Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם :smile:.

אני צריך להחליף 4 צמיגים.

עכשיו ברכב מותקנים צמיגים (:oops::oops::oops:) סיניים, MARSHAL ו-FEDERAL.

מבקש המלצה ל-4 צמיגים עם "אופי" ספורטיבי אך שיחזיקו 3-4 שנים עד 400-500 ש"ח לצמיג.

קראתי על SP9000,T1R,דומיהם.. למעת האמת אני מאוד מבולבל :???:

וגם - מבקש המלצה לצמיגייה באזור ירושלים-מעלה אדומים-בת ים-יפו-ת"א שתוכל למכור ולהתקין את הצמיגים בלי נזק לרכב (הרכב מאוד יקר רגשית :cool:).

תודה רבה לכולם :smile:.

נ.ב. - הכי חשוב! המידה - 185/60/14.

:twisted:
פורסם

בדיוק לפני שבוע החלפתי צמיגים באיביזה שלי , בדיוק באותה מידה.

אני יכול להמליץ לך בחום רב על צמיגיית י.ג. המכוון בתלפיות בירושלים. רכשתי שם רבייעית קונטיננטל קונקט 3 ובנוסף אתה מקבל כיוון פרונט. קיבלתי צמיגים טריים , לא חיכיתי הרבה זמן והכי חשוב יצאתי מרוצה אין מה להשוות לרביעיית דאנלופ שהייתה לי.

שם גם קיבלתי את המחיר הכי זול שניתן למצוא , יש לך את האתר הבא לחיפוש : http://tires4u.co.il .

פורסם

אני נועל קונטיננטל ספורטקונטקט או קונטיקונטקט לא זוכר בדיוק אבל גם 3

צמיגים מעולים לכל הדעות גם לנהיגה ספורטיבית וגם ליום יום אני ממש ממש נהנה מהם בפער דרמטי לעומת הקונטי פרימיום 2 שקיבלתי עם הרכב

לי עלה 860 לצמיד אבל אני במידה יותר גדולה משלך ככה שאולי באמת במידות שלך אתה יכול למצוא צמיגים לא רעים בכלל במחיר הזה.כנס לאתר טייר-ראק וחפש שמה אילו צמיגים יש למידה שלה ..

פורסם
בדיוק לפני שבוע החלפתי צמיגים באיביזה שלי , בדיוק באותה מידה.

אני יכול להמליץ לך בחום רב על צמיגיית י.ג. המכוון בתלפיות בירושלים. רכשתי שם רבייעית קונטיננטל קונקט 3 ובנוסף אתה מקבל כיוון פרונט. קיבלתי צמיגים טריים , לא חיכיתי הרבה זמן והכי חשוב יצאתי מרוצה אין מה להשוות לרביעיית דאנלופ שהייתה לי.

שם גם קיבלתי את המחיר הכי זול שניתן למצוא , יש לך את האתר הבא לחיפוש : http://tires4u.co.il .

קונטיננטל? לא ממש... יותר בכיוון של PIRRELI / YOKOHAMA / TOYO / MICHELIN ...

אני נועל קונטיננטל ספורטקונטקט או קונטיקונטקט לא זוכר בדיוק אבל גם 3

צמיגים מעולים לכל הדעות גם לנהיגה ספורטיבית וגם ליום יום אני ממש ממש נהנה מהם בפער דרמטי לעומת הקונטי פרימיום 2 שקיבלתי עם הרכב

לי עלה 860 לצמיד אבל אני במידה יותר גדולה משלך ככה שאולי באמת במידות שלך אתה יכול למצוא צמיגים לא רעים בכלל במחיר הזה.כנס לאתר טייר-ראק וחפש שמה אילו צמיגים יש למידה שלה ..

קונטיננטל? לא ממש... יותר בכיוון של PIRRELI / YOKOHAMA / TOYO / MICHELIN ...

תודה רבה לכולם! אשמח לעוד תגובות.

:twisted:
פורסם

גם אני רכשתי אתמול ארבעה קונטינטל 195/65R15 91H TL ContiEcoContact 3

ב1800ש"ח

תוצרת צ"כיה.

ייצור חודש יוני,4 שנים אחריות

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

למה לא קונטיננטל ?

לא יודע לגבי " ספורטיבי " אבל יש להם צמיגים טובים מאוד - אקו קונטקט 3, פרימיום קונטקט 2. והמחירים לא בהכרח מאוד יקרים.

לברידגסטון יש את טוראנזה ER3.

אני בירושלים ממליץ על צמיגי גבעת שאול מול מאפיית ברמן ומאחוריי אושר עד בגבעת שאול.

עוד צמיג שראיתי מומלץ במידה הזו ואני לא יודע אם בכלל יש בארץ הוא: Fulda Carat Progresso

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

שלום,

במידה המדוברת אין צמיגים בעלי אופי ספורטיבי.

תקנה צמיגים מחברה איכותית.

אוהב pirelli? תקנה p6000.

אוהב yokohama? תקנה C.drive.

Toyo אל תחפש, דגם tpt לא מתאים לדרישות, t1r לא תמצא במידה ששלך.

michelin במידה שלך מייצרים צמיגים "ירוקים".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא מכיר את המידה הזו אבל אם הבחור אם האיביזה אומר שהוא קנה לה את הקונטי האלו כנראה שבכל זאת יש.

הכי פשוט זה לחפש בטייר-ראק כמו שהמלצתי.

לא לקונטיננטל?אני חושב שזו בין החברות שבמצליחות לשלב מעולה בין צמיג יום יום לצמיג בעל זיקה ואופי ספורטיבי-כתלות בדגם.

האקו קונטקט כשמם ירוקים ולכן שונים מאוד ממה שאני נועל .

אל תחפש שמישהו בפורום יעשה לך את העבודה תחפש אילו צמיגים יש לך במידה שלך באתר שציינתי תמצא צמיגייה טובה תשאל בה אילו מהצמיגים ניתן להשיג ותחזור אלינו עם התשובות לאחר מכן נוכל לאבחן מעט יותר טוב איזה צמיג עדיף לפי הרצונות שלך.

פורסם
קונטיננטל? לא ממש...

מה הבעיה בהם? יצרן גרמני מהמובילים בעולם..

כשחיפשתי צמיגים בתקציב דומה, לגמר הגיעו PremiumContact2 ו SDrive (לא היה t1r במידה).

לקחתי את הקונטי ואני מאוד מרוצה.

פורסם

לדעתי ה-PremiumContact2 הוא אחד הצמיגים הטובים ,חפרתי שבועות באינטרנט עד שהחלטתי עליו ואני לא מתחרט לרגע ,הם הצמידו לי את הגולף לכביש ולא משנה כמה אני מנסה אותם(ואני מנסה ממש מנסה) אפילו בגשמים לפני שבוע אחיזה ביבש ורטוב מהטובים שיש.

פורסם

באופן מוזר הפרימיום קונטקט הזה מרגיש כאילו שיש לו אחיזה טובה יותר בכביש רטוב מאשר ביבש. ממש הפתיעו אותי לטובה. בכביש יבש אהבתי יותר את הברידגסטון טורנזה ER3 שבאו עם הרכב, אבל לשים אותם שוב זה כבר היה קצת יקר.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אם אתה מעוניין בtoyo יש לך את הדגם r888 במידות האלה

למרות שאת האמת אין לי מושג מה הטווח מחירים לצמיג בדגם זה

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

פורסם
באופן מוזר הפרימיום קונטקט הזה מרגיש כאילו שיש לו אחיזה טובה יותר בכביש רטוב מאשר ביבש. ממש הפתיעו אותי לטובה. בכביש יבש אהבתי יותר את הברידגסטון טורנזה ER3 שבאו עם הרכב, אבל לשים אותם שוב זה כבר היה קצת יקר.

מחזק את דברייך לגבי האחיזה של הקונטיננטל בכביש רטוב. יצא לי לאחרונה לנסוע די מהר (ממש מהר) על כביש רטוב בגשם שוטף והרכב היה מודבק לכביש עם הקונטי. הופתעתי לטובה. האחיזה הכ"כ חזקה גם מונעת מהאוטו לפרפר.

מצטרף להמלצות החמות על הקונטיננטל. ב-2 הרכבים שברשותי החלפתי לאחרונה לקונטיננטל לאחר סקר שוק מקיף ואני מאוד מרוצה.

2 מקומות מומלצים עם מחירים ממש טובים: צמיגי הקיסר בחולון וצמיגי אנטון ביפו.

אל תתפשר על "טריות" הצמיגים!

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

• תוכן חדש...