Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זמזום בפאביה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סקודה פאביה חדשה (TSI+DSG), שמתי לב שכאשר האוטו יחסית קר (בערך רבע שעה ראשונה לנסיעה) שומעים מעין זמזום כאשר לוחצים על הגז.

האם זה מצב תקיו?

תודה

פורסם

כנראה תקין.

אם יש לך אפשרות, עשה סרטון (עם סאונד כמובן) של הרעש המדובר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

גם הפאביה שלי מזמזמת!

הייתי במוסך המרכזי לא מצאו כלום.

הלכתי למוסך אחר, סיפרו לי איזה סיפור שסידרו את הזמזום, אך כלום,

האוטו ממשיך לזמזם כאשר לוחצים על הגז, באיזור מהירות 50 - 100 קמש.

האם יש חדשות בנושא?

פורסם

האם יש חדשות בנושא?

זה משהו רגיל ב 1.2TSI+DSG גם באיביזה של אבא זה כך. נסענו כמה פעמים למוסך שלהם, החליפו סידרו וזה עדיין אותו דבר. כנראה שזה כך. (אגב פעם היו צינוריות הדלק -צמוד לכנף ימנית אלו שזזות ומזמזמות) אחר כך טיימנג ועכשיו זה קול זמזום חלש יחסית כשהרכב מתאמץ או כשנוסעים בכביש לא סלול טוב. כנראה שיש זמזום קבוע בסט הזה שקשה לסדר אותו במיוחד כשהבידוד באיביזה/פביה/פולו לקוי קצת !!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

היה לי זמזום - בדיוק כפי שמתואר

זה היה בצד ימין - צינורות הדלק נוגעות בדופן הפח של הכנף הימנית - כל מה שצריך לעשות זה ללכת לחנות חומרים של מזגנים

לקנות שרוול בידוד - עמיד לחום ואש

ולשים על צינור דלק שעובר שם - או פתרון זול יותר - לדחוף ספוג בדופן

• תוכן חדש...