Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה אמור לקבל טלפון מתי שהוא.

בכל מקרה, אין מה לחשוש, אם יש לך הזמנה עם השמות ואישור תשלום, זה מספיק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שכחו מהטובלרון. אני כותב לכם מהארץ, אחרי לילה בלי שינה ומלא טרטורים.

שמעתי לעצתכם ונסעתי לשדה.

מייד נכנסתי למשרד של Cyprus airways כדי לבדוק האם אנחנו על הטיסה - התשובה היתה לא.

במקרה הנציגה שלהם חולקת משרד עם נציגה של חברת דיזינהאוז שבאתר שלהם ביצעתי את ההזמנה.

היא התקשרה אליה שתגיע כי היא כמובן בדיוק לא היתה במשרד.

הנציגה היבשושית טענה בתוקף פעם אחר פעם "לי אין קשר לאתר" וגם "אני מטפלת רק בביזנס".

לא יכולתי למצוא טיסה חלופית בתאריכים או במחירים שמתאימים לנו, וכך חזרנו הביתה עייפים ובכלל לא מרוצים וכל זה עם תינוקת בת שנה. לא נעים בלשון המעטה.

אגב, הטיסה נמכרה לאורך כל השבת ואפילו עכשיו באתר של דיזינהאוז - ממליץ בחום להתרחק מהם.

אני שוקל את צעדיי עכשיו, צריך לישון קודם כי אני פשוט עצבני מדי כרגע.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

שלב ראשון תבדוק אם חוייבת בכרטיס האשראי על העיסקה.

שלב שני למה לא רכשת כרטיסים במקום ונסעת לנפוש ולהביא לנו בחזרה טובלרון.

ספר לנו על המשך הסאגה.

מצטער בשביל התינוקת ובשבילכם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצער אותי לשמוע על חברות עם שירות כל כך נבזי כמו שציינת לעיל.

ממליץ בחום לפני שסוגרים עסקאות כאלה להתקשר לחברה, לדבר איתם טלפונית ובאמת לוודא שיש למי לפנות במקרה של בעיות כלשהן.

רק מלקרוא את מה שכתבת אני כבר מדמיין איזה סיוט עברתם.

תעדכן איך נגמרה כל הסוגיה הזו. (שקול צעדים משפטיים מול הנבלות).

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

מצער לשמוע.:-(

ממש מוזר, אני פעם הזמנתי (מחברה אחרת) בחצות, בין שישי לשבת, לא משהו דחוף בכלל,

והעירו אותי בשבת בבוקר כדי למסור שהכול בסדר והחבילה מאושרת!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ב4 מילים:

תתבע להם את הצורה.

בית משפט לתביעות קטנות, ובהצלחה.

אם אתה רוצה לעשות יותר מזה, תמצא חבר עו"ד, שלח להם מכתב מאיים לפני תביעה או פיצוי הולם לבטל את התביעה.

בסוף תקבל חופשה מפנקת ביעד אחר.

אם לא, לך איתם עד הסוף.

under construction..

• תוכן חדש...