Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Superb OUT - > Volvo S60 IN

TheWiz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחר שנתיים מרתקים ומהנים עם הסופרב 1.8TSI החלטתי להחליף רכב.

ביום שלישי בלילה פרסמתי את הרכב.

תוך 20 שעות נמכר הרכב במחירון פחות 4% (שריטה גדולה + שבר בתושבת פנס קדמי)

היום נכנסתי לסוכנות מאיר והזמנתי את הS60 החדשה (All New 2011) דגם 2ל' טורבו המפיק 203 כ"ס גירסה אקטיב.

שאלתי האם כדאי להוסיף עוד 25,000 ש"ח ולקבל את אותו רכב, אותו אבזור, אותו מנוע אבל עם 240 כ"ס במקום 203 כ"ס. שווה את התוספת?

לטענת מביני עניין כל ההבדל בים ה-203 ל-240 זה שינוי הגדרות של ניהול המנוע.

מלבד זה בדגם 203 כ"ס היה רק כסוף, לבן, וחום פלסטיני. התפשרתי על כסף למרות שרציני שחור או כחול כהה.

תודה.

{טעות בתמונה}

פורסם

כך נראה הדגם החדש, לא כמו בתמונה שלך:

800px-2012_Volvo_S60_--_04-01-2011_2.jpg

אין אפשרות לקחת את הדגם הזול יותר ולעשות לו טיונינג? זה בטח אותו מנוע. יצא לך הרבה יותר זול.

פורסם

צודק. התמונה שגויה.

יש לי ניסיון רע עם טיוניג לסופרב שדפק את תיבת הילוכים.

מי עושה טיוניג לוולוו באזור המכרז?

פורסם

זה לא טיונינג שאתה עושה בארץ.

זה גרסא אחרת של אותו מנוע שמגיעה כך מהיצרן.

ב240 כ"ס לא נהגתי, ב203 נהגתי לא מעט ובתנאים תובעניים כוח ממש לא היה חסר.

אם כבר הייתי משקיע עוד כסף לקנות את גירסת האקסטרים עם כל מערכות הבטיחות המעולות.

פורסם

המערכות הנוספות רק מעצבנות אותי ואיך שאני נוהג הם כל הזמן מצפצפות :twisted:

רק הפנסים מעניינים אותי אבל אני לא יוסיף 40,000 ש"ח בשביל פנסי B קונוס.

פורסם

שקלתי באמת מעבר ל- S40 T5, אבל אין להם לנסיעת מבחן (או לפחות לא היה להם בתחילת השבוע ומאז לא חזרו אלי).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני הייתי מוסיף את הסכום ומחייך כל נהיגה מחדש..אם כבר אז כבר עד הסוף.

אני מכיר את זה,יגיע הרגע שתתחרט על ההשקעה "הקטנה" שלא הוספת,וזה עדייף על להתעסק עם הרכב

בשלבים מאוחרים ולחרבש אותו.

תקנה ותהנה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

גם אני הייתי מוסיף את הסכום הנ"ל.

גם מנוע חזק יותר וגם את הצבע שאני רוצה.

לא כל יום מוציאים סכום כזה אז לפחות לקבל בדיוק מה שרוצים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אז ככה,

ביום שישי בבוקר 9:00 התקשרתי לסוכנות, ביקשתי לדבר עם רועי (הבחור שמכר לי), אמרתי "בוקר טוב רועי, מדבר ישראל" לא הספקתי להגיד מילה והוא אמר לי "שמע בגללך לא ישנתי טוב בלילה, הבוקר דיברתי עם המנהל שלי ואמרתי לו שהוא חייב לתת לך הנחה. המנהל אמר רק אם אתה מתקשר ואני ידעתי שאתה תתקשר על הבוקר. סגרתי לך בתוספת של 10,000 ש"ח בלבד!"

כמובן הייתי מבסוט אש! לקחת את הצבע שרציתי (כחול מטלי, מושבי עור באז) עם המנוע שרציתי (T5 240HP!) וכל זאת תוך שירות מצויין ומקצועי של רועי מהסוכנות בת"א! (מגיע לו פרגון ענק ממני)

תשלום השבוע, שבועיים, שלוש נקבל את הרכב. מבטיח לעלות תמונות!

שבוע טוב לכולם.

פורסם
חזרו למכור S40 T5 באופן סדיר?

עד לפני חודשיים לא היו כאלה בארץ, גם לא לנסיעת מבחן

חיובי. לפני שבועות מס' הגיע המשלוח הראשון. לפי מה שהבנתי הם מפסיקים למכור את ה2T עם 203 כ"ס אלא רק T4 או T5.

כנראה שמבחינה שיווקית ה-203 כ"ס מיותר עם בתוספת של 10,000 ש"ח אתה מקבל עוד 37 כ"ס (270 ש"ח לכ"ס, הכי זול שיש!).

עשיתי קודם נסיעת מבחן על הT4 שזה 1.6 טורבו עם 180 כ"ס על הנייר. אין מה להשוואת בין הT4 לבין 2T עם 203 כ"ס. המנוע של הT4 צועק עד לשמיים ובקושי מרגישים את הכח, 2T מגיב הרבה יותר טוב ונשמע עם הרבה יותר בשר.

המנוע T4 זה בשביל החבר'ה הירוקים ובמחיר מצחיק של 199,000 ש"ח (לגירסה בלי מושבי עור). לא זוכר זמנים של וולוו עלתה כמו מכונית מנהלים יפנית עם כל התוספות.

שבוע טוב

פורסם
חיובי. לפני שבועות מס' הגיע המשלוח הראשון. לפי מה שהבנתי הם מפסיקים למכור את ה2T עם 203 כ"ס אלא רק T4 או T5.

כנראה שמבחינה שיווקית ה-203 כ"ס מיותר עם בתוספת של 10,000 ש"ח אתה מקבל עוד 37 כ"ס (270 ש"ח לכ"ס, הכי זול שיש!).

עשיתי קודם נסיעת מבחן על הT4 שזה 1.6 טורבו עם 180 כ"ס על הנייר. אין מה להשוואת בין הT4 לבין 2T עם 203 כ"ס. המנוע של הT4 צועק עד לשמיים ובקושי מרגישים את הכח, 2T מגיב הרבה יותר טוב ונשמע עם הרבה יותר בשר.

המנוע T4 זה בשביל החבר'ה הירוקים ובמחיר מצחיק של 199,000 ש"ח (לגירסה בלי מושבי עור). לא זוכר זמנים של וולוו עלתה כמו מכונית מנהלים יפנית עם כל התוספות.

שבוע טוב

אני דווקא זוכר - באוגוסט 2009 הוצאתי מהסוכנות S60 חדשה ב-160 אלף... ועוד אמרו לי תודה.

תתחדש - רכב יפהפה, ואתה שובר במקצת את הסכמה של 1 כ"ס = 1000 ש"ח (אני לא צוחק - תבדקו ותראו שכמעט בכל רכב זה נכון משום-מה...). אני הייתי בוחר דווקא את הכתום-מטאלי/ברונזה (זה החום הפלסטיני כהגדרתך?). לא סתם הזמנתי אחת בצבע כזה (לא וולבו - פרטים יבואו בהמשך כשאקבל את הרכב השבוע).

מזל טוב!

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אני דווקא זוכר - באוגוסט 2009 הוצאתי מהסוכנות S60 חדשה ב-160 אלף... ועוד אמרו לי תודה.

מיקי

כנראה שזה עדיין המצב, אם ממחיר "מבצע" הם מורידים עוד 15K...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...