Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט למערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת JVC לא זוכר את הדגם די בסיסי לא הכי אבל בסיסי

Radio disc w AUX input read CD CD-R CD_RW

זה מגיע עם השלט הקטן שלהם עם הכפתורים הכחולים סגולים בקיצור

איפה אני צריך לשים אותו כדי שהוא יהיה במקום האידיאלי כדי לא להוריד את העיניים מההגה ?

ואיך אני מחבר אותו לשם ?

תודה

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

השלט הזה הוא לא שלט הגה בעיקרון זה סתם שלט לפי מה שהם עשו אותו זה אמור להיות שלט שמתחבר למחזיק מפתחות .

אלוהים יודע למה אתה צריך את השלט במחזיק מפתחות...

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

תאכלס גם מבט בשלט יגרור הורדת עיניים מהכביש ולפעמים אפילו יותר ממש שסתם להעביר שיר, קח מצב שבו אתה נגיד מעביר שיר בשלט ואתה מסתכל שניה למצוא את הכפתור בשלט ואז מסתכל בד יוניט לראות איזה שיר זה.

אבל אם אתה רוצה לדעת מיקום טוב לשלט אז על הקונסולה ליד הבלם יד או ההילוכים מול ההד יוינט ובהישג יד טוב.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

885 נדמה לי שזה KDS885 או משהו כזה

לא עקרוני

איך הייתם מדביקים אותו לקונסולה בלי לפגוע בה ובלי שזה יראה מכוער ?

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

• תוכן חדש...