Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שפותחים דלתות על האוטו שלי ומשאירים לי מזכרות יפות על הדלתות. ארררררררררררררר......

היום השאירו לי סימן חדש ומכל הלב. נמאס לי.

חבר סיפר לי שיש ווקס שאני יכולה לקנות ולטשטש לבד את הסימנים, יש לכם המלצות לאחד טוב שלא ישאיר כתמים על צבע אדום?

פורסם

אם מדובר בשריטות עמוקות שהגיעו עד הפח ווקס יעשה רק את הפעולה ההפוכה,ויבליט אותן!

שווה לנסות פוליש.

עריכה:בעבר גם אני הייתי אוכל את הלב על כל סימן שהיו משאירים לי על הרכב מפתיחת דלתות,סתם כאב לב מיותר...זה בסך הכל פח וצריך ללמוד לחיות עם העובדה שתמיד יהיו אנשים שלא אכפת להם מרכוש של אחרים.

פורסם
אם מדובר בשריטות עמוקות שהגיעו עד הפח ווקס יעשה רק את הפעולה ההפוכה,ויבליט אותן!

שווה לנסות פוליש.

עריכה:בעבר גם אני הייתי אוכל את הלב על כל סימן שהיו משאירים לי על הרכב מפתיחת דלתות,סתם כאב לב מיותר...זה בסך הכל פח וצריך ללמוד לחיות עם העובדה שתמיד יהיו אנשים שלא אכפת להם מרכוש של אחרים.

אכן מחזק.. לשמור על האוטו נוצץ כל הזמן לאורך זמן זה נחמד אבל בלתי אפשרי בעליל וצריך להשלים עם זה.

פורסם

שווה לנסות פוליש.

השריטות לא עמוקות (טפו טפו טפו), למזלי. אבל הן מציקות לי בעין :-(

וכן, לצערי עדיין לא הצלחתי להתגבר עם הטראומה שוב ושוב, שלא לדבר עם הנשמה הטובה שעשה לי דפיקה כשהאוטו היה בן חצי שנה כולה. כבר יודעת שכמה שלא שומרים על האוטו, יבוא מישהו ויהרוס... אבל בכל זאת, אני יודעת שאני ארגיש יותר טוב אם אני אתקן את הסימנים האלה (התאפקתי שנה, הגיע הזמן להעביר וויש :lol:)

פורסם
אכן מחזק.. לשמור על האוטו נוצץ כל הזמן לאורך זמן זה נחמד אבל בלתי אפשרי בעליל וצריך להשלים עם זה.

נכון, נכון... :-( אבל עכשיו כשהאוטו חגג "יום הולדת" שנה, בא לי לפנק אותו (על מי אני עובדת? אותי :lol:) ולנקות אותו קצת

פורסם

איזה קטע, הם יושבים ממש לא רחוק מהעבודה. אני אתן קפיצה לבדוק שם, למרות שתכננתי לקנות איזה חומר ולנקות לבד בשעת הצורך (זה מה שאותו החבר שהמליץ לי עשה פעם אבל הוא לא זוכר את השם שלו)

• תוכן חדש...