Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוום לכולם,

אחרי הערכת מחיר ממוסך בשווי כמעט הרכב כולו, החלטנו לרכוש רכב.

האופציות

1. מיד שניה
  2. מהשכרה, שאז כמו ביד שניה יש את הסיכונים של עבר הרכב שלא ידוע לנו
  3. יש לי אפשרות דרך המשטרה לליסינג מעולה, עם תנאי מימון ממש טובים. רק שזה עדיין לשלם סכום מאוד גבוה

ההתלבטות היא בין לקנות רכב 2009-2010 במשהו כמו.. 40?

לבין לקנות רכב חדש.

מה עדיף? אנחנו זוג צעיר, פוחדים לקחת את הסיכון של רכב שהוא לא חדש כי הוצאנו הרבה יותר מידי כסף על תיקונים בשנה האחרונה

מצד שני, לרכוש רכב חדש לגמרי? זה המון כסף בסופו של דבר, עם תנאי המימון הטובים, אבל גם מבטיח שקט נפשי...

אשמח לעזרה

תודה!

פורסם

"ההתלבטות היא בין לקנות רכב 2009-2010 במשהו כמו.. 40?"

אתה חי בירדן?!? מאיפה הבאת את המחיר הזה לנתונים כאלה??

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

Fair enough

התקציב הוא כמו שאמרתי, בסביבות ה-40

חשוב לי לציין שאם לא אוכל לרכוש רכב אמין בתקציב הזה יכול להיות שלא תהיה לי ברירה אלא ליסינג. מעדיף מאשר לקנות רכב שיכניס אותי למוסך כל רבעון כמו הנוכחי.

הצרכים - לא מיוחדים, לא נוסעים הרבה במהלך היום היום, לרכבת והביתה, מידי פעם לפגישות - פעמיים-שלוש בשבוע

פעמיים בחודש בערך נסיעות קצת יותר ארוכות של שעה שעתיים

די סטנדרטי לטעמי

מאוד רוצים רכב קטן. אם נלך על האופציה של ליסינג כנראה נברר על אלטו או i10 (או שזה ה20 המיני?)

אבל מעריך שלא נמצא כזה בתקציב שלי מיד שנייה.

פורסם

ב 45 אש"ח פחות או יותר יש היום את כל המשפחטומטיות 2007\8 למינהן, לא חסכניות במיוחד די אמינות ויש הרבה מהן,

כמובן שהן יוצאות ליסינג או השכרה, כך שחשוב לחפש טוב ולערוך את כל הבדיקות.

אבל אם אתה לא צריך אוטו גדול, ואלטו יכולה להספיק לך, היום הן נמכרות ב 55 אש"ח ואפשר לקבל עד מימון מלא ושלם 1000 ש"ח כל חודש .

ולדעתי זה עדיף, אתה גם נשאר עם כסף ביד גם אוטו חדש עם אחריות וחסכוני מאד בדלק ובכלל, קצת פחות נעים בנסיעה כמו בידוד רעשים אבל בהחלט לא נורא.

בכל אופן מומלץ לעשות נסיעת מבחן על כל רכב שאתה מעונין לקנות.

פורסם

קח בחשבון שכל רכב שתקנה,שהיד הראשונה שלו הייתה השכרה\משטרה\לימוד נהיגה\מונית\כל_דבר_אחר,אומנם "יזכה" אותך בסכום ניכר מהמחירון הנקוב המקורי,אך את אותו סכום תצטרך להוריד בעתיד כשתמכור את הרכב :)

מה שנקרא - קונים בזול,ומוכרים בזול.

רק פה בא היתרון של יד פרטית שם לא מורידים כלום (אחרי השקלול של ק"מ ויד נוכחית) אם היד הקודמת (ראשונה? או אחרת) היא פרטית לחלוטין.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מצד שני - מימון - האם תוכלו לעמוד בהוצאות מימון רכב?

אופציה נוספת שקיימת היא לחפש אלטו לא חדשה, אני מניח שאלטו 2009 ידנית מיד שניה תכנס לתקציבכם בלי הסדרי מימין ארוכי טווח, והיא עדיין באחריות יבואן לדעתי פשרה חסכונית המתאימה לזוג צעיר עם אמצעים מוגבלים וצרכים מצומצמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאחרונה נרכשה במשפחה קיה ריו 2008, 77 אלף ק"מ - יוצאת ליסינג במצב פנטסטי - ב-49 אלף ש"ח.

כמדומני זה הכי זול שאפשר למצוא בסגמנט משפחתיות\משפחתיות קטנות.

סה"כ רכב מצויין יחסית לכסף שמשלמים וזה די קרוב לתקציב שלך.

40K לרכב שנת 2009 זה רק אם אתה קונה רכב מהשכרה אחרי תאונה לא קלה.

פורסם

בנוגע לתקציב הוא לא יספיק לך כנראה לרכב חדש מליסינג או השכרה

מימון זה כבר הופך ליותר רלוונטי אמנם העלויות יכולות להכביד .

ליסינג לרכב חדש אם זה אפשרי מבחינתך זה עדיף.

Suzuki Baleno 1998

Suzuki Liana 2005

Mes Que UN Club

פורסם

גם לי הייתה התלבטות זהה לאחר חשבון של טיפולים תיקונים דלק צמיגים מצבר טיימינג צריכת דלק ובטיחות

החלטתי ששווה לשלם עוד כסף ולקפוץ לאזור ה60 אלף שם יש אופציות כמו פיקנטו אלטו ספארק ופנדה שגם

חוסכות דלק וגם מקנות לך שקט נפשי של רכב חדש. השאלה האם הגודל מתאים לך?

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

העניין מבחינת התקציב הוא שאמנם היום מוצעות אפשרויות מימון מעולות ואפילו של 100% (דרך המשטרה למשל), אבל זה עדיין נחשב הלוואה. והלוואה עבור רכב חדש לגמרי, גם אם ההוצאות החודשיות יהיו סבירות, היא עדיין הלוואה מאוד גבוהה.

וזה לא משהו שאנחנו יכולים להיכנס אליו

אם באמת תהיה לי אפשרות למצוא איזו אלטו '09 זה יכול להיות מושלם, רכב מדויק לצרכים שלנו עם תקציב מתאים.

לגבי גודל הרכב, אני מניח שהצעתי מיני בגלל התקציב, אך אם אמצא משפתחתית בתקציב שמתאים לנו - זו גם אופציה.

תודה לכולם! מקווים למצוא פיתרון בקרוב מאוד מאוד.

פורסם

תראה האפשרויות שקיימות מבחינתך לרכב משנת 08 ומעלה:

משפחתיות: מיצובשי לנסר, קיה ריו, יונדאי אקסנט, רנו מגאן.

סופר מיני: יונדאי גטס, שברולט אבאו 5 דל'.

אני חושב שעם הרשימה הזאת תמצא קצת יותר כיוון.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...