Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני מצטער מראש אם אלה שאלות מטומטמות, אני פשוט לא מבין בכלל בכל העניין של קסנון.

אם אני מתקין קסנון ברכב שהגיע בלי קסנון מהחברה אבל אני שם את כל החלקים שצריך [במידה וזה אפשרי] הוא יחשב כחוקי?

דרך אגב מה זה הפרוג'קטור שצריך?

ומה זה רפלקטור?

פורסם

פרוג'קטור זה העדשה שאתה רואה אצל מכוניות עם קסנון מקורי - מן עיגול בתוך הפנס שנראה כמו עין.

רק כאשר אור הקסנון עובר דרך הפרוג'קטור הוא לא יסנוור את הנהגים הבאים ממול.

רפלקטור זה כל שכבת ה"מראה" שאתה רואה בתוך הפנס סביב לנורה עצמה - זה מקפיץ את האור של הנורה דרך כל המראות האלה ובכך מעצים ומכוון אותו.

יש דרך בה תוכל להוסיף אור קסנון חוקי לרכב שלך אבל היא מסובכת מאוד, במיוחד בארץ:

1. לבדוק אם יש דגם של הרכב שלך עם אורות קסנון. במידה ואין, צריך אישור מיוחד מהיצרן (לא יבואן) שיש אורות אחרים שמתאימים בדיוק לרכב שלך.

2. כמובן במידה והסט קיים, לרכוש את כולו - בלאסטרים, פנסים ונורות (בדר"כ הרבה כסף).

3. להציג את הסט + המסמכים המוכיחים שהמוצרים אכן מקוריים ומתאימים לרכב שלך למשרד התחבורה כדי לקבל אישור שלהם.

רק אחרי שלושת השלבים האלה תוכל להרכיב אורות קסנון חוקיים ובטיחותיים לרכב.

נ.ב.

אתה יכול כמובן לקנות סט קסנון לא מקורי ועדין איכותי ולהציג מסמכים שהוא בטיחותי וחוקי וכו' וכו' אבל הסיכוי שמשרד התחבורה יאשר לך דבר כזה קלוש.

Bimmer

פורסם

אוקי הבנתי אותך תודה.

אבל עוד שאלה, אם נניח אני שם פנסי אנג'ל אייז.

בפנים אתה רואה מן עיגול שניראה כמו עין. זה אומר שזה פרוג'טור? אם אני ישים אנג'ל אייז וירכיב קסנון זה לא יסנוור את הנהגים ממול?

פורסם

לא תכננתי לקבל על זה אישור.

סתם התעניינתי לדעת שאם אני יחליט לשים קסנון לא מקורי שאני ידע לפחות שאני לא מסנוור את הנהגים שמולי.

בכל פנסי האנג'ל אייז יש פרוג'קטור? אם לא, איך אני יודע אם יש או אין בפנס שאני רוצה לקנות?

פורסם
קודם כל אני מצטער מראש אם אלה שאלות מטומטמות, אני פשוט לא מבין בכלל בכל העניין של קסנון.

אם אני מתקין קסנון ברכב שהגיע בלי קסנון מהחברה אבל אני שם את כל החלקים שצריך [במידה וזה אפשרי]

הוא יחשב כחוקי?

דרך אגב מה זה הפרוג'קטור שצריך?

ומה זה רפלקטור?

:roll:

Bimmer

פורסם

בגדול, לא חוקי ומיותר, לא עובר טסט, ולא מגיע לרמה של מקורי לאור תקנים ואיבזור נוסף שקיים במערכות מותקנות קסנון מקורי.

הנושא נטחן עד דק. ערוך חיפוש בפורום הטכני.

נעול.

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...