Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3.5mm aux male to male cable

ORrrr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברצוני להזמין מאיביי כבל כזה שיתחבר לי לנייד ולמערכת של המכונית.

עכשיו יש שם מכל הסוגים בכל המחירים (למרות שמעטים שולחים לישראל), ובכל זאת, רציתי לדעת האם אני יכול להסתפק בכבל שאני קונה בדולר כולל משלוח ממוכר אמין או שחבל על הכסף ועדיף לי לקנות כבל יקר יותר שיהיה מזהב וגם איכותי יותר?

האם אני גם אשמע הבדל באיכות שמע?

תודה מראש, אור.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

:lol: איזה פוסט הזוי.

תקנה בארץ בכמה שקלים, מה אתה חושב שזהב יעשה את ההבדל המשמעותי ששווה להזמין את הכבל מחו"ל?

אם אתה ממש מתעקש (למרות שאין טעם, במיוחד כשהחיבור הוא AUX) לך לחנויות שמתמחות ברמקולים ואוזניות וכו' ותבדוק אם יש כבל AUX מוזהב (שוב, סתם חרטא שיווקית ההבדל לא נשמע באוזן בכלל)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

גם אני מסכים, בסט אפ כזה אין טעם בכבל יקר.

בכל אופן גם המקור וגם הרדיו לא הכי איכותיים לכן אני לא רואה כל סיבה להשקיע סכום גבוהה בכבל יקר.

פורסם

הזוי או לא אני לא מבין בזה כלום..

בגלל שאני לוקח בחשבון את מערכת הפיוניר שלי ומכשיר הטלפון ואני יודע שזה לא שילוב מזהיר מבחינת איכות, אני רוצה שבגזרה של הכבל לפחות שהאיכות לא תרד ולכן רק שאלתי אם בעצם יש טעם.. תודה על התשובות אז אני מבין שכל כבל בשקל יתאים

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

תספור מ1 עד 8 - זה מספר השקלים שאתה צריך בשביל כבל כזה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מתעלק על השרשור.

אני רכשתי כבר כזה ב 20 שקלים (לא חיבורי זהב).

מקור: פלאפון סמסונג מונטה (קבוע ברכב עשיתי ממנו MP3) והיעד הAUX ברכב.

שומעים סבבה לגמרי אבל הבעיה היא בין המעבר שירים, כאשר השיר מסתיים ומתחיל שיר חדש, בדילאי הזה יש רעש רקע

חזק כמו זמזוז כזה. האם זה כתוצאה מהכבל? כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

פורסם

זה תוצאה של רעשי רקע בפלאפון,

תחבר מקור אחר ותראה איך ה"בעיה" מסתדרת (בעצם זה הסאונד של הפלאפון וככה ברוב הפלאפונים).

שוב, הכבל הוא האחרון להיות אשם בכל מיני רעשים אם הוא שלם ומחובר כמו שצריך...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

נתקלתי אצל חבר פורום בעיה דומה,

יש לו ALPINE 117 והAUX אצלו יוצא מאחורה, בגלל קירבה לכבלי מתח הוא סבל מהפרעות שונות בAUX, אם מה שאמרו מעלי לא מתאים לך נסה לשחק אם הכבל AUX מאוחרה ולשנות לו מיקום.

• תוכן חדש...