Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היתחדשתי בסוזוקי gs 1000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטובת הטיולים הדו-גלגליים הבאים החלטתי להישתדרג לכלי יותר נעים

לאחר היתלבטויות בנושא יבוא אישי נמצא הבונבון כאן בארץ לאחר שעשה

עליה לפני שנתיים . הבונבון הוא סוזוקי GS1000L מודל 79 ובמצב מקורי.

האמת שמאז שהבאתי אותו הביתה (בשבת) כיסיתי אותו ולא נגעתי בו בגלל

הגשם וקצת עומס בעבודה. מצורפות תמונות.

suzuki 2_renamed_4653.jpg

suzuki 3_renamed_20655.jpg

suzuki_renamed_2291.jpg

פורסם

איציק, אני רואה שלקחת ברצינות את ההמלצה של מצא...

תתחדש הוא באמת נראה בונבון עם סטייל.

ועכשיו בועז צריך לדאוג לעוד טיול!

תהנה.

פורסם

יופי של כלי, מרובע צילינדר יפני שנות השמונים כבר קלאסי בהמון מקומות והיתרון הגדול

כאשר הוא במצב טוב הוא לא נופל בביצועים מכלי מודרני, כמובן שהכוונה לאמינות מהירות

תיור, ונוחות נסיעה...מזל טוב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תתחדש! אין כמו סוזוקי!:twisted:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יפיוף אמיתי.

אחרי למעלה משמונה שנים בלי אופנוע ממש עשית לי חשק .אני חולה על האופנועים הישנים האלה, בשנים הללו היתה נשמה אמיתית ולא כמו היום הכל מלא בפלסטיק וחיישנים...

דרך אגב ,למה המגן רוח ירד ? או אולי אני טועה והוא הורכב ?

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

רק שתדע שזהו נחשב לאבי אופנועי הכביש המודרני של ימינו. על בסיס האופנוע הזה סוזוקי המציאו את אופנועי הכביש שלהם. אופנוע בהחלט עם כבוד בהיסטוריה של אופנועי הכביש.

לי יש את האח הקטן שלו, ה 550 שנת 82, יד ראשונה עם 4,000 מייל עליו.

נ.ב

לא ממליץ לשבת על האופנוע כאשר הוא על ג'ק האמצע. אם אתה זקוק לחלקי חילוף שלח לי הודעה. יש לי אותם בשפע (מרביתם).

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יפיפה.

תתחדש ותהנה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

תודה לכולם

אכן הורדתי את המגן רוח אני עדיין מיתלבט לגביו

בקרוב אני מקווה שנבקר עם אייל ארנון (גולדווינג) במיפגשים השונים

איציק

• תוכן חדש...