Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה

כמו שרשמתי באחד הרשרושים שקיבלתי מגבר קראנץ 1100.2

וסאב של היפוניקס 300W אר אמ אס 2 סלילים של 4 אום כל אחד (למרות שזה לא באמת ההספק)

בכל מקרה המגבר מתחמם בצורה מפחידה הסאב מחובר ב-8 אום

יש אופציה לחבר את הסאב הזה ב4 אום להוריד את העומס ממגבר?

ואיך אני יכול לחבר מאוורר למגבר איזה מאוורר צריך אם מארוור של מחשב מתאים איך אני מחבר אותו?

בבקשה זה חשוב לי

תודה!!

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

פורסם

כן

כבל אחד מהפלוס למינוס בסאב ופלוס ומינוס שיוצאים מהסאב למגבר בגישור

למה? יש אופציה לחבר אותו ב-4 אום? כשהוא 2 סלילים של 4?

עריכה:

מה שמצחיק זה שהמגבר של הבלאקפונט עובד עם 4 רמקולים כשהוא מוגבר למעלה מחצי מהעוצמה שלו והוא לא מגיע לכזה חום כמו המגבר של הקראנץ שעובד על רבע מהעוצמה שלו

חיפשתי פה בפורום ולא ממש הבנתי הפלוס הולך לרימוט והמינוס לאותו חיבור של המינוס במגבר?

ואיזה ממסר אני צריך להביא וכיצד לחבר חיפשתי תמונות או מדריך אבל לא מצאתי

אני אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום הנכון...

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

פורסם

ככה חיברתי רק ששלי זה 4 אום כל סליל ובסוף יוצא 8 אני מעוניין להוריד אותו ל 4 או 2 אבל לא יודע אם המגבר מחזיק כמו שאמרתי בגישור ב 2 אום בגישור

ובספר של המגבר רשום לי ככה:

4-Ohms 275X2

2-Ohms 550X2

1-Ohms N/A

Mono Bridge at 4-Ohms 1100X1

העוצמות לא חשובות זה מה שרשום הוא לא באמת מוציא את הדברים האלה

פורסם

לא יכולתי לערוך את ההודעה משום מה

אז המגבר של הקראנץ בגישור עובד רק ב-4 אום רשום בספר

אז השאלה שלי היא אפשרי לגרום לסאב לעבוד ב-4 אום?

פורסם

ההתנגדות הסופית של הסאב יכולה להיות או 2 או 8 אוהם. עדיף לך כרגע להשאיר אותו על 8 אוהם. אגב המגבר פחות ״עמוס״ ככל שהוא עובד בהתנגדות גבוהה יותר. לגבי מאוורר, תקנה ממסר, פיקוד תקבל מהרימוט של הרדיו, וזרם ראשי תיקח מהפלוס של המגבר, אתה לא רוצה להעמיס על הרימוט של הרדיו דיסק יותר מידי.

דיוויג

פורסם

אין בעיה יקנה ממסר אבל איזה ממסר?

וכיצד אני מחבר את המאוורר לממסר?

לא מצאתי פה מדריך מסודר

• תוכן חדש...