Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחרונה (כמה חודשים ואף יותר) יוצא לי שאני קובע עם אנשים בעת מכירה של מוצר מסוים (אנשים פרטיים), וברוב חוצפתם הם מביאים את המוצר לבחור הראשון שמגיע אליהם! אע"פ שקבענו שאגיע!

זה קרה לי בפעם האחרונה עם מישהי שמכרה למשל סוכה. התקשרתי אליה ב-9 בבוקר וקבענו לערב,היא יכלה רק משעה 11 בלילה. אירגנתי רכב מבן דוד שלי והתכוונתי לנסוע אליה מכ"ס לכפר מעש (בדרך לנתב"ג). ליתר ביטחון התקשרתי אליה בתחילת הנסיעה להזכיר לה שאני בדרך אליה ומה היא אומרת לי? :"זה כבר לא אקטואלי"...

בפעמים הקודמות פשוט אמרו לי "מישהו אחר כבר הגיע לקחת.... מ-צ-ט-ע-ר-י-ם" !!!זה נשמע לכם הגיוני?! ממש.... אין לסמוך על אף אחד!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

אני מבין אותך לחלוטין.

אבל תסתכל גם על הצד השני.

מכרתי לא מעט דברים ביד 2,לא פעם ולא פעמיים מישהו התקשר ,סיכמנו על מחיר וקבענו פגישה בערב או בבוקר למחרת(אני באופן אישי ,גם היום, במקרים כאלו,משהה את המודעה עד למכירה\אי מכירה,אולם עדיין ישנם אנשים שרושמים את המספר לפני ההשהיה,מתקשרים וכמובן אני אומר שכרגע זה אמור להיות מכור ואם המודעה תעלה שוב מחר סימן שלא התבצעה מכירה),מגיע הערב או הבוקר ו...נאדה,כלום אין זכר לקונה,מן הסתם קונה פוטנציאלי אחר יכל כבר לקחת את המוצר ואפילו בסכום גבוה יותר,אני יכול להבין את אלו שאתה מדבר עליהם,אני באופן אישי לא עושה את זה לאנשים אבל אני מבין לחלוטין את אלו שכן עושים.

פורסם

מיכאל,תאמין לי שאני מבין את הצד השני.

רק בשבוע שעבר מסרתי (בחינם,אתר "אגורה") מדפסת מקצועית ממש עם ראשי דיו + עוד 4 חדשים, עלתה לפני כשנתיים 2000 ש"ח. בקיצור, אנשים ראו את המודעה ופנו אלי לפחות 10 אנשים. אני באופן אישי מנסה להיות כמה שיותר הוגן ואיכשהו לשמור למי שהבטחתי,ואני לא מסיר את המודעה עד שממש פיזית באו אלי ולקחו אותה. למי שפונה אלי במהלך הזמן הזה אני עונה שאמור לבוא אלי מישהו,ואם לא יבוא ולא יודע כלום-אמסור לבא אחריו שפנה. האמת? זהמה שקרה עם המדפסת למשל. אותו בחור קבעתי אותו מהשעה 4 שיתקשר אלי ולא התקשר. בשעה 8 בערב שלחתי לו הודעה שלא קיבלתי ממנו שיחה בזמן שקבענו ושאם הוא לא יענה לי להודעה הזו בזמן הקרוב-אני מעביר את זה הלאה לבא בתור כי חבל ויש אנשים מחכים בתור אחריו.....

הבנאדם ראה את ההודעה ותוך כמה דק' חזר אלי ואמר שהוא יוצא עכשיו אלי מגלילות. אחרי 20 דק' הגיע אלי.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

נו ו...

שאלת בפתיחה אם זה הגיוני,אז עניתי לך למה זה כן הגיוני.

מה זה קשור עכשיו לאיך שאני מתנהג או איך שאתה מתנהג במקרים כאלו?

נ.ב

אם זאת רק הייתה דרך לשחרר קיטור,אז יאללה,אני מבין אותך:wink:

פורסם

חחח טוב,זו גם דרך באמת קצת לשחרר קיטור אבל.....

אני רוצה שאנשים דווקא יהיו קצת יותר סבלניים ויותר הוגנים. כאילו מה? קבעת איתי לא? זה כמו שאני ואתה דיברנו על משהו ולחצנו יד-רק מרחוק,טלפונית. אם עובר פרק זמן יחסית מוגזם, כמו שאצלי שקבעתי איתו ב-4 ולא התקשר עד שלא סימסתי לו, אז ביי.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

סיפור,

לפני כמה שנים מכרתי סוזוקי גימיני.

10 דקות אחרי שפירסמתי מתקשר בחור, האוטו חונה ליד העבודה שלי והוא בא לראות. לא יכולתי לצאת לקראתו מסיבות שונות. (בינתיים מלא טלפונים מאנשים שרוצים לקנות) הוא מתקשר אלי אחרי שראה את האוטו המחיר ידוע לו וקובעים לבדיקה.

בינתיים כל מי שמתקשר אני מבסר לו שלא רלוונטי.

בבוקר הבדיקה ב 0700 הוא מתקשר לשאול למה אני רוצה מעל מחירון ושלא מתאים לו...

אחרי כמה ימים הגיע קצין נחמד, ראה את האוטו וקבע איתי למחרת לבדיקה.

בלילה הגיע עוד בחור צעיר שרצה לקבוע איתי למחרת, קבעתי איתו למרות שכבר קבעתי עם הראשון.

אם הראשון היה מבטל, לא הייתי נתקע שוב.

מה המסר?

את הלקח שלי למדתי, הראשון שמגיע עם הכסף לוקח אין לשמור ואין סיפורים כסף $$$

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין מה לעשות, מי שמגיע ראשון לוקח ראשון.

זה קרה לי לא פעם ולא פעמיים גם מצד הקונה וגם מצד המוכר.

כולל חבר פורום מוכר וידוע כאן שבא אליי, עשה סיבוב על ה GTI הקודמת , התחבר עם VAG COM ומה לא , סגרנו מחיר, קבענו פגישה לבוקר המחרת והבן אדם התאדה. אבל אני לא נוטר טינה , הרכב נמכר במחיר שרציתי לבן אדם הבא שבא לראות :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קרה לי מספר פעמים כשמכרתי את הרכב שלי.

אנשים מתקשרים קובעים למחרת שעה וסוגרים מחיר בידיוק שיחה של 3 דק'. ולמחרת אף אחד לא מגיע וגם לא מתקשר.

מאז זה קרה עוד פעמיים וזה לימד אותי לא לשמור שום דבר לאף אחד.

הראשון שמביא כסף הרוויח.

פורסם

אני מבין שבחיים לא מכרת מוצר ביד 2 לאנשים פרטיים.

כשתחווה את זה לא תאמין כמה אנשים מבטיחים להגיע ומתחננים שתשמור להם את המוצר ופשוט נעלמים.

(כמובן שהגזמתי).

אני תמיד דואג להבהיר שאין שום בעיה המוצר למכירה, אבל הראשון שיגיע עם הכסף יקבל אותו.

פורסם

מכיר את האמרה: ״איך שגלגל מסתובב לו״...

יש כאלו שמנתקים לאנשים בפנים ומצד שני יש כאלו שדופקים ברז לאנשים אחרים, קרה שזה לאותם אנשים מהחלק הראשון של המשפט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...