Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Honda CR-Z

El Negro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

יש ברשותי הונדה סי אר זד וברצוני לבצע בה מספר שינויים:

ראשית להנמיך אותה באמצעות קויילאוברים אשמח לקבל הצעה לגביי חברה מסויימת

ושנית לעלות מידה בג'אנט מ16 ל17 אינץ' בסדנא נורמלית במחיר סביר ולא ב9000 ש"ח כמו שהציעו לי בחברה.

התקציב שלי ל2 השידרוגים הוא 11000 ש"ח

תודה וערב טוב!

If u need to shoot shoot don't talk:snipersmi

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקש הצעות מהסדנאות בארץ, יש כמה חזקים בתחום.

תסתכל בפורום מסחרי בתחתית הפורום, יש שם אחלה מבצעים על המוצרים ששאלת לגביהם.

Got To love It

פורסם

אני די בטוח שלE&A יש קויילאוברים ואני מאוד ממליץ עליהם, נחמדים ומקצועיים.

ראיתי בפייסבוק דווקא הרבה עבודות של החלפת קויילאוברים מ- PIT-STOP ואני מאמין שגם הם לא פחות טובים.

מבחינת תקציב, ג'נאטים + צמיגים + עבודה אני מאמין יעלו לך בסביבות ה6 אלף

אפשר תמונה של האוטו? אני מת על העיצוב המהמם שלו :)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זה רכב שהוא מעין קומבינציה שילוב של ספורט והייבריד, הכרתי לחבר טוב שלי את הרכב דרך האינטרנט והוא רכש אחת בצבע טורקיז

הבעיה היא שהצבעים בארץ זה לא הצבעים בחול , לפחות ככה יצא לו עם הטורקיז שבכלל בחול זה תכלת בהיר נראה כמו צבע ים ופה בארץ הוא קיבל טורקיז כהה מאוד וזה חבל לי העיקר שהוא מבסוט (בכל זאת לא הרכב שלי :wink: )

בעל הרכב אתה הולך לסבול מתופעת שואלי השאלות , בערך כל רמזור שני מישהו ישאל אותך שאלה לגבי האוטו אז תתכונן

הפלוס הכי אבל הכי גבוה של הרכב הזה - הוא לא שכיח במחוזותינו (אין הרבה כאלה על הכביש)

פורסם

רכב מדהים! יצא לי לראות רק אחד על הכביש,

עקף אותי על כביש החוף, לקח לי כמה שניות להבין שזו הונדה בכלל...

תתחדש וסע בזהירות!

אגב, אפשר קצת נתונים בבקשה?

נפח? כ״ס? תאוצה? צריכת דלק?

פורסם

124 כוח סוס 1600 סמ"ק 6 הילוכים ידנית 3 מצבי נהיגה ספורט , רגיל , וקמצני (חסכוני)

דלק במצב חסכוני משולב ממוצע עושה 22 קילומטר לליטר בנזין

אני קצת התאכזבתי שבהונדה סיוויק הרגילה יש 140 כוח סוס זאת אומרת אוטו יותר מהיר יותר חזק , ובסי אר ז שמתיימר להיות בעל ציפורניים ספורטיביות הצליחו להוציא רק 124

פורסם
124 כוח סוס 1600 סמ"ק 6 הילוכים ידנית 3 מצבי נהיגה ספורט , רגיל , וקמצני (חסכוני)

דלק במצב חסכוני משולב ממוצע עושה 22 קילומטר לליטר בנזין

אני קצת התאכזבתי שבהונדה סיוויק הרגילה יש 140 כוח סוס זאת אומרת אוטו יותר מהיר יותר חזק , ובסי אר ז שמתיימר להיות בעל ציפורניים ספורטיביות הצליחו להוציא רק 124

היא לא 1600

זה 1.5 של ג'אז אמריקאית

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...