Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על צמיגי פיירלי דגם P4

גודל 175/70 R13

עוד שאלה זה משנה איפה מייוצר הצמיג או שפירלי זהה בכל מקום שהוא מיוצר יש טורקי או ספרדי או איטלקי ?

וכל הצעה לצמיג אחר תתקבל בברכה .

(מעוניין בצמיג הכי טוב שיש)

פורסם

אתמול החלפתי למידה הנ"ל, צמיגי יוקוהמה a.drive עלה לי 258 לצמיג, בצמיגי כחלון ראשון, שירות מצויין ואדיב.

להבדיל מכמה פנצריות גדולות שהחלפתי בהם בעבר.

בינתיים הצמיג מרגיש יותר איכותי ונוח מהסיני שהיה לפני.

לדעתי במידה הנל ההבדלים בין החברות המוכרות לא יהיו גדולים מידי.

הצמיג ששאלת לגביו קבל אחלה ביקורות

http://www.1010tires.com/Tires/Reviews/pirelli/p4+four+seasons

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

במידה 13" יש חשיבות רבה למותג ופחות לדגם ספציפי. קשה מאוד עד לא קיים למצוא צמיג בעל מאפיינים ספציפיים במידה הזו.

כל צמיג מחברה מוכרת יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר. בזמנו הייתה לי רביעיית פירלי מדגם P2500 שהזדקנו יפה, היו שקטים ואחזו טוב. החליפה אותם רביעיית Goodyear DuraGrip שלדעתי היו פחות מוצלחים, רועשים יותר ואוחזים קצת פחות.

לגבי ארץ הייצור, על כל צמיג רשומה ארץ הייצור. סביר להניח שלא תמצא צמיג 13" שיהיה רשום עליו Made in Germany, לרוב הם יהיו מיוצרים בארצות מזרח אירופאיות או במפעלים במזרח הרחוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...