Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW ב- וואלה

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שוואלה רכב יארחו בקרוב את מנהל חטיבת VW אצל היבואן הנוראי הזה, איך קוראים לו... צ'מפיון?

למה שלא תיקחו יוזמה ותביאו אותו לסט שאלות פה? (או שלכאן הוא מפחד להתקרב?)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רמי חזן הוא אדם שהגיע מחוץ לעולם הרכב אך שובר בו כל מיני מוסכמות (התחיל עם רכבים ידניים בסיאט כשכולם הסתכלו עליו כמשוגע-והצליח בענק) ,כמו כן עושה דברים בVW שנראה כי שנים לא עשו (רכבים מעניינים שיגיעו וגרסאות) .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

לא יודע. אמנם התקשרו ואמרו לי שה"שיק בדרך", אבל אמרתי להם שאני כבר מוכן לוותר על ה- 3K, שיציעו סוג של פיצוי לא כספי, משהו. נאדה. אפילו סליחה לא קיבלתי. מישהו צריך להסביר להם, שלמי שמשקיע 200+ ברכב, גם היחס חשוב ולא רק הכסף. אני אעדכן בשרשור המתאים אם וכאשר יגיע השיק, משום שאת זה כבר הבטיחו לי בעבר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מאנשים שפגשו את רמי חזן, הבנתי שהתרשמו ממנו מאוד לטובה ושמדובר בבן אדם ישר, נעים וענייני. מה יש לו לפחד משאלות של גולשים?! אנשים בפורום הזה ברובם מתורבתים ומבינים ברכב ככה שיכול דווקא להיות דו שיח מעניין למרות שלא נראה לי שהוא יכול לחשוף סודות דווקא כאן לגבי דברים שעדין לא התפרסמו.

• תוכן חדש...