Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נייד בתקציב של 4000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה Night Driver,

הסתכלתי באתר שלהם, באתר כתוב שהמחשב מגיע עם הסוללה הסטנדרטית של 6 תאים, 9 תאים זה אחרי התמקחות או כחלק מהעסקה?

אני בכלל חיפשתי את ה 3450 אבל הייתי יום לפני נסיעה לחול שהייתי חייב בה את המחשב אעתי אז לקחתי מה שהיה.

מדובר בקונפיגורציה שהיתה באתרים השטנים עד לפני כחודש וחצי וכך הוא מגיע מדל. שווה להרים אליהם טלפון.

דרך אגב, הוא מגיע לזמן סוללה אמיתי של כשבע שעות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מצטרף לשרשור מאוחר אבל אולי עוד אוכל לתרום.

בתקציב שציינת יש את הנייד הבא עם המפרט המעולה:

ASUS A53S

I5-2430M

4GB

750GB HD

GT540 2GB

וכל התוספות האפשריות כולל מערכת הפעלה ואחריות 3 שנים איסוף והחזרה מבית הלקוח.

מחיר, נחשת נכון, 3999.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אתרום מנסיוני עם דל.

הווסטרו שיש לי נסיון איתו הוא מדגם 3750 (מסך 17.3 אינץ'). ממליץ עליו בחום אם המחשב הולך להיות תחליף שולחני. קודם היה לנו לנובו עם מסך 15.6 ואין מה להשוות מבחינת גדלי המסך- חוויה שונה לגמרי כשמדובר בסרטים. לא תתאכזב אם תשקיע ב17 אינץ'.

שים לב שסדרת הווסטרו היא עם מסכי מט שזה אומר תמונה פחות חדה וניגודיות צבעים נמוכה יותר ביחס למסך מבריק (להרבה אנשים אין בעיה עם זה כלל אבל מי שחשובה לו חדות "מדהימה" וצבעים מרהיבים- זה לא יתאים). יתרונו הגדול- אין השתקפויות, לא מהחלון, לא מהתאורה שבחדר ופחות מעייף את העיניים.

אם המחשב הולך לשמש לוידאו ומולטימדיה- ממליץ בחום ללכת על דל XPS. מסך מדהים (יחסית), רמקולים מצויינים ותאורת מקלדת. לדעתי הוא שווה את ההפרש ואת החריגה מהתקציב (אם אתה מתעקש לקנותו בארץ) ואתה תהנה ממנו (הדגם שבקישור- זהו הדגם הבסיסי של סדרה זו. יש דגמים טובים ויקרים יותר).

אם אין לך התנגדות עקרונית נגד מחשב מחודש מארה"ב- שווה לך להסתכל פה. יש להם מבחר יחסית גדול, במחירי שחיטה (החל מ550 דולר לדגם עם i5 וכרטיס גרפי). גם אם תשלח אותו לארץ עם חברה כדוגמת מסטופ ועם כל עלויות המע"מ עדיין יצא לך יותר זול משמעותית. שלא לדבר על מצב שיש לך מכר שיכול להביא אותו מארה"ב. בתקופה זו גם מתפרסם בעמוד הפייסבוק של דל עודפים קופוני הנחה של 15-25% על מחירי האתר שבקישור. רק תשים לב שאתה קונה או מחשב שמוגדר כCertified Refurbished (שזה אומר מחשב מחודש- לרוב מחשב שהוחזר לחנות ללא ביצוע רישום למע' ההפעלה ונבדק במעבדה לראות שתואם בביצועים לחדש. מגיע באריזת קרטון פשוטה ולרוב עם פגמים קוסמטיים זניחים עד לא קיימים בכלל) או Dell Outlet New (שזהו מחשב חדש לחלוטין שהועבר לעודפים בגלל אריזה פגומה/ הזמנה שבוטלה אחרי הרכבת המפרט וכדו', מגיע באריזתו המקורית). אנחנו קנינו 2 מחודשים ואחד חדש, עובדים מעולה ויש להם אחריות מלאה באתר הלקוח תקפה בארץ ל3 שנים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

תודה רבה YA PL ו THEWOLF על ההצעות.

לגבי ה ASUS, לא מצאתי עליו יותר מדי ביקורות ברשת, אולי בחו"ל הוא רשום כדגם אחר?

ראיתי את הדגם הזה של ASUS. יש לו מעבד i7 לעומת i5 ב DELL. על פני הוא נראה בסדר גמור מבחינת חומרה, מה שמטריד אותי זה שלא מצאתי כמעט שום REVIEW על הדגם הנ"ל כך שאין לי מושג לגבי איכות הגימור, תקלות חוזרות, איכות בניה וכו'.

לגבי ה XPS, זו כבר חריגה די גדולה מהתקציב, נראה לי שה 3550 יספיק לי מבחינת חומרה ואמינות.

שאלה נוספת לגבי ה VOSTRO 3550, בביקורות שקראתי שמתי לב לשני דברים שחוזרים על עצמם:

1. אנשים טוענים שיש "שקיעה" של המקלדת, מישהו נתקל במשהו כזה?

2. אנשים התלוננו לגבי ה TOUCHPAD, שהוא לא מגיב או שה DRIVER לא מספיק טוב, יש למישהו הערות לגבי זה?

שוב תודה,

פורסם

ביררתי אצל אחי שיש לו ווסטרו 3500 (דור אחד יותר ישן אך המקלדת נראית זהה) והוא אמר שאין לו כל בעיה.

אצלנו ב3750 (ההבדל לדעתי הוא רק בגודל המסך, המארז מאוד דומה) אין כל בעיה של שקיעה (המחשב בן 8 חודשים). לדעתי הם התכוונו שהמקלדת יחסית נמוכה ביחס למחשב- עניין של הרגל.

לגבי הטאצ'פאד- לא נתקלנו בכל בעיה איתו. מה שכן- המקשים שלו קצת קשים ורועשים לטעמי. יש שאוהבים את זה (דומה למה שיש בלנובו) ויש שלא, לצורך ההשוואה- בדור הקודם (3700) המקשים היו רכים ושקטים כמעט ללא התנגדות= ללא תחושת פידבק לחיצה.

הכי טוב- אם אתה מאיזור פ"ת- ללכת לנוטבוק קלאב- חנות שמתמחה בDELL ויש להם תצוגה מצויינת שם ותוכל להתנסות בכולם. וכבונוס הם גם נחשבים למהזולים בארץ (ע"פ זאפ) ועם שירות מצויין.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

תודה YA PL. אני בהחלט הלך אליהם.

רק כדי להסגר סופית, לגבי ה ASUS, אני מתלבט בין ה ASUS ל DELL, החומרה של ה ASUS נראית מצויין, חוץ מ HD במהירות של 5400 ולא 7200. מעבר לכך, ל DELL יש 5 שנים אחריות שמבחינתי זה קריטי ואני מתאר לעצמי שזה יחסוך לי הוצאות עתידיות. למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה של ASUS?

פורסם

כן, בהחלט חזק ובהחלט הרבה מעל התקציב שלי :)

נראה לי שבסופו של דבר אני אלך על ה VOSTRO 3550. בהתחלה התלבטתי אם לקנות עכשיו או לחכות למעבדים החדשים מדגם IVY BRIDGE. בסופו של דבר הבנתי שמוצרים שכוללים מעבדים אלו יצאו רק באמצע 2012 אז אין למה לחכות, למרות שיש להם הרבה מה להציע כמו:

1. צריכת חשמל טובה יותר

2. מעבד גרפי חזק יותר

3. תמיכה ברזולוציה מעל FULL HD, ז"א מעל 1080P

וכו'

פורסם

יש לי את ה Dell Inspiron n5110 מחשב חזק בטירוף!!

עלה לי לפני איזה 4 חודשים 4050 מוואלה שופס עם 3 שנים אחריות, ותיק גב מרופד..

עובד מעולה, מעבד חזק, מחזיק לי כל משחק שניסיתי לשחק (Might & Magic Heroes VI, SHIFT 2 UNLEASHED ועוד..)

סרטים HD והכל עובד חלק.. אחי הקטן משחק בכל המשחקים בSTEAM ולא רוצה לרדת מהמחשב..

עד כה ברוך השם אין בעיות.. אם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאול..

פורסם

מתעלק על השרשור, אחרי חגיגות יום הולדת 5 למחשב שלי, נייד של LG שעבר אי אילו תלאות ושיפורים.

החלטתי שאני מחפש מחשב נייד בתקציב פלוס מינוס 4,000 שקלים, עם תמורה טובה לכסף. חשובה לי אמינות, ומחשב שבנוי בצורה מסיבית. ולא מתחמם יתר על המידה, כמו כן, שיהיה עם רעש מאווררים מינימלי. אשמח למקלדת מלאה. וכרטיס מסך עם יציאה VGA או HDMI.

ביקרתי היום בבאג והוצעו לי שתי אפשרויות. אסוס 53SC. ואפשרויות של טושיבה.

אז... איך טושיבה?

ואיך האסוס? (נראה לי שזה הובא פה בלינק מעל).

תודה לכולם, שבת שלום.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

גם אני בהתלבטות דומה כרגע ואשמח לקצת עיצות:

אני מחפש מחשב שיהיה המחשב העיקרי שלי (את הנייח אעביר להורים), כרגע הכיוון הוא הinspiron n5110 בגרסה החזקה ביותר (2670QM, I7, GT525M) האם שווה להוסיף לXPS? מקלדת מוארת זה פיצ'ר מעולה (למרות שבבית אני מתכנן תחנת עגינה - אגב, האם קיימת כזאת לסדרת ה15R?) התקציב, 4500 פחות או יותר.

תודה =)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...