Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שאוהב/יוצא לו לשמוע מזרחית לאחרונה הזמר דודו אהרון בכינויו "גחנון" :lol: הוציא שיר שנקרא "בואי נדבר", נגיע ישר לפואנטה מכיוון שאני גר בשכונה בה המפיק של הקליפ גר גם יצא שבאותו יום בו צילמו את הקליפ הנ"ל וכך היה יצאתי לי מהחנייה ופתאום התנפלו עלי משום מקום כמו שאפשר לראות בצילומים, וביקשו להשאיל את הרכב לטובת הצילומים אמרתי סבבה. אבל אמרתי שאני נוהג ברכב והצוות ביקש שאותו שחקן כביכול ינוע כמה מטרים עם רגל מעל הברקס וימלמל כמה מילים הסכמתי, אבל לא וויתרתי והתעקשתי שאני נוהג ברכב שמצלמים אותו מבחוץ ולמה אני מספר את כל זה? כי הרכב הוא פורש קאיין חדשה אומנם מהצורה הקודמת צבע שחור לגבי הגרסה ניתן לכם לשבור את הראש, בוא נסכם הרכב הזה לא פראייר בכלל :twisted: והכי חשוב שהצלחתי להיפרד מה-X5.

מאחורי הקלעים של צילומי הקליפ

http://www.youtube.com/watch?v=TNBdtQ6pv-g&feature=share דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הקליפ הרשמי לשיר "בואי נדבר"

http://www.youtube.com/watch?v=L9X7CmfqkCc&feature=mfu_in_order&list=UL דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מי שמזהה את האזור אני מבקש לא לומר אותה מטעמי פרטיות תודה.

*למנהלים מצטער עם זה לא מטעים לפורום הנכון, כי אני חושב לשתף מכיוון שהרכב הוא לא שגרתי וחדש עבורי.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סחטן על הקייאן, אני מנחש שזה קאיין טורבו לפי הג'נטים אני צודק ?

ולגבי הקליפ...מצלפים קליפ שלם במצלמת D-SLR ? קמצנים.

פורסם

יש איכויות של וידאו ב DSLR שקשה להשיג אפילו במצלמות מקצועיות מאוד.

פורסם

אין טעם בפורשה קאיין, גם שחורה ונוצצת, בשביל לגרום לקהל היעד של המוסיקה הזאת לצפות בקליפ הזה (שמטופש כמו השיר).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני אישית לא חובב של הז'אנר אבל יודע דבר או שניים על תחום ההפקה.

אם ככה נראים מאחורי הקלעים שלהם - אוי ואבוי. לא צריך להיות גאון בשביל להבין שזו הפקה בשקל תשעים.

אם רוצים לצילומים רכב מפואר ויוקרתי צריכים לארגן זאת מראש, לא לקפוץ על מישהו שעבר שם במקרה.

מה היה אם לא היית עובר? היו מצלמים אותו עם הונדה סיוויק?

מה שכן, מצלמות ה-DSLR מוציאות איכויות מטורפות והיתרון העיקרי בהן הוא העדשות וגודל החיישן.

ממש לא צריך לזלזל בהן, יש לא מעט פרסומות בארץ ובחו"ל שצולמו במצלמות כאלו.

בכל מקרה, תתחדש על הקאיין, לדעתי רכב מדהים.

פורסם

היה פרק שלם של האוס שצולם במצלמה כזאת

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם
אני אישית לא חובב של הז'אנר אבל יודע דבר או שניים על תחום ההפקה.

אם ככה נראים מאחורי הקלעים שלהם - אוי ואבוי. לא צריך להיות גאון בשביל להבין שזו הפקה בשקל תשעים.

אם רוצים לצילומים רכב מפואר ויוקרתי צריכים לארגן זאת מראש, לא לקפוץ על מישהו שעבר שם במקרה.

מה היה אם לא היית עובר? היו מצלמים אותו עם הונדה סיוויק?

בדיוק מה שחשבתי.

ממש לא מקצועי.

!AWDSOME

פורסם
זה לא קאיין טורבו. וזה הדור הישן של 2005~

שווי משוער - כמו מזדה 3 חדשה.

לא ידעתי שמזדה 3 חדשה עולה מעל 200 אלף שקל....:roll:

מבדיקה ביד 2 מסתבר שאתה טועה בגדול חבובו....הכי זול שמצאתי היה ב 170 אלף,אבל יד 6 !

פורסם

בסדר הזה: רכב מעולה > זמר טוב > שיר גרוע > קליפ זבל :lol:.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...