Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי את הפיליפס קריסטל וויז'יון בגוון 4300K באיביזה הקודמת שלי,היה אור לבן לחלוטין!לא צהוב ולא כחול..

בחצי שנה שהנורות היו מורכבות הגוון לא השתנה!

חבר קנה לפני שבוע אותם נורות לפונטו שלו והאור יותר צהוב מאשר לבן..כנראה שזה באמת תלוי בסוג הרכב.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מה שקשור לצבע תלוי ברכבב

אצלי באימפרזה 95 שמתי נורות 8500K 100W שצריכות לתת אור כחול נתנו אור לבןןן

לעומת זאת בגטס אותה נורה נתנה גוון כחול בהיר

העובי של הפלסטיק של הפנס+הצבע שלו+הרפלקטור/עדשה+חוטי החשמל משפיעים על הצבע.

SUBARU IMPREZA 1995

SUB: ROCKFORD P2D212 MONO: ROCKFORD 500-1 AMP: BOSS CX600 6X9: ROCKFORD P1694C COMP:LIGHTNIN AUDIO S4.65C

פורסם

יש סבירות גובהה שהפיליפס שלך לא מקוריות.

ותאמין לי שה Philips Diamond Vision וגם Crystal Vision (מי שהצליח להשיג את זה) לא מאכזבות בגוון!

וכל שאר הנורות מחברת השקר (איגל לדוגמא) ממש גרועות,הציפוי מתפורר בבית הנורה,יכולות לעשות נזקים אלקטרוניים ועוד.

בנוסף הם נראים זולים לגמרי...

Honda Civic Mugen RR

פורסם

יש לי את הדיאמונד וויזן באיביזה החדשה,הנורה נותנת גוון לבן צחור! אבל זה עדיין לא מתקרב לקסנון אמיתי!

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם
כל מה שקשור לצבע תלוי ברכבב

אצלי באימפרזה 95 שמתי נורות 8500K 100W שצריכות לתת אור כחול נתנו אור לבןןן

לעומת זאת בגטס אותה נורה נתנה גוון כחול בהיר

העובי של הפלסטיק של הפנס+הצבע שלו+הרפלקטור/עדשה+חוטי החשמל משפיעים על הצבע.

איפה בדיוק רכשת מנורות בעלת הספק חשמלי של 100 וואט ? נראה לי יותר הגיוני שהייצרן הסיני כותב שמנורות תיקניות של 55W מפיקות עוצמת תאורה כמו מנורות של 100 וואט שלא קיימות עבור רכבים פרטיים.

איזה כייף לי :)

פורסם

לי יש באיביזה דימונד ויזן של פיליפס והגוון לבן מאוד(אולי טיפה טיפה טיפה טיפה טיפה ניצוץ של כחול - אבל ממש לא מזכיר צהוב) !!

מה שכן, העוצמה לא מאכזבת או משהו, פשוט לעומת קסנון מקורי ההבדל הוא גדול (בעוצמת הארה), ולכן אני יחליף רק לקסנון...

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם
לי יש באיביזה דימונד ויזן של פיליפס והגוון לבן מאוד(אולי טיפה טיפה טיפה טיפה טיפה ניצוץ של כחול - אבל ממש לא מזכיר צהוב) !!

מה שכן, העוצמה לא מאכזבת או משהו, פשוט לעומת קסנון מקורי ההבדל הוא גדול (בעוצמת הארה), ולכן אני יחליף רק לקסנון...

+1 מחזק! אחלה נורות !

מרק10 - יש דבר כזה נורה 100W והיא יעני מספקת "150W" לא מומלץ לשימוש,באחריות המשתמש בלבד. עקב תקלות ובעיות שעלולות לקרות בגלל האי-התאמה להוראות היצרן ולמה שהרכב מיועד.

Honda Civic Mugen RR

פורסם
+1 מחזק! אחלה נורות !

מרק10 - יש דבר כזה נורה 100W והיא יעני מספקת "150W" לא מומלץ לשימוש,באחריות המשתמש בלבד. עקב תקלות ובעיות שעלולות לקרות בגלל האי-התאמה להוראות היצרן ולמה שהרכב מיועד.

תן לי בבקשה לינק למנורה כזו בכדי שאוכל לעיין במפרט הטכני שלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מה הקטע ה"אופנתי" הזה עם השגעון לגוון האור?

פעם היה באופנה נורות בצבע צהוב.

כחול,לבן,הלוג,ן זה לא משנה כלום! עוצמת ההארה זה מה שחשוב.

לטעמי רכב טרנטה עם פנסים דמויי קסנון, זה נראה רע וזה מושך משטרה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הנורות הללו אם קנית מאתר אמין ולא מזוייפות צריכות לתת לך אור לבן ובפנס אתה אמור לראות גוון כחול.

4300K זה אור לבן ללא צהוב כלל.

או שנפלת על זיוף או גם שהפנסים שלך אולי משנים גוון (פחות סביר ניראה לי)

איזה נורות קנית? H4 או H7

אני בטוח שאפשר לשים אותם לניסיון אצל מישהו אחר ולראות איך הן מגיבות ואיזה אור הן נותנות

קובי

:-)

פורסם

2 אפשרויות הגיוניות

1. קנית זיוף. פשוט כך. ובגלל זה הצבע דפוק. והפנס שלך תקין.

2. קנית מנורה מקורית. והפנס שלך דפוק . זה אומר או שהרפלקטור שלך פגום. או הכיסוי פלסטיק שלך לא שקוף כבר.

לבדיקה.

תחבר את המנורה בחוץ. ישירות למצבר.

ותסתכל על האור.

צהוב? המנורה זיוף. כחול. הפנס שלך דפוק.

אתה לא סגור על התוצאה. לך לבדיקת עיניים.

תנסה לחפש חבר שיש לו את אותו סוג מנורות. לבדיקה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...