Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם היום מערכות איתור זעירות על סוללות ארוכות טווח שמים אותם בכוורות ,מזגנים ,מחשבים וכדומה הגודל שלהם קופסא סיגריות

חבר שלי שתלו לו כזה בספוילר של אימפרזה וחברת איתוראן תפסו את הגנבים ,שים בתוך הסאב אחד יש אפשרות לרכוש מהם תוכנה שרואים בבית נקרא מעקב ציי רכב ,כך שאם יגנבו את הרכב או רק סאב תוכל לראות בזמן אמת

פורסם
ישנם היום מערכות איתור זעירות על סוללות ארוכות טווח שמים אותם בכוורות ,מזגנים ,מחשבים וכדומה הגודל שלהם קופסא סיגריות

חבר שלי שתלו לו כזה בספוילר של אימפרזה וחברת איתוראן תפסו את הגנבים ,שים בתוך הסאב אחד יש אפשרות לרכוש מהם תוכנה שרואים בבית נקרא מעקב ציי רכב ,כך שאם יגנבו את הרכב או רק סאב תוכל לראות בזמן אמת

אני לא מפחד על המערכת או הכסף .. הרכב הזה יותר חשוב לי מהכל

יש לו ערך לו קטן בשבילי

ולגבי סורג ובריח .. אל תדאג אני יודע איך לעשות את זה בלי סימנים ;-)

לגבי הצופרים .. מאוד עניין אותי ( גם לגנוב זה לא חוקי , אז אני מוכן לשים צופרים בשביל זה)

תוכל לפרט לי בפרטי איך אני עושה אתזה?

תודה על העזרה..! אם יש לכם יש עוד רעיונות שיכולים לעזור לי אני אשמח !

לגבי הגיפיאס.. איפהאני קונה את זה?

Upgrades coming soon 8)

פורסם

שלום , יש לי רב בריח , מבין העזקות הוא מאוד נוח אבל ישנה בעייה בכך שאם וכאשר יצא לך לצאת מהבית לכיוון רכב בזמן שגונבים אותו (או את המערכת) זה באמת יכול להסתיים באסון (כמו שנעמר לפני) . והמטרה החשובה היא לא להיפצה ולא והרוג את הגנב , לצערי זו המדיניות של ישראל (בארה"ב זה ממש לא ככה).לדעתי גנבי רכבים ישנים(לא יוקרה) או מערכות לא מחזירים נשק חם אבל בעכלת יכולים להחזיק סכין.

פורסם

בוקר טוב

שרשור מעניין ואני שמח שהוא נפתח

אני מניח שאני די זקן החבורה לכן מנקודת ראות של אדם שעבר (ותאמינו לי שעברתי) הרבה בחייו אני יכול רק להסכים עם אדי לאנוס

וכחבר פורום לבקש מכם לנסות ולא לחפש התעמתויות עם הזבלות שמתפרנסים מלהיות עלוקות ואוכלי נבלות על גבי האנשים הטובים והפרודוקטיביים בארץ

עדיין ישנה בעיתיות מסויימת כשהרכב צופר ואני כמו רובכם גם אוסף את המחבט ורץ למטה

אני מבין שאי אפשר לשבת בבית ולחייג לשוטרים שבדרך כלל יגיעו מאוחר מדי

לכן בקשתי היא פשוט לנסות להבריח אותם מאשר להתעמת איתם ובטח כשמדובר בשעת לילה מאוחרת בפינה חשוכה כשברוב המקרים הם גם מעסיקים צופה שבהחלט יכול לתקוף בשעת הצורך

לגבי אזעקות וצופרים זה בדרך כלל לא עובד כי אם גנב נעול לך על הרכב הוא פשוט יזעיק לך את הרכב במשך שעות כל הלילה עד שאתה מיוזמתך (כמובן מבלי שיעלה בדעתך שמישהוא מזעיק אותו בכוונה) תכבה את האזעקה (לאחר ששכיניך ירצו כבר לאכול לך אוזן) מתוך כוונה לקחת את הרכב למחרת למתקין

לצערי זה המצב ואני מניח שמערכת איתור או אזעקת ביפר יכולים לעזור

דרור

פורסם

דרור אני מבין שאתה דואג לנו ... אבל במקרה שלי אתה צריך לדאוג להם

אם אחד מהם או שניהם;-) יפול לי ביד הוא ייגמור עם אשך בתוך האף ... ואני לא מנסה להגזים

כי כשזה מגיע לצרפתייה שלי... זה כבר עניין משפחתי

אני מעדיף את האזעקה עם הצופרים וגם את המפסק דלק וחשמל ... איך אני מתקין אותם?

Upgrades coming soon 8)

• תוכן חדש...