Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 107 2011 או יאריס 2007-2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם , הודעה ראשונה שלי פה ותאמת אני מתחבט כבר כמעט חודש לגבי אפשרות החלפת רכב , מעבר לרכב חסכוני וקומפקטי. אני נהג יחידני ואין לי דרישות מרחיקות לכת מרכב מלבד הכי חשוב חסכון משמעותי בדלק (עובר מגולף 1999 מנוע 1600 ) ושיהיה גיר אוטומט/רובוטי , לישורת האחרונה הגיעו שתי מכוניות שעונות עבורי על עניין הדלק וגם אהבתי את הצורה שלהן . ההתלבטות מה לקחת את הפיג'ו הקטנה חדשה או יאריס שנתון נמוך יותר מהצורה החדשה המחירים פחות או יותר זהים. בבקשה תעזרו לי מה עדיף על מגוון ההספקטים : ) תודה מראש

פורסם

לא רשמת לאיזה אופי של נסיעות הרכב מיועד: כמה ק"מ ליום, סוג הכבישים (עירוני- בינעירוני) וכו'. ככה קצת קשה להמליץ.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

היריס הרבה יותר חזקה ואיכותית,מצד שני אין כמו רכב חדש,עצה שלי תעשה נסיעת מבחן ותיראה אם מבחינת כוח זה בכלל מתאים לך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...