Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת אנו מחלפים את הפורד פוקוס 2008 שברשותנו לרכב חדש יש לנו 4 אופציות 2 מהם לא באות בחשבון והם מסומנות בכוכבית אסביר למה אם צריך אסדר זאת לפי עדיפות :

1. פורד פוקוס החדשה בתצורת סדאן

2. פיג'ו 308 האצבק

3. i30 *

4. מאזדה 3 *

ובקיצור על מה ייתם הולכים על 308 או הפוקוס החדישה והמודרנית עטורת הטכנולוגיה או פיג'ו 308 הנוחה יותר?

תודה לכולם!!

פורסם

לך על הפוקוס המתקדמת וחדישה יותר. רק בצע נסיעת מבחן קודם כדי לוודא שהגיר הרובוטי מוצא חן בעיניך. אם לא, אתה יכול לבחור את הידנית שסוף סוף מגיעה לארץ ועולה רק 108א' ש"ח. אבל לדעתי כדאי ללכת על הסטיישן שפרקטית ויפה יותר.

בהצלחה.

פורסם
לך על הפוקוס המתקדמת וחדישה יותר. רק בצע נסיעת מבחן קודם כדי לוודא שהגיר הרובוטי מוצא חן בעיניך. אם לא, אתה יכול לבחור את הידנית שסוף סוף מגיעה לארץ ועולה רק 108א' ש"ח. אבל לדעתי כדאי ללכת על הסטיישן שפרקטית ויפה יותר.

בהצלחה.

זה ליסניג:-(

פורסם

יש סטיישן בליסיונג (באותו מחיר\עלות כמו הסדאן)

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

הייתי אתמול באולם תצוגה של פורד, והתרשמתי ממש לטובה מהפוקוס. רכב משפחתי מדהים לדעתי.

אומנם לא ביצעתי עליה נסיעת מבחן, אבל על פניו, 125 כ"ס אמורים לעשות את העבודה.

הייתי ממליץ ללכת לראות את ההבדלים ברמות הגימור (במידה ואתה יכול לקחת את הבכירה יותר) כי זה משמעותי שם. למרות שגם ברמת הגימור הנמוכה, הרכב מגיע עם BT ושליטה מההגה, דבר שממש הפריע לי היה חוסר במשענת יש מרכזית.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

מהרשימה שלך הייתי ממליץ על הפוקוס. בצע נסיעת מבחן כדי לבחון התאמת הגיר לצרכיך. הרכב ברמה הבסיסית מגיע ברמת איבזור גבוהה יחסית, מלבד דבר אחד נוח ושימושי שחסר וזה משענת יד בין המושבים הקדמיים. מדוע חוסכים דבר פעוט כל כך?

• תוכן חדש...