Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון:

יש לנו 2 רכבים בבית אחד לי 50,000 ק"מ בשנה והשני של אשתי אולי 5000 ק"מ בשנה.

החלתי לקנות רכב זול יותר לרכישה מדיזל או לחילופין מפנק יותר ובמקביל לנסוע בשני הרכבים לסרוגין עלמנת לאזן את הק"מ של רכבי.

אני לא מתחבר לצרפתיות וקוראניות במיוחד לאחר שחוותי את האוקטביה, גולף, גט'ה, פולו ולחילופין כן חוותי פורטה אקסט ושות'

היום אני על מזדה 2003 2.0 וגר בחיפה ורוב נסיעותי בצפון.

כל נסיעה המלווה ביכולת סחיבה של הרכב נמוכה יותר ממה שייש לי כרגע לא באה בחשבון.

אני רוצה לחסוך אך לא על חשבון נוחות.

החלטתי שידני זה התפשרות רבה מידי.

מפה לשם חזרה לשולחן האופציה של פולו 1.2tsi dsg שהינו רכב זריז איכותי ומהנה.

כמו כן בפער של 17K השווים כ 300 ש"ח בחודש אני רוכש אוקטביה 1.2TSI אלגנס אשר עושה המון חסד עם הגב שלי ועם קרוז קונטרול וכל התוספות המפנקות.

ותא מטען להכניס את החותנת.

ביום ראשון יש לי נסיעת מבחן באוקטביה ומאוד מעניין אותי איך 160 ק"ג הבדל מהפולו מרגישים בפועל על הכביש.

אני לא מחפש מ 0-100 וכמה סוגר וכו'...כן מחפש יכולת סחיבה בעליות שרוב הזמן אני לבדי +יכולת עקיפה טובה.

אם המצב לא יספק אני יאלץ לכוון לכיוון אוקטביה 1.4tsi אמביאנט שאינו נוח ומפנק כמו האלגנס (ידני לא אופציה יותר).

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

האוקטביה 1.4 הוא הדגם המשלב את הטוב מכל העולמות גם חסכון וגם כוח. אם הייתי צריך להחליט בין 1.2 אלגנס ל-1.4 אמביינט לא הייתי חושב רגע ולקח את ה-1.4

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

העניין הוא שאלגנס יש כסאות טובים בהרבה.

קרוז אפשר להוסיף אך כסאות זו בעיה.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

מאוד מעניין!!!!!

בתחילת השבוע הבחון לעומק.

ממה שראיתי באתר שלהם היא עדיין לא נמכרת בארץ