Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הבחנתי בזמן האחרון שהבפנים של הפנסים(עדשה)נהפכו קצת לצהובות וכתוצאה מכך כנראה השתנה לי גוון האור מהנורה, אצל אוטו דיפו מציעים חומר מסויים ב150 שקל, השאלה האם זה שווה?

אני מחפש ניקוי מבפנים, שלא יהיה צהוב מבפנים וגם מבחוץ.

האם הם עושים את זה?

פורסם

מה זה צהוב מבפנים?

הציפוי של הפנס מצהיב בשמש. אם תוריד את זה יהיה לך פנס כמעט חדש. תחפש פה נכתב רבות בנושא. תקבל תשובות יותר מפורטות ממה שיענו לך בשרשור שלך.

יש אפילו דרך לעשות לבד. בצע חיפוש.

בהצלחה.

פורסם

הבעיה שהם לוקחים 150 שקל על זה ואני לא יודע אם זה יעזור, מה אתה אומר?אף אחד לא מכיר את הערכות שאוטו דיפו מוכרים?

להתעסק לבד אני לא רוצה כי אני לא מבין בזה בכלל ולא רוצה לפרק את העדשה כי לא יהיה אפשר להחזיר אחר כך.

פורסם
הבעיה שהם לוקחים 150 שקל על זה ואני לא יודע אם זה יעזור, מה אתה אומר?אף אחד לא מכיר את הערכות שאוטו דיפו מוכרים?

להתעסק לבד אני לא רוצה כי אני לא מבין בזה בכלל ולא רוצה לפרק את העדשה כי לא יהיה אפשר להחזיר אחר כך.

אתה לא צריך לפרק את העדשה - בפנסי פלסטיק ההצהבה היא אך ורק על השכבה החיצונית (אם זה ברפלקטור או בשכבה הפנימית - זה כבר דורש החלפה של כל הפנס)

אתה יכול לעשות את זה בעצמך, בעלות אפסית ועם מספיק חומר שיספיק לך לעוד 150 חידושי פנסים :wink:

תקרא את המדריך הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=375998

לא צריך לפרק את הפנסים מהאוטו, הכל נעשה כשהפנסים מורכבים

ממליץ לך לקרוא גם את כל התגובות בנושא ולראות איך זה יצא למשתמשים אחרים, יש שם המון מידע שיעזור לך

בהצלחה

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

• תוכן חדש...