Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכישת אוזניות BT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני מעוניין לרכוש אוזניות BT סטריאו , ולא לצורך דיבור .

אם יהיה דיבור זה יהיה מעולה , אך זה יהיה אקסטרה .

המטרה היא שמיעה באיכות .

התקציב באזור ה 300 ש"ח ,

שיוכל להסתכרן עם האייפון שלי +האייפד שאני יקנה.

למה BT כי באימון יותר נוח ללא חוטים מיותרים עליי.

מחכה להמלצות מכם:

ראיתי כמה שאני לא יודע את איכות המוצר או איכות השמע.

S9 HD של מוטורולה.

אוזניות Nokia BH503

בברכה,

נתי

פורסם

מהמחקר הקטן שעשיתי הבנתי כי ישנן 3 חברות מומלצות:

Plantronics (דגמים ספציפיים אני לא מכיר)

Jabra (כנ"ל)

Jawbone - הבנתי שכל האוזניות שלהן איכותיות , לי אישית יש דגם ICON ואני מאוד מרוצה(אם אני לא טועה ישנה אפליקציה יעודית לאייפון)

3 טיפים:

אמליץ על קנייה מEBAY (הפרש משמעותי)

תבדוק מידות ומשקל

תריץ חיפוש בגוגל לבדוק שאין איזה בעיה מוכרת עם האוזניה

הערה: בשביל לשמוע סאונד דרך האוזניה אתה צריך תמיכה ב A2DP .

פורסם

מה שאני צריך זה לא עיצוב מיצידי גם לא רדיו , רק איכות,איכות,איכות !

זה הכי חשוב לי .

איכות סאונד טובה , ואם יש אופציה לדיבור אז זה בונוס.

A2DP יש לאייפון עד כמה שאני יודע .

בברכה

נתי

פורסם

יש לי את הbackbeat 903 (שנקנו מסיני בebay, אז לך תדע).

הסאונד נהדר, אז קשה לי להאמין שזה זיוף. אבל יש כמה בעיות שדיי מעצבנות אותי.

• המיקרופון מתחת לכל ביקורת. הצד השני שומע את כל הרעש שכביכול אמור להיות מסונן, ולא ישמעו אותך אם לא תיצור קיר אקוסטי עם היד.
  • תוך כדי הליכה בחוץ, כשהמכשיר נמצא במרחק של פחות ממטר מהאוזניה הדומיננטית, יש קטיעות קלות של הסאונד. כל סיבוב קל של הראש יוצר קטיעה. מצד שני, בבית אפשר לשמוע מצויין גם ממרחק של כ2-3 מטר, ובחדר כושר ממרחק של כ1-2 מטר.

יכול להיות שהאשמה של הבעיה השניה מקורה במכשיר שלי, לא יצא לי לבדוק אותם על עוד מכשירים.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

זוגתי שתחיה רצה מדי יום כ5-6 קילומטר תוך כדי שמיעת מוזיקה ממכשיר טלפון שגם עושה GPS טראקינג בשביל סטטיסטיקות.

בהתחלה קניתי לה של מוטורולה כאלה בלי מיקרופון שיושבות על הראש, אבל זה לא היה לה נוח.

אלה של סוני מצטיינות באיכות השמע ( יש להם DNA של ווקמן), באיכות הקשר עם המכשיר גם במעבר מתחת לעמודי חשמל וגם במשקל שיושב על החולצה ולא על הראש. יש לי חבר שקנה כאלה בהמלצה שלי וגם הוא היה מרוצה.

בונוס נחמד שאתה יכול לחבר אליהן כל זוג אוזנית שתרצה כי המשדר הוא בנפרד.

לכן המלצתי עליהן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אחרי חיפוש וקריאה באינטרנט . אין איזניות BT איכותיות , ו"נוחות"

אז החלטתי ללכת על אוזניות רגילות אשר יתאימו לפעילות גופנית .

מצאתי את הסדרה הזו:

מה אתם אומרים על הסדרה הזו ?

sennheiser omx680

או אולי את הדגם הזה ?

Sennheiser MX 680i Adidas

או אולי את הדגם הזה ?

Sennheiser OMX680S

אין לי מושג מה ההבדל בדגמים ניסיתי למצוא מידע באינטרנט אך ללא הצלחה .

אשמח לעזרה בעניין

פורסם
יש לי את הbackbeat 903 (שנקנו מסיני בebay, אז לך תדע).

הסאונד נהדר, אז קשה לי להאמין שזה זיוף. אבל יש כמה בעיות שדיי מעצבנות אותי.

• המיקרופון מתחת לכל ביקורת. הצד השני שומע את כל הרעש שכביכול אמור להיות מסונן, ולא ישמעו אותך אם לא תיצור קיר אקוסטי עם היד.
  • תוך כדי הליכה בחוץ, כשהמכשיר נמצא במרחק של פחות ממטר מהאוזניה הדומיננטית, יש קטיעות קלות של הסאונד. כל סיבוב קל של הראש יוצר קטיעה. מצד שני, בבית אפשר לשמוע מצויין גם ממרחק של כ2-3 מטר, ובחדר כושר ממרחק של כ1-2 מטר.

יכול להיות שהאשמה של הבעיה השניה מקורה במכשיר שלי, לא יצא לי לבדוק אותם על עוד מכשירים.

אני אישית קניתי את הפלנטרוניקס 906 (אותו הדבר כמו ה-903, רק עם תוספת של משדר BT שמתחבר למכשירים בלי BT - נוח מאוד כדי להקשיב לא רק מהאייפון, אלא גם מהטלוויזיה של הליכונים בחדר כושר).

לדעתי אוזניות מעולות - מבחינת צליל, לא שמעתי אוזניות BT טובות יותר. והן גם יחסית נוחות על האוזניים (אם כי הכבל הקצר שמחבר ביניהן קצת מעצבן וטיפה ארוך מדי לדעתי).

אני מחשיב את עצמי כאודיופיל (שמוכן להתפשר לפעמים לטובת נוחות), אבל צליל של אוזניות זה משהו מאוד חשוב בשבילי ואני יודע להבחין בהבדלים בצורה טובה.

יש לי גם סט של אוזניות Bose In-Ear - שאלה אוזניות חוטיות, ולדעתי בקטגוריית הIn-Ear - אין להן מתחרות. בטח לא בטווח המחירים שלהן.

(ואת זה אני אומר מנסיון, והאזנה לקרוב ל-20 זוגות אוזניות In-Ear שונות, כדי לקבל השוואה טובה, והכל על גבי מכשיר Cowon A3 שנחשב גם הוא כנגן בין האיכותיים הקיימים בשוק).

שוב - מומלץ לקנות באיביי, אבל צריך להיזהר מזיופים (מסתבר שיש הרבה).

בברכה!

יונתן.

פורסם

תדה על התגובה , ירדתי מאוזניית BT .

אבל לגבי אוזניות של BOSE על איזה דגם מדובר ?

המטרה של האוזניות באימונים שלא יפלו מהאוזן .

בדגמים שהבאתי הם מגיעים אחרי האוזן.

בברכה

נתי

פורסם

למען האמת, אני לא יודע אם הן הכי מתאימות לריצה,

אבל מבחינת סאונד - לא יצא לי לשמוע אוזניות טובות יותר בקטגוריית IN-EAR.

זה הקישור לשלושת הקטגוריות:

http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/headphones/audio_headphones/index.jsp

הדגמים קצת התעדכנו, אבל העקרון הוא אותו עקרון.

הן יחסית לא זולות, אבל לפי דעתי מבחינת איכות - עולות על הרבה דגמים של שור וסנהייזר בהרבה יותר כסף.

(יצא לי לשמוע דגם של שור (Shure) ב1200 ש"ח והוא נשמע פחות טוב בכמה רמות מהאוזניות האלה, שעולות כמחצית ואפילו פחות).

לגבי הדגמים שציינת - לא חושב שיצא לי לשמוע אותן, אבל הייתי ממליץ לך ללכת לחנות מקצועית של ציוד סאונד ולנסות להאזין להן על גבי האייפון שלך, ועם המוזיקה שלך (כדי שתוכל להשוות למשהו שאתה רגיל אליו).

באזור חיפה - הייתי ממליץ לבקר בקילומבו, ובטח בתל אביב יש לך עוד כמה חנויות (שאני לצערי לא מכיר).

בכל מקרה - לא משנה מה יגידו לך פה בשרשור, אל תקנה מבלי לשמוע.

באוזניות - הטעם של אנשים מ-א-ו-ד משתנה, ומה שטוב לאחד יכול להיות זוועה לאחר, ולהיפך.

בתור רפרנס - אני אוהב צליל מאוזן וטבעי (אבל לא FLAT), בלי בס/טרבל מודגשים, ובדגש שהגבוהים לא יהיו חדים מדי (כי זה מעייף כששומעים את זה לאורך זמן).

מקווה שעזרתי.

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...