Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

חבר המליץ לי לעשות טיפול לרכב מפני שהשמן שחור כבר וכול החלקים דיי ישנים , מדובר על רכב מאזדה 323F שנת 93 [פנסים נפתחים] הרכב במצב טוב לגמרי אך כמו כול רכב זקוק לטיפול תקופתי .

רכשתי חלקים בהכוונתו והחלקים הבאים הם :

פילטר שמן , פילטר דלק , שתי כבלים של גומי [לא כול כך הבנתי מה זה ],גלון שמן 4 ליטר ופלאגים.

הרכישה הסתיימה בסכום של 285 שח סכום קצת זעום לכן פניתי לפורום לייעוץ הכוונה והערת תשומת ליבכם

האם ה"חבר" "גנב" אותי?99253291.jpg

הינה תמונה שצילמתי את הדברים ועוד ה"חבר" אמר שעשה לי מחיר של אח , הלכתי איתו עד לבארטה בשביל להביא את החלקים "בזול"!

תודה לעונים..

פורסם

פילטר שמן , פילטר דלק , שתי כבלים של גומי,גלון שמן 4 ליטר ופלאגים.

תשמע, לדעתי יצאת במחיר ממש ממש נחמד.

באמת שזה מחיר אפסי, אולי אני טועה אני משווה את זה לגולף שלי שנת 2007 שאני מוציא עליה הון, אבל לך תדע.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

תשמע ממה שיצא לי לקנות

פילטר דלק - 10 שקל

פילטר שמן - 40-50 שקל

צינור מים - 40 שקל

הצינורית הקטנה יותר אמורה לעלות סביבות ה 20-30 שקל

שמן 10/40 ? סביבות ה 60 שקל

זה פחות או יותר המחירים .

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

צינור רדיאטור מומלץ לקנות מקורי עלותו 70-90ש"ח (למקורי)

מסנן שמן מקורי עולה 50ש"ח (לקנות רק מקורי!)

שמן מנוע 10W40 חצי סנטטי עולה 90-100ש"ח לשמן איכותי ממותג מוכר (LM,AGIP VALVOLINE וכו).

הצינור הדק שבתמונה ניראה שזה סתם צינור לפי מטר רץ ולא משהו ספציפי לרכב, לכן מחירו בדרך כלל נע בסביבות ה 15ש"ח למטר אחד.

פילטר דלק כזה עולה 15-25ש"ח תלוי איפה קונים).

פלאגים לרכב שלך עולים 40-50ש"ח (NGK או DENSO)

הפילטר שמן שקנית לא מקורי לכן המלצתי היא להחליפו במקורי, את הצינור רדיאטור לא הייתי מסתכן ומתקין חליפי משום שניתקלתי בחליפיים מאיכות גרועה ביותר, צינור כזה שמתפוצץ בנסיעה+ רגע אחד של חוסר תצומת לב והמנוע שובק, וחוץ מזה לא מחליפים אותו בכל טיפול אלא רק ע"פ הצורך ומצב הקיים, אותו הדבר לגבי הצינור דלק.

פורסם

שמן starpet sae40? עם השם המוזר הזה (כוכב חיית שעשועים?) אני מניח כי קרוב משפחה של השמנים מתוצרת "הנשר האמריקאי". לפי מה שהבנתי הם שמנים מצוינים לגימור פרגולות או להגנה על דקים:wink:

פורסם

איפה אתה הולך לטפל ברכב? כי להגיע לפילטר שמן ב-323 זה קצת קשה. אני הרמתי את הרכב על סטנדים מקדימה רק כדי שאוכל לזחול וגם אז לקח לי 20 דקות לפתוח את הפילטר עם הכלי הייעודי.

• תוכן חדש...