Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת רכב בליסינג עד 120K ש"ח - בטיחותי ונוח בעיקר...תודה

ils
שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים שלום

ניתנה לי אפשרות לבחור רכב (משפחתי) בליסינג עד 120K ש"ח, כאשר מה שחשוב לי בעיקר זה בטיחות, נוחות ואבזור, אולי קצת ביצועים ורצוי מרווח.

מה שלא חשוב זה צריכת דלק ותיקונים.

אשמח להמלצות, לפי מה שראיתי האופציות הם בערך:

1. פורד פוקוס

2.מאזדה 3

3.יונדאי I35

4.שברולט קרוז

5.טויוטה קורולה

6. קיה פורטה

7.רנו מגאן/פלואנס

8.פג'ו 308

9.ניסן טידה

10. פולקסוואגן גולף

11. סקודה אוקטביה

12. סובארו B3

תודה רבה לכולם...

הודעת שירות:

לקבלת ייעוץ מקצועי חינם בנושא קניית רכב מליסינג

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי הכי מעניינות ברשימה הן יונדאי I35 והופוקוס החדשה. ראיתי שגם האוקטביה מוצעת אבל ידוע שלרכב זמני אספקה ארוכים ביותר שהן כבר סוג של בעיות אספקה.

בדוק את המחיר הספיציפי לכל רכב וכדאי לגשת להתרשם מהם פנים מול פנים.

היונדאי מאוד מרווחת ולדעתי גם נוחה. הביצועים טובים ובזכות גיר 6 מהירויות היא שקטה ונעימה יותר בשיוט. האיבזור כולל מחשב דרך, פנסי ערפל, שליטה מההגה ושלט מפתח.

הפוקוס מאוד מסקרנת עם גיר רובוטי כפול מצמדים ומנוע חדש. עוד לא יצא לי להתרשם מהאוטו בעצמי,בטח שלא בנסיעה אבל היא נראית מבטיחה על הנייר.

האוקטביה פחות מרווחת מהיונדאי אבל מאד מוערכת בזכות יחידת הכוח החדשנית שלה. האבזור מוריד משל היונדאי את פנסי הערפל והשליטה מההגה. לדעתי אם צריכת דלק או ביצועים לא בראש מעינייך היונדאי עדיפה לשימוש משפחתי.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האוקטביה מכונית עתיקה, אמנם יש לה יחידת כוח מוצלחת ובגאז' עצום עם דלת חכמה ושימושית אבל היא יחסית צפופה, נסיעה קצת קשיחה ובעיקר ממש לא עומדת ברמת הבטיחות של רוב מתחרותיה!

מתוך הרשימה יש שתי מובילות עיקריות והן פוקוס וI35. אם C4 תצטרף לרשימה היא גם יכולה לבוא בחשבון וגם הייתי בודק את ה308.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

i35, 308, פוקוס.

למה?

קשה לי לומר, אם זה רכב ליסינג הייתי הולך עם הלב והייתי בוחר ב308, אין כמו הנוחות של הצרפתיות...

מצד שני אם אני הולך עם הראש ואני מחפש רכב אמין יותר, אז הi35 והפוקוס יותר מתאימות לזה... (אפילו שזה ליסינג אני לא בטוח שהייתי רוצה שהרכב שלי יבלה כל היום במוסכים, למרות שפז'ו 308 מטופלת זה אחלה רכב), אני כנראה הייתי הולך על הi35, כי זה אוטומטי רגיל ולא רובוטי שלא מוערך במיוחד על ידי כתבי הרכב בארץ... אם היה אפשר הייתי אומר לך לקחת פוקוס ידנית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהרשימה-

I35, פוקוס החדשה

לא מהרשימה אבל בתקציב- פיאט בראבו.

בטיחות? יש.

נוחות? יש.

אבזור? יש, אבל מה שחשוב ולא צעצועים (יש בקרת אקלים דיגיטלית מפוצלת/מערכת מקורית מצוינת, אין חישוקים קלים ושאר פיצ'יפקעס)

ביצועים? יותר מכל הרשימה הזו חוץ מאולי הגוף, תלוי על איזה מנוע מדברים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

i35, 308, פוקוס.

למה?

קשה לי לומר, אם זה רכב ליסינג הייתי הולך עם הלב והייתי בוחר ב308, אין כמו הנוחות של הצרפתיות...

מצד שני אם אני הולך עם הראש ואני מחפש רכב אמין יותר, אז הi35 והפוקוס יותר מתאימות לזה... (אפילו שזה ליסינג אני לא בטוח שהייתי רוצה שהרכב שלי יבלה כל היום במוסכים, למרות שפז'ו 308 מטופלת זה אחלה רכב), אני כנראה הייתי הולך על הi35, כי זה אוטומטי רגיל ולא רובוטי שלא מוערך במיוחד על ידי כתבי הרכב בארץ... אם היה אפשר הייתי אומר לך לקחת פוקוס ידנית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא ממש מסכים, ל-308 יש הרבה מעלות אבל בנוחות זה לא "הצרפתיות של פעם" נוחות יכולת לקבל ב-306, ברנו מגאן של תחילת שנות האלפיים, אבל בפיג'ו וסיטרואן של היום אין את אותה תחושת ריחוף מעל מהמורות. נכון שהן לא מתרסקות ועדיין מוגדרות מבחינתי כנוחות אבל זה דיי דומה למקובל בקטגוריה והן לא מצטיינות בסעיף הזה.

שבת שלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא ממש מסכים, ל-308 יש הרבה מעלות אבל בנוחות זה לא "הצרפתיות של פעם" נוחות יכולת לקבל ב-306, ברנו מגאן של תחילת שנות האלפיים, אבל בפיג'ו וסיטרואן של היום אין את אותה תחושת ריחוף מעל מהמורות. נכון שהן לא מתרסקות ועדיין מוגדרות מבחינתי כנוחות אבל זה דיי דומה למקובל בקטגוריה והן לא מצטיינות בסעיף הזה.

שבת שלום.

אוקיי...

שמע, אתה לא חייב להסכים איתי, אבל יצא לי לנהוג על הC4 ועל ה308, שתיהן היו הרבה יותר נוחות מכל קוריאנית מקבילה ובוודאי מכל יפנית מקבילה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים לגבי קוריאניות ויפניות למרות שה-I35 היא יותר נוחה ממה שהיה עד היום.

הפוקוס הקודמת למשל הייתה יותר נוחה מהפיג'ו והסיטרואן ומבית צרפת הרנו מגאן והפלואנס הן יותר טובות בתחום הספיציפי הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...