Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אתמול פירמטתי את המחשב, התקנתי שוב וינדוז 7, התקנתי את הדירריברים של הכרטיס קול {אודיוגי של קריטיב}

העוצמה לא גבוה בכלל, העוצמה על המקיסימום והרמקולים ממש נמוכים בקושי שומעים.בדקתי הגדרות,הכל על המקסימום,אין כפתור ווליום לרמקולים -זה הרמקולים של פילפס האלו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755655

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

שלב ראשון, "שחק" עם החיבור הפיזי של הרמקולים (=החוט), תוך כדי שמתנגן לו משהו.

אם לא עזר, שלב שני, עדכן הדרייבר.

אם לא עזר, שלב שלישי, התקן מחדש את הדרייברים, פלוס הדרייברים של הלוח אם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה לכל העוזרים.

זה לא עזר.

מחקתי את הדרייברים וזה עדיין נמוך. לא עוזר.

רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אופציה ראשונה (עד כמה שזה נשמע הזוי)-תנסה לבדוק במחשב אחר את עוצמת השמע, אולי התחילה בעיה ברמקולים?

אופציה שניה-כנס להגדרות של כרטיס הקול שלך, ייתכן שמופעלים אצלך "ambient effects" שגורמים לרמקולים להישמע מאוד נמוך.

האופציה השלישית-בדוק כל מאפיין של כרטיס הקול בלוח הבקרה, יתכן שמשהו נמצא על המינימום.

אופציה אחרונה-יתכן ואולי החיבור של הבננה יצא טיפה החוצה מכרטיס הקול ואז הם נשמעים נמוכים אך הם נראים מחוברים פיזית למחשב.

• תוכן חדש...