Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמה שאלות:

יש לי ברדיו דיסק פונקציה שנקראת ip pilter ?

מה זה?!?! אני יודע שיש hp פילטר וlp פילטר ,מה זה לעזאזל ip?

האופציות בפילטר הזה הם-auto וwide ?!

שוב פעם מה זה כל אחד?

יש לי ברדיו דיסק יציאה נפרדת לסאב,וברדיו דיסק יש לי שליטה עליו בלי קשר לאקולייזר.

עכשיו -אם אני מנמיך למשל את הבאס באקולייזר של הרדיו דיסק העוצמה של הסאב תרד?

או שהאקולייזר נועד רק להנמכת הבאס ברמקולים בגלל השליטה הנפרדת לסאב?

(אם זה ככה אז זה מעולה!)

תודה.

8)
פורסם

הייתה לך חוברת הפעלה כשקנית את המכשיר?! תקרא ובטוח תמצא פונ' מענינות!ותשובות לכל שאלותייך

פורסם

גם האקולייזר וגם יציאת הסאב שולטים על הסאב פשוט היציאה של הסאב מורידה או להפך מעלה את "השתתפות" הסאב והאקולייזר שולט על סאונד כל הרמקולים ברכב כולל הסאב ופשוט משנה את תכונות הסאונד כלומר משנה את התדרים (באס,טרבל וכו')

פורסם

לא!

אם יש לך ערוץ ניפרד לסאב אז עם תישחק באוקולייזר שלא של הסאב הבאס לא ישתנה..

אתה יכול לכוון את הסאב רק באוקולזייר של היציאה הניפרדת!

לפחות ככה זה אצלי הפיוניר! :?

פורסם

התדר של האקולייזר הוא 60 hz ,הסאב מנגן עד 80 hz.

זאת אומרת כל מה שמעל 80 נחתך! אם אני יעשה שכל מה שמעל 50 hz (בסאב הכוונה) ייחתך האקולייזר לא ישפיע על הסאב???

*עוד שאלה-קראתי שסאב עם תיבה פורטד לא מנגן תדרים נמוכים טוב והוא עלול להישרף,זה נכון?

8)
פורסם

קודם כל לא כל מה שמעל 80HZ נחתך. כשאתה מכוון על 80HZ זה נחתך בהדרגה כלומר שעוד תשמע ממנו (בצורה חלשה יותר) תדרים מעל 80HZ. דרגת החיתוך נקבעת ע"פ רמת החיתוך של הקרוס, 6, 12, 18, 24DB וכו'. כאשר ב18 ומעלה החיתוך הופך להיות תלול משמעותית.

לכן עדיין הערוץ ישפיע על הסאב אבל זה יהיה פחות מורגש כי הוא ישפיע על תדרים ש"הונחתו" ע"י הקרוס.

תיבה פתוחה לא מנגנת טוב מתחת לתדר הכיוון של הפורט. כשמדובר על פורט שמכוון לתדר גבוה (30HZ ומעלה) והספק גבוה (ביחס לסאב) יכול להיגרם לסאב נזק אם יגיעו אליו תדרים נמוכים מ30HZ. לשם כך יש לנו מה שנקרא סאבסוניק פילטר (שיש עליו בFAQ) שהוא חותך תדרים נמוכים מהסאב (מצוי בדרך כלל במגברי מונובלוק).

פורסם

הבנתי ,תודה אייל.

תגיד איך אתה ממליץ לכוון את האקולייזר לאוהבי הבאס?(או בכלל ,לתוצאות טובות?)

אני לא מרוצה מהבאס שלי וזה משגע אותי.. :cry:

8)
פורסם

תראה, סך הכל יש לך ערוץ אחד לשחק איתו ככה שאין כאן הרבה אפשרויות. פשוט תשחק ותשמע לפי הטעם שלך, זה לא מסובך.

אני גם לא חושב שזה מה שישנה לך את הבאס, אם אתה לא מרוצה אז זה מושפע מהסאב עצמו, התיבה, המגבר והשילוב של כולם יחד.

• תוכן חדש...