Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,לפני כשבוע רכשתי מיצובישי קולט שנת 94 ידנית.

ככה קבלתי אותה:

m0nmmjmjiyyt.jpg

mrgmji4ywnnz.jpg

עד היום

*שמתי תושבת מנוע שהיתה חסרה.

*החלפתי ריפוד לכיסאות הרכב

*החלפתי מגבים בכל הרכב

*החלפת שטיחים ברכב משחור לכסוף

*החלפתי טמבון לטמבון חדש

*צבעתי את גג הרכב ומכסה המנוע בשחור מט.

*אגזוז זרימה חופשית

*החלפת בולמים אחוריים

כיום הרכב נראה כך:

fojzjddjhzih.jpg

21utzjk5nynz.jpg

qzywj0mwmynm.jpg

td2zm2imo5e3.jpg

JDM its my life,Subaru b3 Sport

פורסם

זה שחור מט איכות המצלמה דיי ריודה לכן כך יצא.

אני אעלה מחר תמונות של הרכב מבפנים,

ביום ראשון אלך להחליף גומיות בדלתות ולשים בקלית מאחורה לאחר שראיתי שהאוטו עם בקלית אחורית סדוקה.

פורסם

הצעה שלי, תחליף פנסי ערפל לכאלו עגולים, כל הרכב מעוגל ופתאום תקעת פנסים מרןבעים זה הורס את הזרימה.

עוד משהו, חלונות מאחורה מושחרים יוסיפו המון לרכב, יש גם מגיני רוח לדגם הזה, ומניסיון של חבר אומנם ישמע קצת יחדותי ומטוטמם אבל רשת כסופה במקום הגריל האורגינלי יוסיף המון (עם סמל מיצובישי גדול כסוף עליו)

וגם את המט תמשיך לטמבון (לא לכולו רק לאמצע).

פורסם
הצעה שלי, תחליף פנסי ערפל לכאלו עגולים, כל הרכב מעוגל ופתאום תקעת פנסים מרןבעים זה הורס את הזרימה.

עוד משהו, חלונות מאחורה מושחרים יוסיפו המון לרכב, יש גם מגיני רוח לדגם הזה, ומניסיון של חבר אומנם ישמע קצת יחדותי ומטוטמם אבל רשת כסופה במקום הגריל האורגינלי יוסיף המון (עם סמל מיצובישי גדול כסוף עליו)

וגם את המט תמשיך לטמבון (לא לכולו רק לאמצע).

חלונות שחורים ממש לא יפה לדעתי..זה מזמין משטרות מקילומטרים..אבל אולי צריך לראות מקום שעושה את זה באיכות

בקש לסמל אני הורדתי אותו בגלל שהרכב ללא סמל נראה הרבה יותר טוב,

חכו לשבוע הבא תראו עוד כמה הפתעות שתאהבו ותגידו לי מה היה עדיף

פורסם

חח איזה מצחיק אתה , חלונות שחורים מושך משטרה אבל אוטו כסוף עם פס שחור על כולו זה לא מושך ?

אני הכי אוהב את השטויות האלה, זה מגניב ויוצא דופן.

השחור שלך הוא לא מט ידידי זה שחור מבריק מט זה כמו המדבקות שיש פה על כמה רכבים של בעלים מהפורום

לעשות משהו עם הגובה של האוטו הזה , רק לי זה נראה שהקולט פשוט נראות גבוהות מידי

פורסם

חלונות שחורים מושכים משטרה?

מה לגביי מיצובישי קולט עם אגזוז זרימה חופשית?

בכל מקרה, כיף לראות חבר׳ה כמוך שמטפחים ומשקיעים ברכב שלהם,

אישית אני לא אוהב שהגג ומכסה המנוע בצבעים שונים מהמרכב עצמו אבל זה כבר עניין של טעם.

מה לגבי הג׳אנטים? השארת את הקודמים?

פורסם

היתה לי אחת כמו שלך חדשה מהסוכנות בשנת 94.

את הצבע לא אהבתי, אבל זה עניין של טעם. אם כבר שחור אז רק את הגג ועם כבר אז מדבקת קרבון. אבל שוב ,עניין של טעם.

כל הרכבים שהגיעו עם גג שמש קיבלו כצ'ופר גם פנסי ערפל. אלו במרוצת השנים נגנבו כמו הספויילרים.

הפנסים שלך לא מקורים, נסה לאתר מקוריים, הם פשוט נראים הרבה יותר טוב.

רכב מאוד נחמד אבל בניגוד להופעה שלו הוא ממש לא ספורטיבי. תשקיע בצמיגים טובים אחרת תמצא את עצמך בצרות הרבה יותר מהר משאתה מדמיין.

מעניין לציין, שמפעל פרוטון המאלזי קיבל רישיון לפס היצור של הקולט/לאנסר. בדרום מזרח אסיה לא נדיר למצוא פרוטון בתצורת טנדר:

250px-Proton_Arena_(solid_bed_cover)_(front),_Kuala_Lumpur.jpg

ובתצורת קולט:

L-Proton-Satria-GTi-3.jpg

ככה נראתה שלי, כחדשה.

2.jpg

תתחדש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...