Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום.

יש לי בעיה עם חוסר אינטרנט במחשב וקיוויתי לקצת עזרה.

מדובר בדל INSPIRON 1525, מערכת XP, כאשר אני נכנס לדפדפן (נבדקו שלושה שונים) שום דבר לא עולה ואני מקבל שגיעה של חוסר חיבור לאינטרנט.

חשוב לציין שהתופעה קיימת הן בחיבור חוטי והן באלחוטי - וגם, בסטטוס של החיבור רשום שהאינטרנט מחובר ואפילו כאשר אני עושה PING ב CMD החבילות נשלחות וחוזרות (4 מתוך 4)

אשמח מאוד לעזרה.

תודה, יבגני

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

קודם תבדוק אם הבעיה במחשב או ברשת, נתק את המודם והנתב מהחשמל לכמה שניות, נסה להתחבר עם מחשב אחר או סלולרי, נסה להתחבר עם המחשב לרשת אחרת.

יש אנטיוירוס עדכני במחשב? הוא מצליח להתעדכן?

במידה והבעיה במחשב אני ממליץ לך להוריד במחשב אחר combofix, להעביר לדל ולהריץ סריקה.

http://www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם
חברים שלום.

יש לי בעיה עם חוסר אינטרנט במחשב וקיוויתי לקצת עזרה.

מדובר בדל INSPIRON 1525, מערכת XP, כאשר אני נכנס לדפדפן (נבדקו שלושה שונים) שום דבר לא עולה ואני מקבל שגיעה של חוסר חיבור לאינטרנט.

מה זאת אומרת שגיאה של חוסר חיבור לאינטרנט? מה מספר השגיאה? 404? 403? רשום את כל המלל שניתן שם.

חשוב לציין שהתופעה קיימת הן בחיבור חוטי והן באלחוטי - וגם, בסטטוס של החיבור רשום שהאינטרנט מחובר ואפילו כאשר אני עושה PING ב CMD החבילות נשלחות וחוזרות (4 מתוך 4)

רוב הסעיפים הבאים מתייחסים במידה ויש לך חיבור דרך נתב בבית. ייתכן שיש כאן כמה בעיות:

1. הנתב חוסם לך את פורט היציאה לאינטרנט.

2. המחשב יראה שאתה מחובר אם אתה מחובר לנתב ויש לינק פיזי (חיבור כבל תקין) בין כרטיס הרשת לנתב ובין הנתב למודם של האינטרנט גם אם לא מתבצע חיוג החוצה דרך חייגן. אם אתה מחובר בחייגן VPN ולא בחיבור ישיר (MPLS) אז יש מצב שהראוטר לא מחייג בכלל לספק האינטרנט או שהוא מחייג והססמה/שם משתמש לא נכונים-אך אתה לא תראה שום הודעת שגיאה כי החייגן מוגדר פנימית בתוך הנתב, והוא פשוט ינסה להמשיך לחייג (בניגוד לחייגן שמוגדר בwindows). כשאתה רשמת שאתה מקבל חיבור תקין והפינגים חוזרים ז"א שהמחשב מתקשר עם הראוטר אבל אין יציאה החוצה לעולם החיצון. בדוק את הגדרות החייגן בתוך הנתב ובמידת הצורך התקשר לתמיכה טכנית של ספק האינטרנט על מנת שיעזרו לך לבדוק את הגדרות שם המשתמש והססמה שלך מול הנתב. שנית, במידה וזה לא עוזר, פנה לספק התשתית שיבצעו לך בדיקה בקו, ייתכן שיש בעיה במודם.

3. אם יש לך נתב שעובד במקביל יש לך פיירוול תוכנה במחשב, יש מצב שהפיירוול במחשב חוסם את תקשורת הVPN החוצה (וכתוצאה מכך גם את הפינגים) והוא מכוון על block all traffic. איזה פירוול יש לך?

4. ייתכן שהפיירוול הפנימי בנתב גם עובד והוא מבצע חסימה כלשהי.

5. במידה ויש לך נתב ומחוברים אליו מחשבים אחרים, האם הגלישה החוצה במחשבים אחרים מתבצעת תקין?

6. הסר את הדרייבר של כרטיס הרשת, ועדכן לדרייבר חדש מאתר היצרן.

7. בהמשך לסעיף 5, יתכן שהנתב חוסם ספציפית את המחשב שלך מגישה החוצה איכשהו, יתכן שהוא ב blacklist בנתב.

8. בדוק את הגדרות ה DNS בכרטיס הרשת של הנייד שלך. יתכן שהוא מכוון לקבלת כתובת DNS מוגדרת מראש ולא לקבלת כתובת DNS באופן אוטומטי.

אשמח מאוד לעזרה.

תודה, יבגני

הערותיי באדום.

פורסם

טוב אז עד כה שום דבר לא עזר, כולל הפאצ'ים ש Dark Crystal שלח לי בפרטי והקומבופיקס!

הבעיה אינה קשורה לצערי בנתב שכן כל הבית מחובר ועובד טוב מהצפוי (זוהי גם אחת משלושת הרשתות שהמחשב מחובר אליהם).

הקטע הכי מעניין שכמו שאמרתי קודם, המחשב מחובר לאינטרנט, בדיקת ה PING עובדת, האנטיוירוס ביצע עידכון, הקומבופיקס הוריד והתקין את התוכנה כראוי.

עריכה:

אפילו הסקייפ התחבר :shock:

הארור: 101 connection reset

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

לפי כל התשובות שלך נראה שפורט 80 חסום

בצע את הבדיקה הבאה

בחלון של CMD רשום telnet http://www.walla.co.il 80

ואם אתה מקבל שגיאה, רק כדי להיות בטוח רשום גם telnet 192.118.82.140 80

אם אתה מקבל בשתיהן שגיאות, תנסה לסגור את הפיירוול והAV,

ותעדכן בכל מקרה.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
Explorer?

tools - internet options - connections - lan settings

תדאג ש

automatically detect settings

מסומן.

זה עובד! :-D

רק שעשיתי את זה בפיירפוקס, ושם הדלקתי בחירת פרוקסי אוטומטי או משהו כזה... הכי חשוב שעובד.

תודה רבה לכולכם על העזרה.

פורסם

בפיירפוקס הדלקתי בחירת פרוקסי אוטומט.

כרום ואקספלורר מוגדרים באותו החלון ואת זה עשיתי לפי yuvk

• תוכן חדש...