Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות לאישתי גיפ. יש לנו 3 ילדים קטנים (תינוק+ 2 ילדים). כבר כמעט הזמנתי סנטה פה מודל 2010 בכ- 130 א' ש''ח מארה"ב בייבוא אישי אולם נודע לי היום כי עוד חודש הדגם מוחלף בדגם חדש לגמרי. אני מתלבט כרגע בין סנטה פה 2010 או יונאי IX35 2010או טויוטה ראב 4 2011 או גיפ גרנג צירוקי (אולי קצת מעל התקציב). מה העלות לרכבים אלו? האם כדאי לקחת רכב שיוחלף בזמן הקרוב (קצת מבאס...)? האם יש הבדל בביטוחים ועלויות של סנטה פה 5 מקומות או 7 מקומות? כמה עלות מול רכב רגיל מודל 2006?

אישתי טוענת כי נראה לה שהיונדאי IX35 מספיק מרווח ויפה אולם אני חושב שעדיף רכב גדול כדוגמת הסנטה פה. אנא עזרתכם.

פורסם

אני מציע לך לנסות את ההונדה CRV. אמנם גם כאן כבר הוצג דגם חדש אבל ייקח עוד זמן עד שיגיע ארצה והנוכחי לא רע בכלל.

הוא יותר מינוואני ופחות רכב שטח אבל הוא מאוד נוח ומרווח וכבונס גם חסכוני.

חוסר ההצלחה שלו בישראל והמבצעים הרבים מובילים למחירון שיורד מהר בשנים הראשונות וחוסר בביקוש. נסה את דגמי 2009 הבסיסיים או 2008 המאובזרים יותר.

בהצלחה.

פורסם

אישתי רוצה גיפ ולא מיניוואן. ניסיתי לשכנעה אולם ללא הצלחה. בעניין IX35 היא התלהבה בעיקר בשל המראה. האם הרכב איננו רחב מספיק בשביל 3 ילדים מאחור? האם זה נחשב רכב טוב או בעייתי? או שמא עדיף להביא ביבוא אישי טויוטה ראב 4 2011 (אין יונאי מיבוא אישי). שוב אני שואל לגבי הסנטה פה- האם מומלץ? בעניין ההונדה - אנחנו לא ממש מתלהבים מהמראה החיצוני. מיושן.

פורסם

במקומך הייתי שוקל לקנות את הקיה ספורטאז' החדשה. רכב מהמם ביופיו ממשפחת "יונדאי" ויפה פי כמה מהדגם שלהם.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אני באמת שמבין את השיקול של מראה בבחירת רכב, רק שאני לא מבין את אחוזי החשיבות שמקצים לו.

מעל לכל נמצא נתון העלות/תועלת, במעבר מקטגוריית המשפחתית/המיניואן לקטגוריית ה״ג׳יפ״ אתה משלם אקסטרה סכום כסף לא מבוטל וכך גם בביטוח ובתצרוכת הדלק טיפולים וכו׳ וכו׳.

נכון הרבה אנשים אוהבים את ה״פוזה״ הזאת של אני נוהג על ג׳יפ למרות שהרכבים האלו רחוקים מלהיות רכב שטח.

תסביר לאשתך את הדברים קצת יותר בכובד ראש.

• תוכן חדש...