Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2005 אוט'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

אני לקראת קניית רכב ראשון. וחשבתי לקנות את היונדאי גטס.

התקציב שלי הוא 20,000 +-

הדרישות: נסיעות בתוך העיר. פעם בחודש נסיעה ירושלים - חיפה.

כרגע אנחנו זוג ועוד כחצי שנה אמורים להתרחב בעז"ה.

האם הרכב הזה הוא בחירה טובה? אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן.

תודה

פורסם

הגטס לפני מתיחת פנים (2007) ועוד אוטומט בין הרכבים הפחות חסכונים בקלאס הסופר מיני,אם אתם לא נוסעים הרבה זה לא ישפיע עליהם,אבל יש אלטרנטיבות אחרות כמו:

1-פונטו ספייס. 2004-5

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה רכב שעושים לו המון עוול

סה"כ רכב סופר מיני - אתה לא יכול לצפות ממנו להיות רכב משפחטי או אפילו רכב משפחתי קומפקטי

לתינוק אחד עם עגלה אחת + שני תיקים קטנים אתם תסדרו עם הרכב.

יש לו מושבים נוחים ונסיעה זריזה ורכה - ברור שלא מדובר ברכב צרפתי אבל בכל זאת לא כזה נורא כמו שעושים אותו.

הדבר היחיד שהציק לי ברכב הזה הוא שהדיפונים, יותר נכון מרווח הפנים של הרכב הוא גם צר - בשביל גבר זה קצת מציק שאת רגל שמאל אי אפשר ממש לפסק בצורה נוחה - אני מתאר לעצמי שזה יהיה מורגש בנסיעות ארוכות - מעל שעה בוא נאמר.

עד ל100 קמ"ש הוא לא רועש וגם לא מתאמץ במיוחד אז בטווחים האלה הוא צריך לזלול פחות דלק ולהיות נעים יותר לנהיגה. (זה נכון כמעט לגבי כל רכב אוטומטי ממוצע ואפילו יותר).

לגבי צריכת הדלק - הדגמים הישנים ידועים כשתיינים - הדגם הידני קצת פחות אמנם, שמעתי גם תגובות של צריכת דלק של 1:8 אבל אני מתקשה להאמין שזה באמת נכון - אולי רכב מאוד מוזנח.

תיקח בחשבון שאם אתה קונה רכב בתקציב כזה - האמינות שלו תהיה הרבה יותר חשובה לך מצריכת הדלק שלו כי זה אומר שאין לך הרבה כסף מיותר לתקלות אם בכלל ולעומת זאת ההבדל בצריכת דלק בין 1:10 לבין 1:12 - זה לא מה שיהרוג אותך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...