Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הזמן הממוצע למשלוח USPS ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתעלק על השרשור,

שלשום ביצעתי את ההזמנה הראשונה באייבי, הסטטוס שלה באייבי היום SHIPPED. ומפה אני לא יודע יותר מדי פרטים.

איך דואר ישראל קשור לעניין? הרי השולח משתמש בחברות בינלאומיות לשלוח את הפריט

תודה למי שמבהיר לי את העניין:)

אם רשום SHIPPED זה אומר שהמוצר נשלח.

תמתין 14-21 ימי עבודה ותקבל את המשלוח.

פורסם

השולח משתמש בדואר אווירי ברוב המקרים, ולא חברת שילוח בינ"ל.

דואר ארה"ב (או סין...) מטיס החבילה לדואר ישראל, והם בתורם יושבים עליה כמה שבועות, בתקווה שתצא ביצה. אם לא, הם שולחים לך הודעה הבייתה לבוא לאסוף כי השליח שלהם קטן מידות, ענוג וחלש וכי הוא אינו מסוגל ללחוץ על הכפתור במעלית שיביא אותו עד לפתח דירתך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ויש דרך לעקוב אחרי החבילה?

רק אם כמובן יש לך מספר מעקב. לא בכל סוג משלוח אתה מקבל אחד. במשלוח הזול ביותר, USPS first class, אין מספר מעקב רק בpriority או כל משלוח אחר מסוג express.

בצידו הימני העליון של האתר תלך ל my ebay ואז summary, שם תראה את כל הרכישות שלך.

בפרטי כל עסקה ישנה שורה של "Tracking number:", לצידו צריך להופיע מספר בצורת לינק, שזה בעצם מספר המעקב. לחיצה עליו תפתח לך חלון ושם זה יראה לך איפה עומד המשלוח.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
רק אם כמובן יש לך מספר מעקב. לא בכל סוג משלוח אתה מקבל אחד. במשלוח הזול ביותר, USPS first class, אין מספר מעקב רק בpriority או כל משלוח אחר מסוג express.

בצידו הימני העליון של האתר תלך ל my ebay ואז summary, שם תראה את כל הרכישות שלך.

בפרטי כל עסקה ישנה שורה של "Tracking number:", לצידו צריך להופיע מספר בצורת לינק, שזה בעצם מספר המעקב. לחיצה עליו תפתח לך חלון ושם זה יראה לך איפה עומד המשלוח.

אחד המוכרים הסביר לי שTRACKING NUMBER (שמספקים במקרים כאלה) יתן לך מידע על המוצר עד שהוא יוצא מהמדינה לכיוון ישראל, ומשם לא תקבל שום מידע.

פורסם

^^

:shock:.

תחשוב הגיוני, אז מה שווה מספר המעקב אם הוא תקף רק במדינה השלוחת?

אחרי שהמוצר עוזב את גבולות המדינה השולחת אתה יכול לעקוב אחריו דרך האתר של דואר ישראל או לחליפין ניתן להמשיך להתעדכן גם באתר של USPS.

בחברת שילוח כדוגמת FEDEX/DHL/UPS יש לך תיעוד יש המשלוח לאורך כל הדרך, כל פיפס קטן שהחבילה עושה מתועד.

המוכר שלך כנראה לא מנוסה מספיק בשילוח בינלאומי.

פורסם
^^

:shock:.

תחשוב הגיוני, אז מה שווה מספר המעקב אם הוא תקף רק במדינה השלוחת?

אחרי שהמוצר עוזב את גבולות המדינה השולחת אתה יכול לעקוב אחריו דרך האתר של דואר ישראל או לחליפין ניתן להמשיך להתעדכן גם באתר של USPS.

בחברת שילוח כדוגמת FEDEX/DHL/UPS יש לך תיעוד יש המשלוח לאורך כל הדרך, כל פיפס קטן שהחבילה עושה מתועד.

המוכר שלך כנראה לא מנוסה מספיק בשילוח בינלאומי.

אני ידע שפריט EMS ששלחו לי מדיל אקסטרים נניח, עודכן באתר עד הרגע שיצא מהונג קונג, ומה 1.10 לא עידכנו שום דבר, ככה שהוא כנראה מסתובב בארץ איפשהו, ובאתר דואר ישראל אני מנסה להכניס את ה TRACKING NUMBER ואין באתר שום מידע (פריט שנשלח לפני 3 שבועות)

אני אנסה לדבר עם המוכר מאיביי ולהשיג את המספר, אבל אולי הוא יודע על מה הוא מדבר.

פורסם
לחבילות שאני מזמין מאיביי לוקח בממוצע 4 ימים להגיע לארץ מכל חור נידח בארה"ב, ואח"כ עוד בממוצע שבועיים לעבור את ה60 ק"מ בין נתב"ג לבין הדואר הקרוב אלי.

לתפארת מדינת ישראל! :?

יש לך מזל ! אני גר 30-40 ק"מ מנתב"ג ולוקח 3 או 4 או 5 שבועות כדי שהמשלוח יגיע אלי. "לתפארת" דואר ישראל.

הכי מרגיז שהאחרון שהוזמן ונשלח מאנגליה בתחילת ספטמבר כדי שיהיה מתנה לחגים לבני - עדיין לא הגיע.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אם יש ארגון גדול שצריך לעבור הפרטה בארץ, זה דואר ישראל. העצלנות וחוסר מקצועיות שם שוברים כל שיא אפשרי.

פורסם

מתעלק על השרשור, הזמנתי גם מאיבי מוצר דרך USPS Priority Mail ב6/10.

וכבר כמעט שבועיים מופיעה באתר של הדואר אותה הודעה: "הפריט נשלח מארה"ב ב 07/10/2011". גם באתר של USPS רשום שהמשלוח עזב את גבולות ארה"ב ב7/10. :?

אין לי ספק שהמשלוח כבר שוכב בארץ לפחות שבוע, ידוע לכם אם יש איזשהו טלפון לבירור איפה עומד המשלוח?

פורסם

המצחיק הוא,שהמעטפה אצלי ביד,ועדיין אין שום פרטים באתר הדואר.

גם באתר של USPS אין יותר מדי פרטים

בהתחלה זה הופיע (ב12לחודש)

Electronic Shipping Info Received

CHICAGO, IL 60666

October 11, 2011

ושישי שעבר זה הופיע

Processed through USPS Sort Facility

October 13, 2011, 8:50 am

שום דבר על זה שהוא יצא לארץ או משהו בסגנון.

עריכה - איך מתחיל הקוד שלך לאיתור ? אצלי זה LJXXXXXXXXXUS (את האיקסים מחליפים בספרות כמובן).

אצלי זה נרכש מחנות,אולי הם שולחים ועובדים יותר מסודר ממוכר זוטר בEBAY? :D

בנוסף,הפריט שלך מספיק גדול בשביל שלא ייכנס בתיבת דואר? כי שלי היה קטן ונכנס במעטפה,בגלל זה הגיע ישר הביתה ולא הטריח אותי (?) לדואר ושאר בירורים.

אם זה משהו קטן אולי יפתיעו אותך עד החג ותקבל ישר הביתה :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...