דיסק ואני לפעמים מפחד ללחוץ על הדוושה אני רק מלטף אותה בשביל לא לעקור לעצמי איברים בגוף. בכלל לאחר הרכבה של מה שאמרתי הוצאנו אוויר, עשיתי סיבוב על הרכב היה כואב לחצתי בחוזקה והרכב נהיה אבן, מכל מהירות שהיא היה אפשר להרגיש על הגוף את עברת המשקל ורק ההגה הפריד ביני לבין השמשה הקדמית, מה יהיה לאחר הרכבה מלאה של כל החלקים?

לכן מה שהצעתי לך בהחלט מספיק, או שאתה מזכיסט עשיר נו אם כך מתי אני שולח לך את פרטי הבנק שלי שתעביר לי קצת מזומנים שאתה הולך להוציאה על משהו שאתה באמת לא ממש צריך.

דרך הגב גם סיוויקים משופרות מאד לא תמיד מחליפות ברקסים ליותר יעילים, ראיתי לחיצה של סיוויק שבעליה הצהיר על הספק הנושק ל 300 סוסים, הספיקה לו לחיצה אחת ואז היה צריך להאיט בפתומיות, זה קרה מולי ממש התחממו לו הצלחות והתעבתו לאחר מכן, למה כי זה מוכיח שהברקסים אינם מתאימים לאופי הרכב המשודרג. תבין לבד למה אני חותר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אבדוק את העיניין של להחליף לקאליפרים מוגדלים + משאבת בלם חזקה יותר, בשילוב רפידות איכותיות, ומקווה שזה באמת מה שיעזור.

4000 שקל כמובן שאני לא אשקיע על רפידות קרמיות! זה טירוף מוחלט. ראיתי באיביי מחירים הרבה יותר סבירים, ולכן שאלתי.

הרפידות EBC טובות יותר מהלוקס? איפה אפשר לרכוש אותן?

תודה רבה על הייעוץ :-)

פורסם
אני אבדוק את העיניין של להחליף לקאליפרים מוגדלים + משאבת בלם חזקה יותר, בשילוב רפידות איכותיות, ומקווה שזה באמת מה שיעזור.

4000 שקל כמובן שאני לא אשקיע על רפידות קרמיות! זה טירוף מוחלט. ראיתי באיביי מחירים הרבה יותר סבירים, ולכן שאלתי.

הרפידות EBC טובות יותר מהלוקס? איפה אפשר לרכוש אותן?

תודה רבה על הייעוץ :-)

לוקס הוא בסך הכל תחליפי שווה ערך למקורי (פשוט חברה עם סטנדרטים גבוהים).

EBC. עומת לורס היא חברה שמיעדת את מוצריה יותר לכיוון רכבים משופרים, רכבי מירוץ.

תבין לבד. הבנתי שיש את מוצרי החברה בפיט סטופ.

לגבי המחיר כמובן שעם כל מה שרשמתי עם עבודה והתאמות אולי תגיע ל3000 ש"ח בלחץ, וזה רק כי סרן דיסק לסיוויק הוא מצרך יקר ונדיר.

פורסם

סרן דיסק אחורי לא תורם שום כלום.

בעולם רוב רכבי הדראג עם דיסקים קדימה ותוף מאחורה.

כמו שאמרתי חפש קליפרים גדולים יותר קדימה עם משאבה בהתאם מאותו רכב

רפידות דיסקיות TRW + צינורות שזורים DOT 4 וסע לשלום האוטו ירגיש מצוין .

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
סרן דיסק אחורי לא תורם שום כלום.

בעולם רוב רכבי הדראג עם דיסקים קדימה ותוף מאחורה.

כמו שאמרתי חפש קליפרים גדולים יותר קדימה עם משאבה בהתאם מאותו רכב

רפידות דיסקיות TRW + צינורות שזורים DOT 4 וסע לשלום האוטו ירגיש מצוין .

תרשה לי לחלוק על דעתך הפעם, סרן דיסק משפיעה על הבלימה ועוד אך משפיעה,

אני מאמין שיצטרפו עוד חברים לדיון פה כי אני זוכר היה דיון בנושא והרוב המכריע אכן טען שלאחר סרן הדיסק הורגש שיפור.

פורסם

לפותח השרשור, ברחוב יצחק שדה בת"א ישנו מקום, אולי היבואן שמוכר רפידות בלם של textar.

מנסיון הם יותר טובות מהרפידות של trw.

פורסם
סתם שטויות הורגש שיפור בכיס מעבר לזה הכל פסיכולוגי.

תחפש בפורומים בחו"ל ותבין.

יוגב למען האמת התוף בולם יותר טוב, אבל מתחמם יותר מהר ודועך, יש בחור ששם קאליפרים מאווררים, של 106 קדמיות על סרן דיסק וברקסים גדולים אני חושב 283 מ"מ בסיטרואן ax אתה לא יודע אך זה עוצר.

פורסם

רק שתבין סיטרואן AX שוקלת לכל היותר 900 ק"ג אז הבחור הגזים מאוד עם המשקל המוקפץ של הברקסים מקדימה

283ממ על רכב במשקל נוצה זה המון ולא לצורך

מבטיח לך שעם סט קטן יותר בסביבות 260+ממ מקדימה היה עוצר גם מצוין.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

חברים יש לי סרן דיסק אחורי מקורי מהחברה, מכיוון שהרכב מגיע עם ABS.

אעדכן לאחר החלפת הבלמים, עד כמה שיפור הבלימה היה מורגש. תודה לכל המגיבים.

פורסם

נסחפתם עם ההמלצות.......אם הסמלון של הבחור תואם את רכבו אז ההמלצה הפשוטה ביותר היא:

תחליף דיסקים+רפידות+נוזל בלמים על פי המלצת היצרן, אם יש לוקס תחליפי לרכב שלך מה טוב, אל תסחף לזרוק כסף על בוסטרים, קאליפרים ושאר שטויות, זה ייבזבז לך המון כסף והבדל אתה לא תרגיש על רכב סטנדרטי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כובד התשובה כגודל השאלה,

זה אכן מה שהומלץ לו לעשות, כמובן לפני שנשאלה השאלה על בלמים קירמים.

אני חושב שאתה יודע שמה שהוצע כאן לבחור הוא פחות הגזמה מבלמים קרמיים שעליהם שאל הבחור באחת ההודעות שלו בשרשור הזה.

פורסם

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=ceramic+brake+civic+95&_sacat=0&_odkw=ceramic+brake+civic&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

דיסקים מחורצים + רפידות קרמיות באיביי - המחירים נעים בין 80$ לסט קידמי ו-150$ וסט קידמי ואחורי. לא יודע מה טיב הברקסים הנ"ל והאם הם שווים את הקניה, ועל כן שאלתי.

בכל מקרה, ע"פ ההצעות כאן אני מבין שלא כדאי להכנס להשקעה על רפידות קרמיות, ולכן כנראה שארד מהעיניין. מה שכן, אני מחפש לשפר את הבלימה ברכב, ולכן אחפש קליפרים מוגדלים + משאבת מרכזית חזקה יותר, בשילוב EBC ולוקס, ומקווה שזה יתן לי את התוצאה המבוקשת.

שוב תודה על העזרה.

• תוכן חדש...