Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הבעלים הקודם של רכבי, C-קלאס 2006, הזמין מפתח נוסף בזמנו בעלות לא קטנה, וקיבל מפתח שהגיע בדגמים מאוחרים יותר. כזה:

12952334396.jpg

המפתח הגיע ללא המפתח המתכתי הנכנס פנימה, ובלעדיו אי אפשר לשים את המפתח על מחזיק המפתחות (key blade). לפני מספר שבועות נתקלתי במפתח שאמור להתאים לו במחיר מצחיק של 15 ש"ח (בחברה הוא עולה כ-400). הזמנתי את המפתח וקיבלתי אותו מהר מאוד:

http://dealextreme.winwin.co.il/p/2008-mercedes-benz-remote-keyblade-16646

כאשר אני מנסה להכניס את המפתח פנימה, על פניו נראה שהוא מתאים אך ארוך ממה שצריך במילימטר ואינו ננעל בפנים. שייפתי אותו מעט והוא נכנס אך אינו ננעל - בטח משהו בחריץ אליו נכנס פין הנעילה. אני מתאר לעצמי שזה בדיוק מה טיבו של מוצר ב-15 ש"ח. אם יש מישהו מחברי הפורום, בעלים של מרצדס עם מפתח כמו בתמונה למעלה שמוכן לצלם ולהעלות תמונה של המפתח המתכתי רק בכדי שאוכל להשוות אותו מול זה שקיבלתי ולחפש הבדלים, אני אודה לו מאוד.

המשך שבוע טוב לכולם!

פורסם

בבקשה.

"נתקלתי במפתח שאמור להתאים לו במחיר מצחיק של 15 ש"ח" אנא הסבר, אני שילמתי את ה 400 ש"ח:cry: אם תעבור בסביבה אשמח ללחוץ את הראש לחתיכת "פימו" כדי שיהיה לך יחוס לשיוף

Photo0134.jpg

Photo0133.jpg

פורסם

תודה. התמונה אומנם לא בפוקוס אך זה נראה ממש כמו מה שהזמנתי. מעניין למה זה לא מתאים :-(

פורסם

קנה אורגינל ב 400 ואפילו ב 600 אל תתעסק עם חארטה שלא יעלה לך בנרתיק ההתנעה...

אני סתם נמצאת כאן ולא תורמת לכלום (בוכנה שרופה בטנדר פג'ו)

פורסם

אין לי בעיה לשלם את המחיר - כשמדובר על משהו שמצדיק אותו. אין שום הגיון לשלם על חתיכת מתכת במשקל 10 גרם סכום כזה, במיוחד כשמדובר על התקן שתפקידו להחזיק את המפתח על מחזיק מפתחות (אף אחד באמת לא משתמש במפתח המתכתי. הרבה אפילו לא יודעים למה צריך אותו).

פורסם

אם תעבור בסביבה אשמח ללחוץ את הראש לחתיכת "פימו" כדי שיהיה לך יחוס לשיוף או עבור במוסך מרצדס כלשהו ותעתיק את מבנה הראש עם נייר קופי הנלחץ לנייר רגיל באמצעות לחיצה עם הראש.

עריכה: צריך אותו כדי שיהיה ניתן לפתוח את הרכב/מכסה מנוע כאשר מערכת החשמל לא מתפקדת לחלוטין.

פורסם

נתתי אותו לאבא שלי (מכונאי מרצדס) כדי שיבדוק מול מפתח אחר. דיברתי איתו בטלפון והוא אמר שהוא השווה והיה איזשהו הבדל מזערי, למרות שלא ראיתי הבדל בכלל בין התמונה שאתה צילמת לבין זה שהזמנתי (תראה בעצמך בקישור שהוספתי, אולי אתה רואה הבדל שאני לא ראיתי). הוא שייף אותו מעט ואמר שהוא כמעט נכנס אך עדיין נראה כאילו משהו מפריע לו להנעל בפנים.

• תוכן חדש...