Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקסנט 97, נסיעה למוסך עם מאוורר לא תקין

alternator
שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום,

ברכבי יש תקלה שעל פי המכונאי טלפונית קשורה למאוורר - הרכב התחמם, מיכל העודפים התמלא במים רותחים והרדיאטור התרוקן, אך במילוי חוזר לאחר התקררות הרכב לא נראתה נזילה. ימים בודדים קודם לכן בדקתי מים ברדיאטור, כך שלא סביר

שמדובר בנזילה קטנה ואיטית.

השאלה היא האם יש דרך לנסוע למוסך במצב כזה ללא שיתחמם הרכב (מהירות איטית/גבוהה/אפשרות אחרת).

האם יש דרך לדעת האם המאוורר פועל? (ככל הנראה מדובר בתקלה שלא קורית בכל הפעלה של המנוע). אם הבנתי נכון המאוורר

אמור לפעול לפי חיישן חום ולא תמיד.

תודה ושבת שלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תניע את האוטו למשך כמה דקות, תראה שהשעון חום עולה עד ל90.. קצת אחרי 90 אמור להדלק המאוורר..

אם השעון חום עולה והמאוורר לא נדלק, אז הוא לא תקין. עדיף לא לנסוע ככה למוסך מהסיבה הפשוטה שחבל על המנוע שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזיר אותי לאקסנט 1995 שהיתה לי פעם. כשהיתה כבת 7 שמתי לב לנוזל קירור מתחת לרכב. התברר מדובר במחלה של הדגם - המנוע החשמלי של מניפת הרדיאטור התקלקל, וכיון שלא שמתי לב לכך התקלקלה גם משאבת המים. במוסך החליפו לי את המשאבה ותדרכו אותי לבצע נסיעות קצרות בלבד תוך שימת לב לטמפרטורת המים. נסעתי כך מספר ימים עד אשר הגיע מנוע חשמלי חדש למניפה.

לי לא נגרם נזק ארוך טווח (המכונית נמכרה בקלות מספר שבועות אחרי כן, ועברה בהצלחה את הבדיקה במכון). בכל זאת עליך להיות זהיר מאוד, לודא שלא חסר נוזל קירור ואולי בכל זאת לגרור את הרכב למוסך מחר. עדיף לשלם תמורת גרירה (אם אין לך ביטוח גרירה) על פני תיקון של מנוע שניזוק מחימום יתר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק, אם יש לך ביטוח צד ג' אז כמעט בוודאות יש לך ביטוח גרירה. למה לשבור את הראש ולקחת סיכונים? תתקשר כבר עכשיו למוקד ותזמין גרר ליום ראשון בבוקר.

פורצה יובה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על העזרה, אכן יש לי ביטוח כולל גרירה. ל-sperial - הרכב לא מאבד כלל מים במשך חודשים, ואף בדקתי זאת עם המכונאי... הוא חושב שסביר שמדובר במאוורר, אני מניח שאדע כשיבדוק את הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי אקסנט 98 וגם המאוורר לא עבד ובנסיעה הכל היה טוב אבל בעצירה ונסיעה איטית האוטו היה מתחיל להתחמם מה שעשיתי הפעלתי את המזגן ואז שני המאוורריים פעלו אם אין לך מזגן אז סע כשהאוטו קר עד שתגיע למוסך הוא יתחמם מקווה שעזרתי שנה טובה:-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...