Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי באוטו DVD ושמעתי שניתן לחבר איזה משהו (אני חושב שקוראים לזה טיונר) ואז אפשר לראות ערוץ 11 ו22

והשאלות שלי הם:

1.איך רואים? יש איכות או שרואים שלג מטושטש?...

2.כמה +- צריך לעלות כזה דבר?

בי ותודה

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

מצתרף לשאלה

כבר זמן מה אני מעונין לקנות מסך לאוטו.

ואני מעוניין לדעת איזה ערוצים אני יכול לקלוט

מה רק 11 ו 22

אין איזה אפשרות לעוד

בטוח יש איזה משהוא לוויני

פורסם

דרך אנטנה ניתן לקלוט ערוץ 1 ו 2 + ערוצים חביבים כמו ירדן,מצרים :lol:

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

אני יודע שדרך אנטנה השאלה היא מחיר...ואיך רואים?הבנתי שמחיוץ לעיר רואים ממש לא טוב זה נכון?

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

אתה יכול לראות עוד ערוצים דרך לווין

אבל אתה צריך ציוד שמתאים לזה וגם לווין שיתן לך את השירות

זה אמור לעלות סכום לא קטן של כסף אתה יכול להריץ על זה חיפוש באינטרנט כדי להשיג עוד פרטים

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

אתה צריך tv טיונר לי יש את המכשיר avhp6500dvd שהוא מגיע עם רכזת שמפצלת את הצלילים ל6.1 קולנוע ביתי מפענח dts ודולבי דיגיטל ועוד כמה אופציות. מה שאין בוא זה tv טיונר את זה צריך לקנות בנפרד כדי לקלוט ערוצי טלויזיה והמחיר שלהם מתחיל הסביבות 2000 שח פלוס מינוס (כנס לאתר של אוטואם יש שם למכירה ) עכשיו אתה יכול לקלוט אך ורק ערוץ 2 וערוץ 1 (בממיר 22 ו11) אין אפשרות לקלוט ערוצים אחרים גם לא דרך לווין (כי אין לך ממיר באוטו מין הסתם) אלה אם כן יש לך מכשיר שתומך שידורי לווין וזה יש רק במולטימדיה . עכשיו לגבי הקליטה לא תמיד יהיה טוב מכוון שהרכב במצב נסיעה אז כך גם הקליטה משתנה ורואים מטושטש לסרוגים אם האוטו עומד במקום עם קליטה אז אין בעיה

אני אומר לך מניסיון שלא שווה לקנות את זה

1 זה לא שווה את המחיר

2התמורה למחיר לא משהוא (רק שני ערוצים )

3הקליטה נורא מעצבנת בנסיעה (אי אפשר לראות משחק כדורגל כמו שצריך חחח)

4אני מדבר מניסיון

5מקווה שעזרתי לך אם יש לך עוד שאלות חופשי תשאל

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

פורסם

ותוסיפו עוד נתון למשוואה

TV TUNER לא איכותי בעצם יהיה בזבוז כסף אטומי כי גם ככה קליטת הטלוויזיה ברכב בישראל לא משהו ואם קנית מוצר שהוא מראש לא איכותי לא תקלוט בעצם כלום.

בנושא האנטנות יש שני סוגים לא מוגברות (רגילות),ומוגברות (עדיף).

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אצל חבר שלי ברכב יש DVD עם אנטנה, הערוצים אצלו ממש ברורים גם בנסיעה. מה גם שיש 4 אנטנות ברכב אם לא יותר לקליטה מירבית.

פורסם

יש אזורים (מעטים)שבהם ניתן לקלוט שידורי טלויזיה באיכות טובה בגדול האיכות גרועה ולא משנה חבר של מי אתה או כמה אנטנות יש לך.

פורסם
יש אזורים (מעטים)שבהם ניתן לקלוט שידורי טלויזיה באיכות טובה בגדול האיכות גרועה ולא משנה חבר של מי אתה או כמה אנטנות יש לך.

מצטרף לטענה.

בדגמי BMW היקרים (סדרה 7) המגיעים עם מסך מובנה (אופציה) הקליטה לרוב זוועתית ורק במרכזי הערים הגדולות (ירושלים\ת"א) ניתן לקלוט תמונה עם סאונד ברור וגם זה לרוב לא באיכות טובה\יציבה.

פורסם

מישהו חשב על לחבר ממיר של לווין לרכב, אם נתעסק טיפה בממיר של YES אולי יש אפשרות לחבר אותו לרכב? (והוא גם מגיע בחינם :D ).

פורסם

מי אמר שצריך צלחת?! מטרת הצלחת לקלוט בצורה טובה מאוד את השידור ועליה מותקן מגבר (מגביר את האות הנקלט) שמתחבר בד"כ לבית (בגלל זה צריך אישור מכל הדיירים לפני התקנת YES, כי מתבצע שימוש בחשמל הכללי).

אם נשתמש באנטנה רגילה עדיין אפשר לקלוט שידורים מהאוויר, אולי יהיו הפרעות ... :( , אבל תחשבו על כמות הערוצים :wink: .

נ.ב: אני בטוח שהרכיבים הפנימיים עובדים על 12 וולט, אם לפרק את חיבור ממיר המתח מ-220 ל-12 וולט ניתן יהיה להתחבר ישירות למצבר עם מייצב מתח פשוט.

• תוכן חדש...