Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי קנתה סיאט לאון 02 1600 בנזין.

הרכב טוב והיא מרוצה ממנו, היום נדלקה לה הנורת טעינה ובבדיקה שמדדנו מתח יש 11.66 וולט שהרכב מונע.

בסעיף הבדיקה מכאנית הכל תקין חוץ מנזילות שמן.

האם מכון בדיקה לא יכול לדעת שהאלטרנטור עומד למות? מהניסיון שלי ברכבים אף פעם האלטרנטור לא מת סתם ביום בהיר אחד. .. תמיד יש סימנים מקדימים כמו תאורה מרצדת, טעינה חלשה וכו'...

אשמח לעצות מה עושים ומה עלות התיקון שמחכה לנו?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אחותי קנתה סיאט לאון 02 1600 בנזין.

הרכב טוב והיא מרוצה ממנו, היום נדלקה לה הנורת טעינה ובבדיקה שמדדנו מתח יש 11.66 וולט שהרכב מונע.

בסעיף הבדיקה מכאנית הכל תקין חוץ מנזילות שמן.

האם מכון בדיקה לא יכול לדעת שהאלטרנטור עומד למות? מהניסיון שלי ברכבים אף פעם האלטרנטור לא מת סתם ביום בהיר אחד. .. תמיד יש סימנים מקדימים כמו תאורה מרצדת, טעינה חלשה וכו'...

אשמח לעצות מה עושים ומה עלות התיקון שמחכה לנו?

חג שמח

תקלות מכניות מתפתחות לאט ותמיד יש סימנים מוקדמים לפני כשל כללי, לעומת זאת במערכות חשמליות קשה מאד עד בלתי אפשרי לדעת מראש על נתק או קצר במערכת חיווט או או כשל צפוי באלטרנטור.

לכן אי אפשר לבא בטענות למכון הבדיקה במקרה כזה.

בברכת הנותן מקבל

פורסם

אף אחד לא קבע שאלטרנטור צריך להודיע לך מראש שהוא הולך למות.

אלטרנטור יכול פתאום ללא הודעה מוקדמת למות ככה גם לגבי מצבר.

פורסם

כמו שאמרתי אין שום דבר על המצבר או האלטרנטור.

רק סעיף על נזילות שמן וברקסים שצריך להחליף צלחות.

כמה עולה בכלל החלפת אלטרנטור לרכב הזה?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

קודם כל , תבדוק שהבעייה באלטרנטור .

אם כן , פנה למכון בדיקה - כמו שכתבתי , מכון רציני בודק טעינה בסרק ובעומס .

כך גם אני עושה וזה לוקח בדיוק עוד שתי דקות .

אלטרנטור משופץ כולל עבודה ומע"מ יכול להגיע ל 800 ש"ח .

פורסם

גם לי זה קרה לפני 4 שנים,קנינו רכב בן 3 וחצי שמור מאד,מנכה,ויומיים אחרי נדלק מנורת חיישן חמצן. הנזק 1600 שקל.

התעצבנתי התקשרתי למכון והוא אמר שאין אחריות בכלל על שום רכיב חשמלי ושזה גם מצוין בטופס הבדיקה.

אביב8)

פורסם

ריצודים למינהם אכן יצביעו על תקלה באלטרנטור (ויסות מתח) , ואולם,

במקרים רבים לא ניתן לדעת מראש על כשל צפוי לאלטרנטור.

בכלל, בדיקת טעינה מקיפה ככל שניתן, תבדוק מצב אלקטרוליט במצבר טרם בדיקת המתח (ככל שיש גישה לבדיקה כזו במצבר) , ובדיקת כיסוי כלל הצרכנים כאשר הם מופעלים (למשל- מזגן, אורות, מפשיר אדים אחורי ועוד) , זאת כאשר מחובר מד זרם השראתי בנוסף למד המתח.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אתה יכול לנסוע והכל בסדר, לחנות את הרכב ולחזור אחרי שעה ופתאום אין אלטרנטור. מהרגע להרגע בלי כל "הודעה" מוקדמת. לגבי עלות תעשה קצת סקר שוק כי ההבדל יכול להיות של כמה מאות שקלים בין המוסכים משהו בין 900-1,200 שקל. נדמה לי שהאחריות שכולם נותנים על האלטרנטור המשופץ היא שלושה חודשים בלבד.

פורסם
כמו שאמרתי אין שום דבר על המצבר או האלטרנטור.

רק סעיף על נזילות שמן וברקסים שצריך להחליף צלחות.

כמה עולה בכלל החלפת אלטרנטור לרכב הזה?

אתה קונה אלטרמטור כזה 200 ש"ח בפירוקיה.

ועוד 100 ש"ח עבודה.

איך הגעתם ל800? אלוהים ישמור במחיר כזה אני מביא גירים להונדה סיויק עד שנת 99.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• תוכן חדש...