Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלהן חברה יש לי סאב של cerwin - vega 500watt

2אום עכשיו איזה תיבה תתאים לו סגורה\פתוחה וכמה ליטרים?

מגבר, cerwin vega hed 300.4

רדיו דיסק, Sony CDX-GT710

קומפוננט קדמי, cerwin vega hed 6.5 60W rms

קומפוננט אחורי, Rockford Fosgate Prime R1652-S 6.5-Inch Component:-P

פורסם

התיבה שתתאים לך היא 12 אינץ והיא סגורה

אם אתה פתוח להצעות יש לי תיבה כזאת להציע לך אם באלך לשמוע

hu:pioneer 5250sd,amp:gto 1004,rear:jbl p953,comp-FOCAL 165V1,SUB-Radioactive GZRB 10XBT

פורסם
התיבה שתתאים לך היא 12 אינץ והיא סגורה

אם אתה פתוח להצעות יש לי תיבה כזאת להציע לך אם באלך לשמוע

פתוח להצעות כמה אתה מוכר והאם זה מוציא צליל באס נקי יותר מאשר פתוח?

פורסם

איזה דגם הסאב?

כל סאב צריך נפח אחר של תיבה.

תיבה אטומה תיתן צליל יותר מדוייק ויותר פאנצ'י, ותיבה פתוחה תיתן צליל יותר מרוח ויותר חזק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ברוב המקרים זה נכון אריק אבל לא פה, זה סאב שנועד לנגן ולנגן חזק!

הוא לא יאהב תיבות אטומות, אם זה אכן הסאב שאני חושב עליו.

אולי פשוט תעלה תמונה שלו או תגיד לנו דגם מדויק?

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
לא אמרתי שחייבים אטומה..

הדגם של הסאב - cerwin vega vmax 122 500rms

וגם בתור אחד שחובב מוזיקה שחורה אני ישמח לדעת בדיוק איזה תיבה תתאים לצליל באס יפה

פורסם

אם אתה אוהב מוזיקה שחורה לדעתי עדיף לך תיבה פתוחה מכוונת נמוך יחסית, באיזור ה30 הרץ.

לאחד מחברי הפורום היה את אותו הסאב בתיבה אטומה של 30 ליטר בערך. היה מאוד פאנצ׳י אבל פשוט לא היה מסוגל לרדת לאיזור ה40-30 הרץ. נתתי לו את התיבה הישנה שלי, 74 ליטר מכוון ל27 הרץ וזה היה פשוט הבדל שמים וארץ. פתאום הצליל נהיה עמוק, אמנם מרוח אבל שלט טוב מאוד בנמוכים והיה מאוד חזק.

פורסם
אם אתה אוהב מוזיקה שחורה לדעתי עדיף לך תיבה פתוחה מכוונת נמוך יחסית, באיזור ה30 הרץ.

לאחד מחברי הפורום היה את אותו הסאב בתיבה אטומה של 30 ליטר בערך. היה מאוד פאנצ׳י אבל פשוט לא היה מסוגל לרדת לאיזור ה40-30 הרץ. נתתי לו את התיבה הישנה שלי, 74 ליטר מכוון ל27 הרץ וזה היה פשוט הבדל שמים וארץ. פתאום הצליל נהיה עמוק, אמנם מרוח אבל שלט טוב מאוד בנמוכים והיה מאוד חזק.

רגע אבל בקטע של ההרצים יש לי תמונובלוק של סרוין HED500.1 איפה אני משחק בהרץ בגיין או בפריקונסי או בlpf?

פורסם

הוא מדבר על התדר של התיבה!

לא על התדר של הקרוס.

ותתחיל לקרוא את הFAQ. ואז אתה תבין ולא תשאל מלא שאלות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...