Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש טעם לחכות ל - 2012?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מברר עבור חבר. הציעו לו:

i20 אינספייר 98,000 על הכביש כולל רישוי,מיגון,חיישני רוורס

i20 פרימיום 102,000 על הכביש כולל רישוי,מיגון חיישני רוורס

1) האם ההצעה אטרקטיבית לדעתכם?

2) האם ללכת על רכב מהמלאי שנת 2011 עכשיו או לחכות ליבוא דצמבר שיעלה על הכביש בינואר 2012 (מתוך חשיבה על היום שבו ימכור את הרכב, כמודל 2012)?

תודה!

פורסם

אם חבר שלך צריך רכב עכשיו אז לא חושב שיש צורך לחכות, אם הוא קונה דגם 2012 אז הוא ימכור 2012, לא הרבה מסתכלים ממתי הוא על הכביש אלא על איזה שנת דגם.

כמובן שיהיו כאלה שיסתכלו כמוני וכמוך אבל אם הרכב טוב זה לא מה שיכריע.

לגבי המחיר אני לא יודע ולא מעודכן במחירים בישראל

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

רכב כבר לא נמכר לפי שנתון כמו פעם.

היום זה לפי חודש עליה לכביש, ככה שהמחירון לא יהיה שונה.

ככה שאין חשיבות חוץ מזה שאתה אומר לאנשים שלי 2012.

החודש הזה לא יתן לך כלום..

להפך היום יש מבצעי סוף שנה בדרך כלל, שוב לא שזה משפיע..

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני מתנצל אם הטעיתי, דברים השתנו מאז שהיייתי בארץ, לא ידעתי ששינו את זה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אז לצורך העניין, אם עוד 3 שנים הוא ימכור את הרכב, ההפרש במחירון בין רכב שעלה על הכביש בדצבמבר 2011 או בינואר 2012 הוא זניח? כשהמסה הקריטית של האנשים הפרטיים קונים רכב יד 2 היום, האם הם באמת מתייחסים לחודש העלייה על הכביש?

בדקתי עכשיו במחירון יד2 ואכן יש התייחסות לחודש (ולא רק לשנה כמו פעם). השאלה היא האם "העם" באמת נותן לזה חשיבות או שת'כלס, כל מה שמעניין אותו זו השנה?

פורסם

ההתייחסות לחודש העלייה לכביש היא רק כאשר הרכב עדיין חדיש (כלומר בשנתיים-שלוש הראשונות שלו).

לאחר מכן יסתכלו על השנה בלבד.

בשנת 2015 יסתכלו לכל רכב משנת 2011 על חודש העלייה שלו ולפיו יתמחרו אותו?

רכב שעלה לפני 3 שנים ו 3 חודשים יעלה פחות מרכב שעלה לפני 3 שנים ו 4 חודשים?

לא.

אבל רכב שעלה ב 2011 לעומת 2012 - כן.

כנ"ל בחיפוש רכבים. אני לא מאמין שביד 2 או כל לוח אחר יהיה ניתן לסנן לפי חודשים את חיפוש הרכבים. מי שירצה רכב כמה שיותר חדיש, יסנן זאת לפי שנת הרכב.

אז אתה תיפול על החתך של מי שמחפש עד 2011, כי כך התקציב שלו מאפשר לו.

אתה לא תיכנס ל 2012, מי שרוצה יותר חדיש עם יותר תקציב.

Back to the original - NC again.

פורסם

מעל 90% ממכירות i20 הן לליסינג והשכרה, ככה שלא משנה באיזו שנה הוא יקנה, אם הוא מתכנן למכור בעוד 3 שנים הוא יהיה בבעיה. תשאל אנשים שמנסים למכור עכשיו יונדאי גטס 2008 פרטי.

• תוכן חדש...