Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לקנות סאב כמה שיותר חזק מצד שני שלא יהיה בתוך תיבה שתגזול ממני את כל התא מטען האם יש סאב כזה ואיפה תודה...

פורסם
איזה מגבר יש לך ?

מה התקציב שלך לסאב?

איזה רכב יש לך?

יש לי מגבר 400W של HERTZ

תקציב לא מוגבל

רכב פורד פוקוס

אני רק רוצה לחזור על זה שהמקום ממש חשוב לי שמעתי שיש סאבים ממש חזקים ודקים לא יודע בידיוק מה זה אבל יש לי סאב 8" והוא ממש על הפנים אני לא אוהב אותו ומצד שני הוא גם לא כזה חסכוני במקום.... יש פתרון?

משהו כזה?

http://www.importtuner.com/reviews/impp_0908_pioneer_slim_subwoofers/photo_04.html

זה דבר חזק?

פורסם

אם אתה רוצה סאב ממש קטן ואין בעיית תקציב אני ממליץ מניסיון על דאבל סאב של הרץ ES200 .חזק ומדויק !

פורסם

חזק, זה עניין של טעם.

מה שיהיה חזק בשביל אחד (אדי) ייחשב כמידבאס בעיני אחר (אליקו). :lol:

אז זה הכל יחסי.

חוץ מזה, השילוב של חזק וקטן הוא לא הכי מוצלח.

אתה יכול לקחת סאב 10" קצת יותר אגרסיבי ממה שיש לך, למשל: זה ראה את הסאב 10" הנ"ל, לא פראייר בכלל וצריך בסה"כ תיבה פתוחה של 35 ליטר מקסימום, ועם הגברה מתאימה הוא לא יאכזב. הן מבחינת איכות והן מבחינת עוצמה.

אני אישית, תמיד יעדיף אחד כזה מאשר "סאב" של הרץ בקופסת חומוס אטומה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...