Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ביוני האחרון הזמנו רכב חדש מהחברה והתאריך המשוער לקבלת הרכב היה אוגוסט.

מכוון ולא הצלחנו למכור את הרכב שלנו לא הצלחנו להשלים את העסקה, ואת הרכב שהוזמן עבורנו נתנו ללקוח הבא בתור.

את הרכב הישן שלנו מכרנו רק לקראת סוף אוגוסט ונאמר לנו שהמשלוח הבא לרכב החדש הוא סוף אוקטובר.

השאלה שלי האם כדאי לקבל את האוטו עכשיו מהחברה (תחילת נובמבר) או כדאי כבר לחכות לתחילת 2012.

אני יודע שכיום מבחינת המחירון אין הבדל בין חודש אחד לאחר אך עדיין יש את האלמנט הפסיכולוגי שהרכב חדיש יותר כי הוא משנה מתקדמת יותר, כך שהדבר יעזור בעת מכירת הרכב בעתיד.

כאשר שיתפנו את נציג השירות בלבטים שלנו הוא אמר שאם נחכה לתחילת 2012 נאבד את ההנחה שקיבלנו בגין הרכב (יש להזכיר שהזמנו את הרכב ביוני ולא לקראת סוף שנה - כך שלא זכינו להנחות שנותנים לקראת החלפת שנתון).

אך אני מאמין שהנציג רק מנסה להפעיל עלינו לחץ לקחת את האוטו עכשיו.

האם לדעתכם שווה לחכות חודשיים או לקחת את האוטו כבר בשבוע הבא?

תודה רבה מראש.

פורסם

קח את הרכב עכשיו - ב-1 לינואר מתעדכנת הנוסחה של ה"מיסוי הירוק" מה שבהכרח יביא לעליית מחירים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ביטול המיסוי הירוק על הרכבים זה משהו ודאי? או שמועות?

ככל שהרכב ירוק יותר כך ההתייקרות בתחילת 2012 תהיה חדה יותר?

שוב תודה.

פורסם

לסופרב אלגנס יש 9 כריות אויר וממה שידוע לי, ללא מערכת בטיחות נוספת מהרשימה בכתבה.

יש אפשרות לדעת בכמה בערך הרכב עלול להתייקר בתחילת השנה?

תודה.

פורסם

"המיסוי דירוג הבטיחות" הוא בנוסף למיסוי הירוק או מחליף אותו?

כי כרגע הסופרב זוכה להנחה מכוון והיא מכונית "ירוקה" יחסית (רמת זיהום 6 מתוך 15) והיא עשויה לקבל הטבה במיסוי מכוון ויש לה

9 כריות אויר, אם אינני טועה, גם בקרת לחץ בצמיגים ואפשר להזמינה עם מצלמת רוורס.

כך שהמחיר יכול גם לרדת או בהכרח לעלות?

פורסם

אתה מנסה לנחש מה שאף אחד לא יודע בוודאות - בסופו של דבר מי שיחליט אם המחיר יעלה או יירד יהיה היבואן.

כרגע המחיר - לרדת לא נראה שהוא ירד, לעלות יש בהחלט סיכוי.

לדעתי הסיכון שהמחיר יעלה הוא גדול יחסית - אני הייתי קונה במחיר הידוע עכשיו - וזהו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...