Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיוף במשאבת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאישתי פולקסווגן פולו TSI, שמתי לב שבחשבונית התדלוק האחרונה שלה מופיע 48.5 ליטר. סך המיכל ברכב 45 ליטר ולעולם אישתי אינה נוסעת עד הטיפה האחרונה, בדרך כלל כשהמיכל על 3/4 היא מתדלקת כ 35 ליטר.

כיצד עלי להגיב, אל מי עלי לפנות?

נהג מנוסה
:roll:
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

ראשית אתה יכל לגשת לתחנת הדלק שבו היא תדלקה,

לבדוק את המשאבה ממנה יצא הדלק.

בכל משאבה יש מדבקה המאשרת מתי נעשתה בדיקת הכיול האחרונה למשאבה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תריץ חיפוש, לפולקסווגן פולו ישנו כפתור שמאפשר הכנסת כמות נוספת למיכל הדלק, היו כבר דיונים בנושא.

זו כמות שלא הולכת לאיבוד והיא תשמש אותך בצורה מלאה.

התדלוק הבא, אם לא תלחץ על הכפתור, יהיה בכמות בנזין קטנה ביחס לנסועה שלך.

פורסם

תבדוק בחשבונית שזו אכן החשבונית שלכם, ז"א שאשתך לא לקחה בטעות חשבונית שנשארה במדפסת ושהחשבונית שלכם טרם הודפסה

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

לא שמעתי על כפתור כזה, גם אחרי הרצת חיפוש.

נהגת שודים, לא הבנתי את ההגיון. מה קשור לכיול, נניח שכיילו את המשאבה, אז מה, זה אומר שבכל זאת במיכל לא ריק של מכסימום 45 ליטר אפשר להכניס 48.5 ליטר?

נהג מנוסה
פורסם

זה מזכיר לי את התופעה שנצפתה לפני שנתיים, כאשר

הראה שתחנות מריצות את המונה לפני תחילת התידלוק.

גם בפורום היה שירשור על הנושא.

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3364851,00.html

היה דיווח על בקשה לתביעה יצוגית - בקשה היא שלב ראשון ורק אחרי אישורה התביעה מתחילה להתנהל - אם למישהו ידוע איך היא נגמרה אז נא לעדכן.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

נהגת שודים, לא הבנתי את ההגיון. מה קשור לכיול, נניח שכיילו את המשאבה, אז מה, זה אומר שבכל זאת במיכל לא ריק של מכסימום 45 ליטר אפשר להכניס 48.5 ליטר?

מבצעים כיול למשאבה אחת לשנה.

הכיול נועד על מנת לבדוק שהמשאבה אכן מנפיקה כמות של דלק לפי הסכום "שרץ" על המונה.

לעיתים המשאבה צריכה כיוון ולכן מופיע דלק יותר/פחות ממה שצריך להיות במיכל הדלק ובחשבונית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בהנחה שזה אכן כך, עליך לפנות בתלונה לרשות להגנת הצרכן, נדמה לי שיושבים במשרד המסחר והתעשייה. פניה לתחנת הדלק או לחברת הדלק לא תענה, מניסיון, או שימרחו אותך בבולשיט. אם הבדיקה של התמ"ת תוכיח שמזיפים שם מונים תוכל לתבוע החזר ופיצוי ואפילו להגיש תביעה ייצוגית בשם כל הנהגים שתדלקו שם. כל מי שיוכיח שתדלק שם באמצעות חשבונית יוכל להצטרף לתביעה. שווה לנסות.

ועכשיו רק תגלה לנו באיזו תחנה מדובר שנדע להיזהר.

פורסם
לא שמעתי על כפתור כזה, גם אחרי הרצת חיפוש.

נפתחו מספר שרשורים על כך בעבר!

אני לא מכיר כל כך את הרכב או הכפתור מקרוב, אבל מקריאה בפורום, הייתי נמנע מלהשתמש בכפתור הזה, אלא אם אתה זקוק ספציפית באופן חד פעמי לטווח נסיעה מוגדל (קשה לדמיין בארץ) או נניח שאתה מתדלק בלי מע"מ באילת ואתה רוצה לחסוך כמה אגורות.

פורסם

מדובר בתחנת דלק של חברת "דלק" במרכז ירושלים. לאחר שאשתי תקפוץ ביום ראשון או שני למנהל התחנה ותשמע את הסבריו, אם אכן ינסה למרוח ולהתחמק, אני מבטיח שאני אציין בדיוק את מיקום התחנה והעלה קובץ סרוק של החשבונית וחשבוניות קודמות, המעידות שמעולם הרכב הספציפי הזה לא תידלק יותר משלושים ומשהו ליטר. הרכב מצוייד בדלקן ואין הרבה מקום לטעויות.

בכל מקרה, תודה לכל מי שמסיע בעצה מעשית . אדאג לעדכן.

נהג מנוסה
פורסם

ליד החור שמכניסים בו את הצינור תדלוק, מצד ימין לו יש פין שחור שניתן לדחוף\למשוך, זה הכפתור המדובר.

ולא, לא צריך ללחוץ עליו בעצמך, יש תחנות שסביב הצינור תדלוק יש סוג של קפיץ, יתכן להקפיץ הזה לחץ את הכפתור בזמן התדלוק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

פותח השרשור בטוח שגנבו אותו וממש לא מוכן לשמוע על אפשרות אחרת שקיימת ברכב הזה.

אני מקווה שמנהל התחנה ידע להראות לו את הכפתור המדובר, כי לדעתי מדובר במהומה על מאומה.

פורסם

אם טעיתי, אין לי בעיה להתנצל, עובדה שלמרות שהייתי בטוח בכך שרימו אותי עם קבלות, עד שלא נשוחח עם מנהל התחנה, נמנעתי בשלב זה לפרסם את התחנה.

מקובלת עלי תשובת מוסך רון ומרק 10: אין כפתור סודי, אין מיכל סודי ואין בטיח. יש רמאים קטנים. אני/אישתי מגיעים לתחנה בדרך כלל עם 10 ליטר במיכל. אין שום אפשרות לדחוף עוד 48.5 ליטר נוספים.

אם אשתכנע שגם מנהל התחנה רומה, יתנצל וישיב את הגניבה כ 10 עד 15 ליטר. אולי נסתפק בזה. אם לא, אדאג להגיע לאן שצריך ואדאג שידעו על איזו תחנה מדובר.

נהג מנוסה
פורסם

מדובר על התחנה מול גן סאקר?

בכל מקרה, להוכיח כי רימו את אשתך היא משימה כמעט בלתי אפשרית. בתור תובע, עליך מוטלת חובת ההוכחה ומנגד תמיד ניתן יהיה לטעון כי אשתך תדלקה רכב נוסף או שפכה 10 ליטרים של דלק מחוץ למיכל ואת זה לא תוכל לסתור:-(

מה שאני נוהג לעשות במקרים כאלה הוא לסמן את התחנה כלא אמינה ולעולם לא לתדלק שם יותר.

פורסם

תגיד - אתה אמיתי? :brickwall:

במיכל הדלק של הרכב שלך יש כיס אוויר שמשתחרר עם סגירת המיכל כשמכסה המיכל מוברג למקומו ולוחץ על לחצן השחרור.

לעיתים בעת התדלוק משאבת הדלק לוחצת על לחצן שחרור האוויר והדבר מאפשר למלא את המיכל אל מעבר לקיבולת המוצהרת ע"י היצרן.

זה כבר קרה לאשתו של חבר שלי, זה קרה לחברי פורום נוספים, היו דיונים על הנושא - אבל אותך גנבו.

לך לריב ולתבוע את התחנה - מעניין יהיה לראות מה התוצאות כשסביר מאוד להניח שהצדק לא לצידך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...