Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט בזיון איזה יח"צ המשטרה מנסה לעשות לעצמה על מנת להצדיק בקרוב את הפעלת מצלמות המהירות וכל השטויות שלהם מסביב.

לפני יומיים נתפס כתב רכב על 200,היום מראים סרטון מלפני שנתיים אם לא יותר ורכבים מסוכנים לציבור.

איזה בזיון.

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כרגיל נוח למשטרה להשתמש בתקשורת ולהוציא את כל מי שמתעסק בשיפורים בתור עבריין מסוכן לציבור, עצוב שהמשטרה והבוחנים שלה גם אחרי הרבה שנים לא מבינים כלום ועושים מעצמם צחוק...

אגב אני לרגע לא מצדיק את "הרייסים" באמצע העיר אבל גם לא מצדיק את הטימטום שנאמר שם לגבי שיפורים (לפחות בחלק מהמקרים).

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

לשיטתכם בחורים צעירים שמשפרים את המכוניות שלהם על מנת לבצע מרוצים ורייסים, לא מסכנים את הציבור ואת עצמם?

פורסם

1. בחורים שמשפרים את הרכב למטרת ביצוע רייסים אך לא מבצעים אותם בכבישים ציבוריים לא מסכנים את הציבור.

2. הדבקת כנפיים וספויילרים / פנסי קסנון סגולים אינם "שיפורים" ואין קשר לכך שהקרימינלים הנ"ל נוהגים בצורה מופרעת.

3. שיפור רכב למטרת הפקת ביצועים טובים יותר תוך כדי עמידה בסטנדרטים של בטיחות (בלימה, היגוי, ETC) אינה מסוכנת.

פורסם
1. בחורים שמשפרים את הרכב למטרת ביצוע רייסים אך לא מבצעים אותם בכבישים ציבוריים לא מסכנים את הציבור.

2. הדבקת כנפיים וספויילרים / פנסי קסנון סגולים אינם "שיפורים" ואין קשר לכך שהקרימינלים הנ"ל נוהגים בצורה מופרעת.

3. שיפור רכב למטרת הפקת ביצועים טובים יותר תוך כדי עמידה בסטנדרטים של בטיחות (בלימה, היגוי, ETC) אינה מסוכנת.

באירופה שיפורים הם משהו שבשגרה, כמובן במסגרת החוק, באופן מסודר, באופן מקצועי ועם סדנאות מסודרות לשיפורי רכב.

המדינה עוד לא השכילה להבין שהדרך להפחית את מספר העבריינים וגם אולי את מספר התאונות היא מקום שבו יוכלו הנהגים לפרוק עול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תראה, הדמגוגיה עובדת לגבי שני הצדדים, לא כל בחור צעיר במחליט לשדרג את הרכב שלו הוא פצצה מתקתקת, אך צריך להיות ממש נאיבי, כדי לתקוע את הראש בחול ולחשוב שכל הרייסים מתבצעים בכבישים לא ציבוריים (כן בטח), מה גם שבכתבה לא דיברו על כבישים לא ציבוריים אלא אפילו הראו צילומים מרייסים על כבישים רגילים לחלוטין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המדינה עוד לא השכילה להבין שהדרך להפחית את מספר העבריינים וגם אולי את מספר התאונות היא מקום שבו יוכלו הנהגים לפרוק עול.

המדינה השכילה להבין שדבר כזה יגרום לה להוציא כסף, ולכן היא אוסרת את זה :lol:

אני לא חושב שבתקופה הקרובה תהיה פה תרבות מוטורית כמו באירופה וארה"ב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם כל פישר בן 18 יכול לדעתכם לשנות רכב שתכננו אלפי מהנדסים במיליארדי דולרים למה שלא יוכל כל אחד לעשות ניתוחי מוח ? בשביל מה צריך רשיון רופא ? למה שלא כל ילד עם הבטחון של היודעים הכל כאן יתכנן גשרים ותיקרות פלקל ? מגדלים ? תוספת לא מקצועית ולא בפיקוח של כח לאוטו לא פחות אבסורדית ומסוכנת. למעשה יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם זה נכון, במיוחד עם הגישה החאפרית הישראלית.

הבעיה היא שלעבור טסט עם צמיגים זולים ומסוכנים אפשר, אבל לשפר את הבלמים ברכב אסור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

haimy יחי ההבדל הקטן בין מה שבחרתה לתת כדוגמא לבין הנושא שעליו מדברים... אני לא מכיר אותך ולא יודע מי אתה אבל אני מאמין שכל חובב רכב אמיתי שהתעסק קצת בשיפורים יודע טוב מאוד שבמקרה הזה יש הרבה דברים שבאמת יכולים להוסיף לרכב ולבטיחות שלו כל עוד הם מותקנים נכון ונעשה בהם שימוש נכון ולא בצורה חאפרית.

ורוצה לקחת את זה לרפואה? אז נכון המכונאי הוא הרופא וכשהוא יודע מה הוא עושה אין עם זה בעיה, והשיפורים לא חסר פיתוחים בעולם הרפואה שהם שיפורים של הגוף שלך בהרבה מקרים... או בקיצור צריך לדעת לא לעשות הכללות בחיים מה שכן עשו בכתבה המטופשת הזאת בערוץ 2.

פורסם

ההשואה לרפואה לא טובה לך ?. ניקח יותר קלה :- אני אומר לך בביטחון שהמערכות בססנה 172 הרבה יותר פשוטות מאוטו ממוצע. גוף. כנפיים, מנוע. ניהוג עם כבלים - כלום לא POWER. למה שלא בן 18 שסיים (או לא ) תיכון במדינה שמדורגת בין ניג'ר לניגריה יישפר את המנוע ? מנוע לייקומינג פשוט יותר מרוב המכוניות.הרמת שסתומים פרימיטיבית עם פושרודס,הצתה מיושנת. כל מי שכמו שאתה אומר חובב מכניקה יעשה את זה יותר קל מאשר במנוע DOHC עם מחשבי הצתה והזרקה. כי לא רוצים שהוא ייפול לאנשים על הראש ? הסבירות שאוטו ששינו לא מקצועית יהרוג אנשים גדולה לאין שיעור וזה עוד לפני שהכנסנו את גורם הנהיגה - האופי של מי שרוצה לשפר.

פורסם

תקרא את כל מה שרשמתי, ולא מה שנוח לך להתייחס אליו. אני דיברתי על זה שהם הגדירו שיפורים כדבר מסוכן, לרגע לא אמרתי שכל חובבן יכול להחליט שהוא משפר לבד את האוטו ועושה מה שבא לו למרות שאני לא רואה גם בזה שום דבר פסול כשיש את הידע והאמצעים... חסרים רופאים פרטיים עם קליניקות פרטיות בבית? או אנשים שבונים לבד מטוסים ? לא נראה לי, כשיודעים מה עושים ויש פיקוח אני לא רואה סיבה שלא יעשו וישפרו לבד. הכל צריך ליהות בפרופורציות בניגוד לכתבה הזאת שלא היתה בפרופורציות ושוב הבוחנים עשו צחוק מעצמם בחלק מהשטויות שהם אמרו...

• תוכן חדש...