Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ALFA ROMEO GTAM

yami
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן עבודה יפה, נראה לי שאת האלפא הזאת בנו על מנת למכור ולהרויח כסף, המנוע הזה עם יחס הדחיסה הזה (סטנדרטי) לא יפיק את הנתונים שהם מצהירים, גם לא נשמע שיש לו גלי זיזים מטורפים, הערכה שלי הוא עומד על כ-170-175 כ"ס אם הכל מתואם כמו שצריך, עיקר הבעיות עם המנועים האלו הם עם מערכת ההצתה שלא נולדה עם המנוע הזה אלא הותאמה לו. גם סעפת היניקה חייבת להיות מאוד מדוייקת (זה גם אפטרמרקט).

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

בלי קשר למחיר ,עבודה מעולה.

אם בוחנים את התמונות אז מנוע TWIN-SPARK מערכת הצתה 3D עם אפשרות לשינוי עקומת הצתה , סעפת של SPRUELL ALFA

הסעפת ב "ה". בהחלט אפשר להגיע להספק המוצהר. תוסיפו את הדיאטה הקיצונית שכוללת חלונות פלקסיגלס וזאת מפלצת כביש אמיתית.

אמי מעריך בין 800 ל850 ק"ג 180 ל200 כ"ס.

נו ,ראובן דוגמא טובה ל GTV שלך .

רון

פורסם

פשוט מדהימה.

המחיר עושה רושם גבוה והדעה שלי היא כמו של פותח השרשור, שמשהו בנה בשביל הקופה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בלי קשר למחיר ,עבודה מעולה.

אם בוחנים את התמונות אז מנוע TWIN-SPARK מערכת הצתה 3D עם אפשרות לשינוי עקומת הצתה , סעפת של SPRUELL ALFA

הסעפת ב "ה". בהחלט אפשר להגיע להספק המוצהר. תוסיפו את הדיאטה הקיצונית שכוללת חלונות פלקסיגלס וזאת מפלצת כביש אמיתית.

אמי מעריך בין 800 ל850 ק"ג 180 ל200 כ"ס.

נו ,ראובן דוגמא טובה ל GTV שלך .

רון

עם בלוק סטנדרטי (יחס דחיסה 1:10) לא ניתן לעבור 175 כ"ס, מנסיון רב של הרבה מקצוענים בתחום.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

שימו לב להבדלים בירידה לפרטים אצל האמריקאים לעומת הבריטים.

הבריטים - שעונים של אלפא, האמריקאים - שעוני אפטרמרקט שיכלו באותה המידה לשבת בהונדה CRX למסלול.

הבריטים - כרטיסי דלתות נאמנים למקור האמריקאים - הבה לא נרחיב.

יש עוד הרבה מאוד מקומות שבהם ניתן למצוא הבדלים בפרטים.

כך או כך שתי המכוניות לא יקרות ביחס לכמות העבדוה העצומה (לפחות 1000 שעות בכל מכונית) ועלות החלקים והחומרים (צבע למשל).

פורסם

שתי הדוגמאות המופיעות בשרשור זה מדגימות בצורה טובה את ההתפתחות העצומה שחלה באספקת חלקי שיפורים לדגמי 105 של אלפא. אני עוקב אחר הנושא כבר שנים וההתקדמות היא פשוט מדהימה. מספיקה הצצה באתר של ALFAHOLICS על מנת להבין על מה אני מדבר, לרבות בכל הנוגע למחלקה מיוחדת לחלקים המיועדים לדגמי ה- GTA הנדירים, המאפשרים כיום לבנות רפליקה כמעט מושלמת של דגם זה, לרבות חלקי האלומיניום, ריפוד מיוחד וכד'.

התופעה הזו נתמכת, כמובן, על-ידי העליה המאוד מרשימה (והמוצדקת !) במהלך השנים האחרונות במחירים של אלפות כאלה בארה"ב ובאירופה, המאפשרת כיום לבצע שיפוצים יקרים כאלה.

• תוכן חדש...