Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף שבוע ברודוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברי פורום יקרים!

לאחר שלוש שנים של שירות צבאי ארוך ומייגע כלוחם הנדסה הגיע גם הזמן שלי להיות אזרח..

אני וחבר טוב החלטנו לטוס לסוף שבוע ברודוס,יוון בערך בתאריך ה-22.12.2011.

התקציב של כל אחד מאיתנו הוא בין 2,000 ל-2,500 שקל.

בעקרון אנחנו רוצים מלון נחמד (לא מלון שכונה כמו נאפה למשל) נניח 4 כוכבים.

התכנית שלנו זה להסתובב קצת בעיר לטייל להנות לבקר במסעדות ובקזינו ולנוח קצת.

התקציב הוא 2000 עד 2500 כולל הכל שבערך משהו בסביבות 700-1000 שקל ילך לבזבוזים ושטויות.

אני אשמח לשמוע על דילים (חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משום מה),מלונות,טיסות,אתרים ברודוס ובילויים.

תודה,

אבירן.

פורסם

הסיבה שבגללה לא מצאתם דילים פשוטה מאוד: רודוס נסגרת באוקטובר עד הקיץ הבא. רוב העובדים הם סטודנטים והמלונות נסגרים בשנת הלימודים האקדמית. כמוכן בתקופה זו אין טיסות לרודוס (או שהן נדירות מאוד).

להערכתי בתקיצבכם תוכלו למצוא יעדים מתאימים באירופה, אבל שימו לב ל-3 דברים:

1. אתם נופלים על חנוכה, כלומר לפחות בחלק מהיעדים מחירי הטיסות גבוהים. אם תוכלו להזיז את התאריכים שבוע קדימה או אחורה תוכלו לחסוך מאות דולרים. אני יכול לומר לך שבדקתי היום יעד מסויים - טיסה (בכל כיוון) בחנוכה עלתה סביב $380, שבוע קודם פחות מ-$200. לעתים יש הבדל משמעותי במחיר בין טיסת בוקר לטיסת ערב באותו יום באותה חברה, שלא לדבר על הבדלים בין ימים, אפילו עוקבים. כמוכן, למשל, חברות אירופיות מנצלות את העובדה שלאל-על לא טסה בשבת וגובות מחירים מפולפלים תמורת טיסה בשבת.

2. אתם נופלים על כריסטמס, עונה יפה מאוד באירופה אבל יתכן שתהיה בעיה של מחירים בחלק מהמקומות וכן סגירת אתרים לרגל החג. הדבר דורש בדיקה פרטנית לכל יעד.

3. דצמבר באירופה - אמרנו? נושא מזג האויר יכול להיות בעייתי, קור ובעיקר גשם.

המלצתי: בדקו יעדים אחרים בדרום אירופה - רומא, ברצלונה, מדריד. לפני שנתיים הייתי עם אשתי ברומא בחנוכה וחוץ מיום אחד של גשם (שלא הפריע לנו יותר מדי) מזג האויר היה מצויין. אני מניח שברצלונה עשויה להתאים, מדריד אולי תהיה קרה, כדאי לבדוק באינטרנט. לערים אלה יש טיסות סדירות והמלונות אינם עונתיים, וכן סביר שיש דילים, כדאי לבצע קצת מחקר ואז להחליט. אולי חבר הפורום derish יוכל לתת מידע מיד ראשונה לגבי ספרד.

אפשר לנסוע גם יותר צפונה (הונגריה, צ'כיה, אוסטריה, גרמניה) לטיולי ערים אבל כאן הסיכון מבחינת מזג האויר יותר גדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באוגוסט האחרון ביקרתי ברודוס לקחנו דיל ב 2400 שח טיסה - מלון 5 כוכבים - חצי פנסיון - לשבוע.

התקופה ברודוס היא תקופת הקיץ אני לא חושב שיהיה לך מה לעשות שם בחורף במיוחד שמזג האויר שם דומה לארץ.

הקזינו ברודוס הכניסה לשם היא מעל גיל 23.

ברלין \ אמסטרדם הכיוון בחורף ובתאריך שבחרתם הוא תאריך בעייתי כמו שאמר הבחור מעלי בגלל הכריסטמס.

פורסם

במחשבה נוספת - אם אני מבין נכון אם מחפשים טיסה+כמה לילות באכסניה או מלון ב-1500 ש"ח (2500 ש"ח פחות 1000 ש"ח לבזבוזים). זה לא ילך, קשה לי להאמין שתוכלו למצוא דיל בסכום המתאים לתקציבכם. הדיל שרכשתי לפני שנתיים ברומא (טיסות בישראיר+4 לילות במלון 3 כוכבים B+B) עלה לי $600 לאדם (בעסקה דרך מקום העבודה), ובשיחה עם כמה נוסעים אחרים בנמה"ת התברר כי רובם שילמו יותר.

לפיכך יהיה עליכם להגדיל את התקציב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה על העצות והתגובות חברים. האמת שאנחנו נעולים על רודוס ואנחנו החלטנו לדחות את החופשה לאמצע ינואר...ולגבי אמסטרדם זה ממש לא בראש שלי כל הקופי שופס האלה והדברים שנותנים שם.

פורסם

שוב, ינואר זה עדיין חורף, וברודוס אין יותר מידי מה לעשות.

לגבי אמסטרדם, אפשר להנות שם גם בלי סמים וכד', אבל לשיקולך.

אני הייתי בודק גם את ברצלונה, שחם שם יותר בחורף, ויש הרבה מה לעשות

ולראות חוץ מהים, מה שברודוס אין כ"כ.

אתם גם לא חייבים מלון, יש אפשרות של דירות, או מלון דירות, שנותנים לך מיקומים

מעולים, שמחיר נמוך בהרבה.

פורסם
תודה רבה על העצות והתגובות חברים. האמת שאנחנו נעולים על רודוס ואנחנו החלטנו לדחות את החופשה לאמצע ינואר...ולגבי אמסטרדם זה ממש לא בראש שלי כל הקופי שופס האלה והדברים שנותנים שם.

1. אין לך מה לחפש ברודוס לפני הקיץ, אולי משהו ייפתח באביב, אבל רודוס פשוט סגורה בחורף וכך כנראה גם שאר האיים מבוססי התיירות ביוון.

2. אמסטרדם זה הרבה מעבר לקופי-שופס. בצפון אירופה גם ברלין מעניינת מאוד עם הרבה פעילות לצעירים, אבל בחורף צפויה להיות קרה.

3. אני חוזר על הרעיון של ספרד או איטליה, הזכרתי אותו בפוסט הראשון שלי בשרשור ואני חוזר על דברי ועל דברי כמה חברים אחרים שהעלו רעיונות דומים. אישית אהבתי יותר את רומא ומדריד ופחות את ברצלונה, אבל זה עניין של טעם ויש הרבה מה לראות בברצלונה.

4. אתה חייב להגדיל את התקציב, 400 אירו זה פשוט כלום. בני הבכור בילה הקיץ שבוע במדריד, דיל של טיסות+שבוע במלון (*3, מרכזי מאוד, B+B) עלה לו כ-550 אירו, לפני ההוצאות שאתה מכנה "בזבוזים".

פורסם

ביום שישי חזרתי מאמסטרדם (נסיעה לתערוכה. לא נסיעה לטיול). יש שם שווקים, מוזיאונים, בתי קפה (לא קופי שופס אלא בתי קפה שמגישים קפה אמיתי), מסעדות כמעט מכל מקום בעולם (זו העיר שיש בה הכי הרבה לאומים) ארכיטקטורה מיוחדת ועוד.

זה לא הביקור הראשון שלי בהולנד (אבל הראשון שאני נמצא כמה ימים במאמסטרדם) ואם תעלה לרכבת תוך שעה אתה יכול להגיע לאיזור זכאכן ששם תמצא יישוב כפרי נחמד עם מדרחוב מאוד יפה ונעים עם בתי קפה וחנוות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אמסטרדם תמיד מצויינת לטעמי בכל עונות השנה.

לא הייתי ממליץ על ברצלונה כרגע, מזג האוויר הפכפך והעיר פשוט לא מתפקדת היטב כשיש גשם.

אם אתם מוכנים לקחת את הסיכון ולטוס לאירופה, סביר להניח שפראג היא הכיוון האופטימלי בשבילכם.

בשבועות האחרונים ראיתי כמה קופונים לחבילות נופש של 3-4 ימים עם טיסות סדירות בתקציב שציינת.

התקציב היומי שתצטרכו שם יהיה 30-50% פחות מכל מדינה מקבילה במערב אירופה, וגם האלכוהול זול

יחסית אם אתם בעניין. לא פחות חשוב - הבחורות המקומיות אינטליגנטיות ברובן, די ליברליות, ובד"כ שמחות

לבלות עם תיירים. קצת בירה איכותית וכמה מילים מתוזמנות היטב על החיים כלוחם הנדסה, והשמיים הם הגבול.

איחלתי לאזרח הצלחה בהמשך דרכו.

פורסם

בהחלט. ביקרתי שם פעם אחרונה לפני מספר חודשים, ואת הקופונים ראיתי כאמור בשבועות האחרונים.

באירופה המחירים יורדים ככל שמתרחקים מזרחה.

פורסם
הייתי בטוח שפראג נחשבת יקרה יחסית לערים אחרות באירופה. הדברים שאתה אומר עדכניים?

תבדוק שוב, אתה לא מעודכן לחלוטין.

אני בתהליכי סגירה על קפיצה קצרצרה (בשנית) לפראג - אי שם בסוף ינואר / תחילת פברואר (עונה מתה בערים מסויימת) והמחירים די ברצפה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...