Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, הבעיה הגדולה מכולן הייתה ונותרה בעיית האישורים ממשרד התחבורה, ועבור חלקים מסויימים גם אישור ממוסך מורשה! זוהי בעייה קשה מאוד שאני בטוח שרבים נתקלו בה פעמים רבות! פטור בסכום כזה או אחר זה נחמד באמת, אבל כל עוד יטרטרו אותנו על כל צעד ושעל למשרד התחבורה ולמוסך, לא עשינו בזה כלום.

היום בו נוכל לייבא חלפים ביבוא אישי בלא צורך להתענות ולהוציא אישורים על כל דבר, יוכרז כיום חג לאומי!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעתיד הלא רחוק גם שירות זה יבוצע ע"י טופס אינטרנטי כמו ביבוא אישי של כלי רכב

וזה יכלול גם קבלת התשובה במייל בלי צורך לחכות לדואר

פורסם

מנסיוני האישי מע"מ ומסי קניה בשעורים שונים מושטים היום על חבילות מעל 50 דולר . כלומר כל סכום נמוך ממנו מגיע פטור מכל תשלום . לכן אני מסיק ומקווה שהחוק החדש יאפשר זאת עד הסכום החדש משמע 300 $ פטורים ממכס. באם זה יהיה המצב מי יתן ואנחנו בדרך הנכונה.

מצטער אני לא מאמין עד שאני לא יראה שזה קורה במציאות.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
חברים, הבעיה הגדולה מכולן הייתה ונותרה בעיית האישורים ממשרד התחבורה, ועבור חלקים מסויימים גם אישור ממוסך מורשה! זוהי בעייה קשה מאוד שאני בטוח שרבים נתקלו בה פעמים רבות! פטור בסכום כזה או אחר זה נחמד באמת, אבל כל עוד יטרטרו אותנו על כל צעד ושעל למשרד התחבורה ולמוסך, לא עשינו בזה כלום.

היום בו נוכל לייבא חלפים ביבוא אישי בלא צורך להתענות ולהוציא אישורים על כל דבר, יוכרז כיום חג לאומי!

מחכה לעוד חג בישראל ....

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

טוב חברים. חדשות טובות וחדשות קצת פחות טובות. אם מה נתחיל?

המתוק, כפי שכולם יודעים עניין של פטור עד 50 דולר מת ובמקומו עלה הרף ל 340 דולר או 1200 ש"ח.

ועכשיו לחלק המר. אומנם הפטור עלה ל 340 דולר או 1200 ש"ח אבל מדובר על פטור ממכס לא פטור ממע"מ. כלומר מי שהזמין פריט בסכום 340 דולר אומנם לא ישלם מכס אבל ישלם 16 אחוז מע"מ. חס וחלילה, אני לא רוצה להישמע כחזיר. אבל מצד שני, אם עד עכשיו הייתי קונה פריט ב 50 דולר כולל משלוח לארץ לא הייתי משלם שקל נוסף מעבר לכך. להנעלה ולבוש הפטור היה עד 75 דולר.עכשיו נוצר מצב שאם אני קונה כל מיני פיצקלך ב 50 דולר או מכנסיים ב 75 אני משלם מע"מ 16 אחוזים כאשר בפעם הקודמת לא שילמתי שקל נוסף מעבר לעלות הפריט פלוס המשלוח.

שוב פעם, לא רוצה להישמע קטנוני וחזיר אבל בכל זאת, למי שהיה קונה דברים קטנים פה ושם, חלקי אלקטרוניקה לתיקונים קטנים או פרטי לבוש לא בצורה מסחרית מעכשיו ישלם יותר.

אז זהו, אלה הם שני הצדדים למטבע. קנייה נעימה.

כאן אומרים פטור ממכס

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000703079

וכאן אומרים בפירוש שזה רק על מכס לא על המע"מ

http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFkFppykZVbeAOlpIB&tmpl=pkt7&style=pkt7

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אתה בטוח שהפטור הקודם בוטל?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הפטור הקודם לא בוטל. עד 50 דולר עדיין יש פטור מלא.

מ 50 דולר ועד 1200 ש"ח: מע"מ ומס קניה בלבד. כלומר, אם עד עכשיו שילמנו על קניות חלפי רכב גבוהות מ 50 דולר 34% מיסים מרוכזים, כעת נשלם 16%.

פורסם

אם הפטור הוא רק ממכס, ולא ממע"מ ומס קנייה, אז מה עשינו בזה? לישראל ממילא יש הסכמי סחר חופשי עם צפון אמריקה ועם האיחוד האירופי, ולא משלמים מכס על יבוא סחורות משם (שגם יוצרו שם כמובן).

קנית בארה"ב פנס לשברולט ב-150$? קנית בצרפת משאבת דלק לפיז'ו ב-100$? להבנתי שום דבר לא השתנה, ואין חדש תחת השמש. אם מישהו יודע אחרת ויכול להסביר - בבקשה... :-(

רק שלא יגעו לנו בפטור המלא ל-50$, שאישית ניצלתי כבר קרוב ל-20 פעם בלי תקלות.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

בynet פורסמה היום כתבה אודות הפטור הצפוי ממכס . כמו שרשמו כאן קודם נראה שמדובר רק בפטור ממכס כאשר אין פטור ממעמ ומסי קניה. אם נפשט זאת למספרים ההבדל הצפוי לנו ביבוא חלקי רכב הוא הוזלה של מעט יותר מ8% כאשר שאר ההיטלים נשארו . כוסות רוח למת? תחליטו אתם

בעיני זה סתם עוד ספין תקשורתי ההחלטה לא תעודד יבוא אישי לא תפתח תחרות ולא תוזיל עלויות בצורה משמעותית.

RACING

ONE BALL

פורסם

מסכים לחלוטין עם קודמי! ספין תקשורתי ולא מעבר לכך! כרגיל...

אגב, מס קנייה הוא המצאה ישראלית שבאה להתחכם לאמנות השונות בעולם! הנה אנחנו לא מחייבים במכס הם מראים לעולם, ומצד שני ממציאים מיסים חדשים בעורמה ובתחבולות.

גועל נפש כבר אמרנו ?

פורסם

בעקבות ההקלה (גם אם קטנה) הצפויה.

אני מעוניין לקנות 4 בולמי זעזועים לרכב, בארץ העלות 2800 ש"ח. באיביי (מוכר מאנגליה-בריטניה) אחרי עלות משלוח של 200 יורו יצא 1800ש"ח.

מישהוא יודע לומר לי בוודאות כמה כסף אצטרך לשלם על מיסים למיניהם פה בארץ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
בעקבות ההקלה (גם אם קטנה) הצפויה.

אני מעוניין לקנות 4 בולמי זעזועים לרכב, בארץ העלות 2800 ש"ח. באיביי (מוכר מאנגליה-בריטניה) אחרי עלות משלוח של 200 יורו יצא 1800ש"ח.

מישהוא יודע לומר לי בוודאות כמה כסף אצטרך לשלם על מיסים למיניהם פה בארץ?

שם לב החוק עוד לא נכנס לפועל אם אתה מתכנן על הוזלה בעלויות

RACING

ONE BALL

פורסם

אוקיי, שלחתי תלונה על האגף המדובר במלאכה 8, ללשכת שר התחבורה ולנציב תלונות הציבור, רשמתי להם בדיוק מה עובר אזרח שצריך אישור יבוא לחלק, כתבתי להם שהם מוזמנים אפילו לתפוס שם מישהו בין 13:00-15:00 בטלפונים שהם מפרסמים.

אני מקווה להתייחסות של אחד מהם.

פורסם

אם הבנתי נכון מהקישור שנתת לי הרי שאצטרך להוסיף 38 אחוז על המחיר כולל המשלוח. מה שיביא אותי מאוד קרוב ל2500 ש"ח לפני כאבי ראש של בירוקרטיה - אישורי משרד תחבורה ואיבוד ימי עבודה. כבר עדיף לקנות בארץ.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...