Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה מניסיון אישי שלי ע"ג הלפטופ של טושיבה QOSMIO 770X - שבו יש 8 גיגה עם מעבד 8 ליבות I7 שני כוננים שאחד מהם הוא פלש (ומהיר מאוד!) + כרטיס 570GTX עם 1.5 גיגה זכרון ,

אני מגיע מהר מאוד לאחר פתיחה של הדפדפן עם טורנט ברקע + לאחר הפעלה של משחק שתיים (וסגירתם כמובן) מגיע לצריכה קבועה של 2 גיגה זכרון לכל הפחות, וכמובן יש AVAST שרץ קבוע.

 

נראה לי שהשימוש בזכרון אצלך הוא סביר והגיוני.

אני שולל איפה את האופציה לוירוס במחשב עקב כך שהמחשב במצב חדש לגמרי עם ניקיון מוחלט של הכונן.

(אם אכן כך נכון לעכשיו לפי דבריך).

 

בכל אופן שימוש של 1 גיגה נראה לי הגיוני וסביר ,

שוב קח בחשבון שחלונות 7 אוהב מעבדים עם כמה שיותר ליבות על מנת לתת הרצה מקסימלית וביצועים טובים.

 

הבעיה שלך נובעת בגדול מחוסר יכולת של הרכיבים שלך לתת מענה מלא למערכת ההפעלה הנ"ל לאורך זמן ובטח לאחר התקנה של מספר יישומים פעילים ובכלל , לאחר התקנה של יישומים ע"ג המערכת (גם לא פעילים באופן רציף).

אז אי אפשר לצפות לקבל 100% עבודה חלקה ע"ג חלונות 7 -

שים לב חלונות 7 יצאה בסוף 2009 , עיקר המערכת שלך יצאה שנה או שנתיים אחורה (תלוי על מה מסתכלים בנתונים מעבד 3 שנים אחורה לוח אם 4 שנים אחורה - 2007 ).

בדר"כ מפתחי המערכות מייעדים את המערכת לעבוד עם רכיבים הכי חדישים שיש בשוק באותה תקופה באופן הכי טוב שיש, ולכן אי אפשר לצפות שהמערכת תעבוד באופן הכי יעיל שיש ע"ג רכיבים ישנים יותר.

 

אם זה כל כך מפריע לך מהירות מערכת ההפעלה והיישומים שרצים בה - אני מציע לך לרדת גרסא אחת אחורה על מנת שלא תסבול את העיקובים שאתה מציין , ואת הצריכה המוגברת בזיכרון.

 

אז לסיכום עושה רושם שהכל ברמת הסביר בהחלט ורמת הביצועים לא נובעים מעכבר שמכרסם זיכרון אלא מרכיבים לא הכי חדישים אשר לא יתנו לך ביצועים מקסימלים עם המערכת הנ"ל שעובדת ב 64 ביט ודורשת יותר על מנת לתת תפוקה מקסימלית.

 

מקווה שעזרתי לך במשהו בעניין.

פורסם
2 מכונות וירטואליות מגיע ל-80 אחוז בערך, לפעמים אני צריך יותר מזה ואני נמנע מלהפעיל בגלל האיטיות והמחסור בזיכרון.

 

אתה חושב שאני יכול להריץ עוד מכונה אחת למשל? איך אני אפתור את בעיית האיטיות המחרידה?

 

הבעיה שלך ידידי זה לא זיכרון - זה IO של הדיסק הקשיח.

 

אתה מפעיל את ה2 מכונות וירטואליות + המערכת הפעלה שלך במקרה על אותו דיסק פיזי ?

הדיסק הקשיח כיום הוא הנקודה החלשה ביותר בכמעט כל מפרט - ומה שאתה עושה לו זה אונס טורקי.

 

כדי לפעול כראוי - אידאלית - מערכת הפעלה על דיסק אחד והמערכות הוירטואליות על דיסק אחר (וזה הפיתרון הזול ביותר)

 

כמובן , אתה יכול להמשיך לחקור כל מני דברים לא רלוונטים כמו מי אכל לי את ה100 מגה שאתה לא מנצל גם ככה (או לקחת את עצתי , שעבדתי וקינפגתי מערכת אחת או 2 מורכבות יותר שכוללות מה שאתה מנסה לעשות)

 

ג'וקר , בלי להעליב , אתה קצת מדבר שטויות. אני לא יודע מה רמת ההבנה שלך בתחום (חוץ מלזרוק מפרטים וכו) אבל דברים כמו I7 8 ליבות וכל מני תובנות שלך לגבי דרייברים הם קצת מגוכחים (וזה אם נתמקד בהודעה הזו)

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מחזק את ליביו.

לא מתקינים VM על אותו דיסק

דבר שני, בדוק בBIOS אם הפעלת בכלל תמיכה של VM במעבד.

אם לא, זו סיבה רצינית לאיטיות.

 

דבר שלישי, לא יודע מי אמר לך שX64 תופסת 600 מגה.

מינימום גיגה בתור התחלה וזה לפני תוכנות.

 

אבל זה לא משנה כל עוד לא עברת 90 אחוז מהמכסה.

לדוגמא המחשב שלי.

זה לא מזיז בכלל למע' לעבוד.

111.jpg

פורסם

בביוס הופעלה ההגדרה של הוירטואלי כמובן.

 

לא ידעתי שאסור להתקין אותם על אותו הדיסק, למרות שמוזר שאין צריכת CPU מוגזמת בכלל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר - אין קשר לצריכת CPU.

אין קשר לזיכרון.

אין קשר לכמה תופס WIN כשהוא עולה

אין קשר לכלום.

הדיסק הקשיח הוא הBOTTLENECK שלך (ושל רוב המערכות היום - לכן מקבוק אייר או כל לפטופ עם מעבד ULV אבל עם SSD עושה סלטות באוויר לעומת מחשב ביתי בהמה ב10 אלף ש"ח בשימוש יומיומי).

 

חבל על כל שניה שאתה משקיע במשהו שהוא לא ללכת לקנות עוד דיסק קשיח.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שקלתי SSD 120GB, רק שהמחירים שלהם עדיין בשמיים.

 

עדיך לקחת 250GB רגיל נפרד למערכת הפעלה ולסגור ככה את הסיפור?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אז זה SATA2

בעקרון תקנה את הדיסק הכי מהיר ועם ה BUFFER הכי גדול שאתה יכול.

אבל עכשיו תחכה.

המחירים בשמיים.

×
×
  • תוכן חדש...